úterý 7. července 2015

Rada Českého rozhlasu vyzvala vedení Českého rozhlasu, aby ve vysílání stanice Dvojka více dbalo na vysoká etická a kvalitativní měřítka

Projednáno na veřejné schůzi Rady Českého rozhlasu 24. 6. 2015
■    ■
Usnesení 63/15
Rada Českého rozhlasu na základě posluchačských podnětů a stížností žádá vedení Českého rozhlasu, aby se v proudovém vysílání stanice Dvojka více dbalo na vysoká etická a kvalitativní měřítka, jak to ukládá Kodex Českého rozhlasu (Preambule, písmeno f).
Hlasování: 7 - 0 – 0
■    ■

3 komentáře:

  1. Jo, na základě takového "konkrétního" doporučení se P. Duhan a ostatní přetrhnou! V nejlepším případě nějaké drobné kosmetické úpravy. Od slavného února 2011 se pořád opravuje a opravuje a vylepšuje a vylepšuje...K předešlé kvalitě se vysílání nepřiblížilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s paní Ondřejovou. Od počátku roku 2011, kdy nekompetentní vedení Českého rozhlasu zlikvidovalo někdejší stanici Český rozhlas 2 - Praha, se její nástupkyně Dvojka stále upravuje a upravuje, ale kvalit původní stanice stále nemůže dosáhnout. Čím to asi bude pánové Duhane, Ostrý, Dittrichu?

    OdpovědětVymazat
  3. To bude asi tím,že na vedoucích místech sedí lidé,kteří nemají zájem o zlepšení a nedokáží přiznat,že od roku 2011 to byla jedna hloupá změna za druhou.Změna názvu stanice.znělka hloupé hlášky nebo jak tomu pání ve vedení říkají jingly,abychom byli světoví,protože jsme vždy papežtější než papež.Hlavně,že se zvýšila poslechovost,jak neustále zdůrazňuje pan Duhan. M.Svobodová

    OdpovědětVymazat