pondělí 12. prosince 2011

Hospodářské noviny

 9.12 2011 napsal Jan Pokorný v Hospodářský novinách



12.12.2011 napsal Jan Hřebejk v Hospodářských novinách


3 komentáře:

  1. Výborná odpověď pana Hřebejka. Jan Pokorný také nezklamal. Jeho článek je snůška trapných frází, která má jediný cíl - aby se na Radiožurnálu v nebližších letech nic nezměnilo. Nedávno se tento pan "moderátor poplatný každé době" vrátil z Francie, kam byl vyslán jako zpravodaj. Škoda, že si tam alespoň občas nenaladil některou z místních rozhlasových stanic. To by se mu situace na Radiožurnálu mnohem hůře hájila.

    OdpovědětVymazat
  2. ludmila avramopulosová13. prosince 2011 v 9:21

    Byla jsem dost překvapená reakcí pana Pokorného. Jak na semináři(ten jsem zhlédla na int.), tak jeho obhajobou v novinách. Trochu pokory pane Pokorný by to chtělo.Jak jako, že rádio nevychovává. Kdyby se vždycky vysílalo tak zapouzdřeně jako v současné době, tak to bychom dnes neposlouchali nic. Každá hudební produkce byla někdy nová. Tak čeho se sakra bojíte?
    Pod článek pana Hřebejka bych se podepsala.

    OdpovědětVymazat
  3. Pan režisér to napsal i za mě. Díky za takové hlasy lidí,kteří si nehrají jen na tom svém "písečku". A mohla by se ozvat i Rada,ne že by zasahovala do programu,když nemůže (?),ale že by vyjádřila názor.Já mám dojem,že slavná Rada rádio vůbec neposlouchá.

    OdpovědětVymazat