sobota 9. listopadu 2013

Obraťme se všichni na Radu Českého rozhlasu, i když opakovaně, vyzývá posluchačka Tothová

 8. 10. 2013 napsala posluchačka tothova55 v diskusi na webu stanice Dvojka v rubrice „Váš názor nás zajímá“

Přátelé děkuji všem za ohlas na můj příspěvek a navrhuji a prosím: obraťme se všichni ( i když někteří z nás opakovaně) na RADU ČR kontakt: 

Rada Českého rozhlasu
Český rozhlas Vinohradská 12, 120 99 Praha 2 E-mail: rada-cro@rozhlas.cz ( musí zde být jméno a adresa) .

Rada zlepšila své stránky, uvádí dopisy posluchačů v plném znění - viz na liště nahoře vpravo  O rozhlase  . Stížnosti a podněty. Pokud nás bude víc, nelze to odbýt frázemi. DOUFÁM !

Název stanice a její zaměření, již s ohledem na historii, za to stojí bojovat a směrem k Radě je to dle mého nejúčinnější . Bulvárnost typu celebrita s celebritou, opakovaně "osobnost s osobností" mnohdy spíš marketingové vysílání, než informační hodnota , vzdělávacích pořadů minimum, krácení písničkami i takové pořady jako Jak to vidí nebo v 16 hodin bývalá Káva o čtvrté.... a jediná změna nového šéfredaktora je výměna moderátora a každodenní rubrika o zásadách českého jazyka. I když díky za ní, hlavně aby si ji poslechli i ty "osobnosti" , jejichž češtinu někdy poslouchat je utrpení.



odkaz na stránku Rady Českého rozhlasu, kde jsou zveřejňovány stížnosti posluchačů a odpovědi na ně http://www.rozhlas.cz/rada/stiznosti/

Žádné komentáře:

Okomentovat