čtvrtek 7. listopadu 2013

POZVÁNKA : 20. listopadu 2013 - Trialogy s Tomášem Černým a Robertem Tamchynou

5. listopadu 2013 napsal Jakub Kamberský na webu Trialogy

Milí přátelé vlídného, mluveného slova, přijměte pozvání na další večer pravidelného měsíčního cyklu Trialogy B, které se uskuteční 20. listopadu 2013 od 19:30 v Klubu Biograf. Hosty jedenáctého pokračování budou tentokrát dva vážení pánové, Robert Tamchyna a Tomáš Černý, které charakterizuje více než cokoli jiného, nezaměnitelný hlasový projev. V obou případech můžeme hovořit o Rozhlasácích s velkým R. Témat k probrání bude jistě dost, proto bude o čem povídat. Budeme rozmlouvat o profesích moderátora, dramaturga, režiséra, reportéra, zmíníme se o pražském metru, legendárních Hovorech z Lán a dalších jejich počinech. Oba pánové mají bohaté zkušenosti s poklady rozhlasového archivu, o kterých rovněž bude řeč. Večer, tak jako vždy, obohatí tematické zvukové ukázky. Večer můžete samozřejmě obohatit i vy svými dotazy.
Konzumace nápojů při produkci doporučena, dobrá nálada a zájem se něco dovědět a pobavit jsou vítány.
Cena vstupného činí 80 Kč, případně 100 Kč (ke vstupence CD se zvukovým záznamem předchozích trialogů s Igorem Barešem a Michalem Burešem).
Těší se na Vás autor a moderátor večerů, publicista  Jakub Kamberský.

Robert Tamchyna
Služebně starším kolegou Tomáše Černého je Robert Tamchyna, který s Rozhlasem spolupracuje od svých 18 let. Je dramaturgem mluveného slova, ale také moderátorem a redaktorem některých pořadů. Za svou práci byl několikrát oceněn (cena Ferdinanda Peroutky, Prix Bohemia a další).
Někteří si ho možná vybaví z Rozhovorů z Lán, s tehdejším prezidentem Václavem Havlem.
Tomáš Černý
Téměř dvacet let spolupracuje s Českým rozhlasem. Začínal ve vysílání pro děti. Během své profesní kariéry prošel nejednu rozhlasovou profesí, byl hlasatelem, reportérem, moderátorem, dramaturgem. V současné době se podílí na přípravě Víkendové přílohy na stanici Vltava. Rozhlasové archivní fondy využívá pro pořad Fonogramy na Vltavě a rovněž pro pořad RozHraní s poklady rozhlasového archivu na Dvojce. S jeho příjemným hlasem se mnozí z vás setkáváte v soupravách pražského metra na trase C.


odkaz na facebookovou stránku Trialogů https://www.facebook.com/TrialogyB

1 komentář:

  1. Vážení přátelé, předpokládám, že vy, kdo jste z Prahy, si nenecháte tento večer ujít. Prosím, pozdravujete za mě oba pány, jako vynikající představitele rozhlasáků. Oba mám velice ráda a určitě nejsem sama. Oba jsou zárukou (dnes snad už jako poslední) kvalitního rozhlasového vysílání. Škoda, že sče nemohu zúčastnit.

    OdpovědětVymazat