neděle 16. října 2011

Pavel Kudrna byl zklamán svým umístěním v anketě NEJHORŠÍ MODERÁTOR ROKU 2011 - 2. část

16.10.2011 19:29 - 03. Články posluchačů -trvalý odkaz

Pavel Kudrna byl zklamán svým umístěním v anketě NEJHORŠÍ MODERÁTOR ROKU 2011 - 2. část

16.10. 2011 napsal Tomáš Němec

klikněte - 1. část
■      ■
 Pavel Kudrna napsal 10.10. 2011, 10:47:
 Dobrý den,
musím tedy uznat, že smysl pro humor máte. Rádi si pro diplom přijdeme osobně a rádi Vás zveme tímto na kávu v našem rozhlasovém baru. Měl jste výdaj s diplomy, rádi ji zaplatíme.
Musíte to nechat ale na příští týden, tento je kolega Kokmotos v Poděbradech. Jistě by si nechtěl nechat ujít takovou příležitost.
Jsme Vám k dispozici od pondělí do čtvrtka mezi 9 - 11 hodinou. Dejte vědět.

S poděkováním a pozdravem Pavel Kudrna

Pavel Kudrna napsal 10.10. 2011, 10:49:
 P.S. kdybyste ještě na diplomu mohl opravit tu chybu, aby to na zdi nevypadalo blbě. A bude to v rámečku?  

PK
■      ■

 Tomáš Němec napsal  10.10. 2011, 11:30:
    Drahý pane Kudrno,
bohužel žádnou chybu už opravit nemohu, diplomy jsou hotové. Vzhledem k tomu, že mám poruchu sítnice, vidím poněkud rozmazaně a žádnou chybu nevidím. Možná snad čárka za "V České republice"? Tu bych doplnit mohl, pokud to považujete za tak blbé. Na druhé straně možná to ukazuje na poměr nejhorší moderátoři - špatní posluchači. V rámečku to zatím není, je to pouze fotografie (nikoli z tiskárny, ale fotocestou) velikosti zhruba A4. Zeptám se v rámařství na Vinohradské, zda by to mohli do příštího týdne zapaspartovat. Napište mi, prosím, zda tou chybou je ona čárka či zda tam vidíte ještě jinou. Pokud je tam ještě nějaká horší chyba, diplomy vyhodím s konstatováním, že tomu tak osud chtěl. Pokud byste mi to, drahý pane Kudrno, mohl napsat ještě dnes, byl bych rád, abych obrázky nenechal paspartovat zbytečně.

Děkuji a zdravím!
Tomáš Němec
■      ■

Pavel Kudrna napsal 11.10. 2011, 00:41:
 Ale ne, nechte to být.
Tak dobře, nechte je v podatelně, předáme je. No, čekal jsem velkou slávu, večeři, hudbu, aby to mělo šťávu.
Bude to tedy jen takové tiché předání, skoro tajnou cestou.

Mějte se fajn a děkujeme za přízeň. Mohu to tak napsat, že ano?
Věříme, že jsme to nejhorší, co Vás v životě potkalo.
PK
 ■      ■
Tomáš Němec napsal  11.10. 2011, 07:01:
    Drahý pane Kudrno,
   děkuji za pochopení. Včera jsem se ptal na možnost paspartování, jedna pasparta by mě stála 360 korun. A vzhledem k tomu, že jsou diplomy čtyři, už by to pro mně, jako invalidního důchodce, byla dost velká suma. Já docela chápu, že Vy jak jezdíte po Čechách a Moravě s panem Kokmotosem, jste zvyklí, že Vás tam místní lidé hostí jako velké umělce z Prahy. Proto máte i velká očekávání, co se týče úcty posluchačů směrem k Vám. Je fakt, že po Praze pobíhá takových umělců víc a mnozí jsou podstatně skromnější než Vy dva.

   Přemýšlel jsem nad Vaší větou "Věříme, že jsme to nejhorší, co Vás v životě potkalo." Není mi přesně jasné, za koho mluvíte v množném čísle. Jestli jenom za Vás dva s panem Kokmotosem, nebo za celý Český rozhlas. Pokud mluvíte jen za svoji dvojici, pak to nestojí ani za řeč, pokud mluvíte za Český rozhlas, pak Vás neztotožňuji s Českým rozhlasem. S Českým (dříve Československým) rozhlasem spojuji ve svém životě řadu příjemných zážitků. Jen v posledním měsíci například účast na natáčení pořadu Třetí dimenze stanice Leonardo anebo necelý týden starý příjemný zážitek při setkání Klubu Vltava ve studiu A v Karlíně. Co se týká kvality vysílání Českého rozhlasu, tam je to horší, protože kvalitnější stanice jsou méně slyšitelné než například zbulvarizovaná Ostrá dvojka.

   Drahý pane Kudrno, diplomy pro vítězky ankety NEJHORŠÍ MODERÁTOR ROKU 2011 i čestné uznání pro KUKO dvojku nechám v Římské na Vaše jméno. Pokud je někam posunete nebo vyhodíte, to už nechám na Vás.

   Nepochybuji o tom, že Váš vstřícný postoj k posluchačům a k veřejnoprávní úloze Českého rozhlasu bude časem po zásluze oceněn.

   Třeba se někdy potkáme, protože v budově Českého rozhlasu i v jejím okolí se tu a tam vyskytuji.

Zdravím!
Tomáš Němec
editor blogu "Nerušte název stanice Praha Českého rozhlasu"

■      ■
 Pavel Kudrna napsal 11.10. 2011, 07:49:  
   Víte, maminka Jiřího má pro podobné věci, jako je ten Váš email, pojmenování: "psychopatologický jev". Myslel jsem to zcela upřímně.  Abych já a Jiří bylo to nejhorší, co Vás v životě potká. Ale, zdá se, že jsme nepřekonatelnou tragédií Vašeho života. A co se mi vrátí? Jen urážky.
   Věřte, že si cením snahy a snad i urputnosti, se kterou se snažíte nahradit "automatickou pračku za původní valchu". Myslím, že mi dáte za pravdu, kolikrát jsem Vám odepsal na Vaše emaily. Zcela upřímně jsem se Vám snažil mnohé věci vysvětlit. Jen pro zajímavost, kdo Vám tolikrát odepsal, reagoval a efekt? Jen mně urážíte víc a víc.
Zdá se, že jste opravdu "posedlý". Nedá se nic dělat, zakončím naši korespondenci snad jednou pro vždy a rázně:

Vážený pane Němče...
Počínaje tímto okamžikem si nepřeji, abyste mi psal, obtěžoval mně svými výplody na mém emailu ani jinou cestou. Každý email či dopis, telefonát budu brát jako nevyžádanou zprávu, tedy nežádoucí a škodlivý spam.
Pokud budete opakovaně urážet moji osobu, obrátím se se žádostí o pomoc na rozhlasové právníky.
Nepřeji si, abyste cokoliv z dosavadní osobní korespondence zveřejňoval nebo jakkoliv a kdekoliv citoval.
Pro naprostý nedostatek pochopení pro humor, nemám zájem ani jakkoliv přijímat Vaše "pseudodiplomy", jejichž existence je podložena kdoví čím.

Vážený pane Němče, nereagujte ani na tento email, je poslední a nepřeji si odpověď.
Mám jen jedno doporučení, zkuste vyhledat pomoc psychologa, který by Vám snad mohl pomoci vyřešit Váš problém.
Případně doporučí další postup.

 Přesto všechno stále s úctou Pavel Kudrna
■      ■
   Překvapilo mě, jak náhle pan Pavel Kudrna obrátil a začal mě vyhrožovat právníky Českého rozhlasu. Mrzí mě, že jsem diplomy nemohl předat. Ale na to, abych uspořádal velkolepou hostinu, jakou si může dovolit Český rozhlas, na to opravdu nemám. Pochybuju, že by se na tu hostinu hlasující v této anketě složili.
    Avšak, milí hlasující v anketě NEJHORŠÍ MODERÁTOR ROKU 2011, budu rád, když mi do komentáře napíšete, co jsem napsal tak urážlivého, že by to chtěl pan Kudrna řešit právní cestou.
Tomáš Němec, editor blogu „Nerušte stanici Praha Českého rozhlasu“ 






Komentáře
[1]16.10.11 20:51:10Ludmila Vajďáková
Milý pane Němče, mohu Vás ujistit, že ve Vašich mailech i na diplomu jsem nic urážlivého nenašla, takže jsem zřejmě podle pana Kudrny také "posedlá", protože se vším, co jste napsal, souhlasím. Ale přesto odpovědi pana Kudrny měly smysl, protože mám pocit, že příspěvky typu Kamil77 a jemu podobné jsou z pera tohoto člověka nebo přinejmenším někoho z pracovníků rozhlasu a možná ještě maminky Jiřího. Stejné nepochopení věci a urážlivé odpovědi. Tak to vidím aspoň já.
[2]16.10.11 20:54:06Ludmila Vajďáková
A ještě jen zdůrazňuji, i to málo, co jsem si uchovala z bývalé přízně k panu Kudrnovi, je pryč a úplně se mi zprotivěl i s jeho "slavným" vystupováním na "ostré dvojce". Ach jo, kam jsme to v tomto státě dopracovali, aby se za kritiku vyhrožovalo právníky!
[3]16.10.11 21:36:55tlustá
Pan Kudrna byl před únorovým převratem docela "poslouchatelný". Následně se z něho stal oddaný poddaný J. Ostrého a P. Duhana. Teď už dokonce vyhrožuje právníky. Ti právnici by byli asi z Českého rozhlasu, tedy za peníze daňových poplatníků?! Docela se pan Kudrna ztrapnil.
[4]16.10.11 21:38:40Šťovíčková
I mně se tato dvojka zprotivila.Dříve,před Ostrým únorem jsem pana KUDRNU měla ráda.Nyní se bez něj obejdu,neposlouchám jejich trapné pošťuchování s panem Kokmotosem.
[5]16.10.11 21:56:01Eva Ondřejová
Myslím,že pan Kudrna jen předstíral smysl pro humor a dlouho mu to nevydrželo.Nevidím jinak důvod pro takový obrat ve vaší písemné debatě.Také mě zklamal,já jsem ho dřív považovala za jedničku na Praze.To,že šel se svým projevem dolů je zásluha té "automatické pračky",která vystřídala "valchu". Fakt je,že automatická pračka je mnohem pohodlnější,člověk se nemusí namáhat a může jenom točit palci,tak jako při poslechu nynější Dvojky nemusí myslet.
[6]16.10.11 21:59:16Eva Ondřejová
A ještě: argumentace pana Kudrny mi připomíná Kamila 77.
[7]17.10.11 00:56:11Poncarová - 57 let
Pane Němče, pozorně jsem si přečetla vámi zveřejněnou soukromou korespondenci mezi Vámi a panem Kudrnou. Budete se divit, ale jsem na jeho straně. Projevil notnou dávku pochopení a humoru a dokonce vás pozval na kafe do Rozhlasu. Skutečně jste to posledním emailem pokazil. Myslím, že opravdu nemáte ani špetku smyslu pro humor a pokud vás výslovně požádal, abyste nic ze soukromé korespondence nezveřejňoval, měl jste vyhovět. Víte, fakt, jste pitomec!! P.S. bude cenzura? Nedivila bych se od člověka, který je invadlida a patrně zatrpkl na celý svět. Jste fakt pitomec. Škoda, že se mi příčí napsat debil :(((
[8]17.10.11 07:44:32Tomáš Němec
Paní Poncarová, budete se divit, ale to, co jsem zde zveřejnil, není soukromá korespondence. Pan Kudrna mi psal ze své oficiální rozhlasové adresy tak, jak je uvedena na stránkách Českého rozhlasu - viz http://www.rozhlas.cz/informace/kontakty . Ani já jsem mu nepsal ze svého soukromého e-mailu, ale z e-mailu tohoto blogu. Nic soukromého jsem v tomto článku nezveřejnil, ostatně nic soukromého mi ani pan Kudrna v těchto e-mailech nesdělil. Jinak děkuji za vaše hodnocení. Škoda, že jste se nezúčastnila ankety o nejhoršího moderátora roku. Pak bych se mohl nad vaším komentářem zamyslet. Takto nikoli.
[9]17.10.11 08:50:38Eva Ondřejová
Paní Poncarová,nemohu s Vámi souhlasit.Poslední mail pana Němce mi nepřipadá nijak útočný.Tohle psaní má jednu velikou nevýhodu,možná jste to už také objevila.Když člověk něco píše,nějak si ta slova "říká" v duchu - a to s určitou intonací,někdy i mimikou,což adresát nemůže znát.Pak si adresát přečte dopis a protože nemůže své chápání korigovat s pisatelem,dojde ke zkreslení sdělení.Mně se už párkrát stalo,že psaní bylo pochopeno jinak,než jsem ho mínila a to proto,že já se při psaní "slyším".Jinak mě mrzí,že jste ohodnotila pana Němce jako pitomce,protože jak jste si možná všimla,tady není zvykem nadávat.Já si myslím,na rozdíl od Vás,že člověk,který je invalida,může být i pokorný a chápavější než člověk zdravý.Takže já bych se soudit neodvažovala.
[10]17.10.11 15:52:57Chramostová
Pane Němče jsem ráda,že jste zveřejnil korespondenci s panem Kudrnou.Musel jste do toho dát velký kus odvahy a statečnosti.Opravdu v mailech nevidím žádnou urážku.Musím ocenit i to,že jste po celou dobu držel tyto stránky ve velice slušné formě.I když jsme lidé různých názorů,vždy se tu diskutovalo slušně.Poslední dobou se tu bohužel objevil Kamil77,dvojka a Poncarová,kteří touto slušnou formou psát neumí!Hned víme s kým máme tu čest!!
[11]17.10.11 20:16:17Mirek Tengler
Na začátku to vypadalo jako výměna názorů dvou lidí, kteří spolu sice nesouhlasí, ale mohou spolu bez potíží korektně (a dokonce i s vtipem) komunikovat. Pak najednou dochází k ráznému obratu. Panu Kudrnovi s velkým rachotem spadla maska a bodrý chlapík se smyslem pro humor se rázem změnil v suchopárného rozhlasáckého byrokrata, který posluchači vyhrožuje právníkem. To bych chtěl vidět, na čem by oni právníci chtěli postavit žalobu? Jsme prý zastánci valchy oproti moderní pračce. :-) Kdybych chtěl zůstat u tohoto zajímavého příměru, tak bych si dovolil tvrdit, že ona "nová pračka" je už pěkně prorezlá. A jak by ne? Vždyť to byl šmejd od samého počátku.
[12]17.10.11 21:31:02Jaromír Janák
Paní Poncarová, přece si nebudeme nadávat. Víte, všichni lidé, kteří na těchto stránkách píší, mají rádi rozhlas. Jde jim jen o to, aby byl poslouchatelný, profesionální a aby byl jejich partnerem. Řada posluchačů třeba nikoho nemá a bez rozhlasu by byli úplně opuštění. A teď si představte, jak se asi ti lidé cítí, když o svého jediného partnera po nástupu pana JO a PD přicházejí. Nikdo z lidí, kteří sem píší, nemají jinou možnost sjednání nápravy. Nejsou ani politici, ani jinak vlivní. A přece se pokoušejí zachránit něco, co bylo jejich celoživotním partnerem. A tak Vás prosím, nenadávejte jim. Jsou to slušní lidé a to, co sem vnášíte Vy, patří někam jinam. Zkuste to pochopit.
[13]18.10.11 12:16:57Chramostová
Zlatá slova pane Janáku!
[14]18.10.11 22:24:50Šťovíčková
Pane Janáku ,souhlasím s Vaším názorem.Díky.
[15]19.10.11 08:44:47tlustá
Pane Němče, ještě se vracím k té Vaší chybě na diplomu pro pány Kudrnu a Kokmotose. Oni tam určitě chtěli čestné uznání s Č. To asi byl ten problém. :)))). Jinak mám opravdu jiné starosti než je tato prkotina. Leč pan Kudrna je zřejmě detailista. No vidíte a nakonec Vás požene do Strasburku (málem).
[16]20.10.11 14:28:02Ludmila Vajďáková
Dnes jsem nějak omylem měla puštěný rozhlas i při vysílání rádoby vtipné dvojky pánů Kudrny a Kokmotose a nestačila jsem se divit. Tolik normalizačního pochlebování jsem zažila naposledy opravdu před Listopadem 89. Skoro bych uvěřila, že lepších pěveckých interpretů jako je Michal David a Karel Gott u nás není. A to jejich každodenní vyzývání posluchačů, jestli jim podepíšou, že se zříkají první ceny v soutěži ve prospěch KuKo je dost trapné, i když je to myšleno (snad) v legraci, stejně jako neustálé upozorňování, že jim byla slíbena jitrnice za umístění v soutěži moderátorů a kde nic tu nic. Jejich humor nechápu, asi jsem na to už stará, i když jsem slyšela, že i posluchačka, které se týkala první cena, také nechápala, co vlastně ten pan Kudrna po ní chce.
[17]21.10.11 14:54:52Tomáš Němec
Dnes jsem přečetl poslední e-mail pana Kudrny svému psychologovi. Poznamenal pouze, že s panem Kudrnou už také natáčel a Jiřího maminku že zná z odborných posudků. Více o pana Kudrnu neprojevil zájem. Je fakt, že se svým psychologem neřeším problémy pana Kudrny, ale problémy svoje. A ty se pana Kudrny netýkají. Napsal bych to panu Kudrnovi sám, ale protože mi napsal v onom e-mailu, že by mou korespondenci považoval za škodlivý spam, nechám na některém rozhlasákovi, ať mu tuto zvěst donese. Náš blog je rozhlasáky hojně navštěvován. Děkuji. :-)
[18]21.10.11 23:44:02Poncarová - 57 let
No, s potěšením konstatuji, že jste si vzal rady některých pisatelů k srdci a řešíte s psychologem svoje problémy. Bude to evidentně běh na dlouhou trať, ale přeji Vám, abyste došel ke kýženému cíli a našel ve své duši klid. Ani se nedivím, že Váš psycholog o pana Kudrnu nejevil zájem, zejména, pokud s ním natáčel. Asi ví, že je potřeba více času věnovat Vám. Bože, Vy jste fakt komik :))) Poncarová
[19]22.10.11 10:07:37Tomáš Němec - 59 let
Vážená paní Poncarová, se svým psychologem řeším své problémy už 10 let. Je to opravdu běh na dlouhou trať. Ale moje problémy se opravdu pana Kudrny netýkají. Pokud se na uvedené téma mých problémů dovědět více, doporučuji vám, abyste si prolistovala články na mém osobním blogu http://tomuv.denik.sblog.cz/ a nikoli na blogu, jehož tématem jsou změny ve vysílání stanice Český rozhlas 2 - Praha.
[20]22.10.11 15:21:17Ludmila Vajďáková
Nevím, paní Poncarová, kdo jste, ale připomínáte mi jednu diskutující ze stránek ČRo2. Ta je taky velmi zlá a zřejmě i nemá ráda lidi, nejste náhodou příbuzné? Nechápu, že se můžete navážet do člověka, který ani nemusel popsat svoje problémy a ani Vy ani my o nich nic nevíme a nedovolili bychom se je probírat. Myslím, že by prospělo léčení Vám a to velmi důkladné.
[21]22.10.11 15:23:19Ludmila Vajďáková
Ano, pan Němec má pravdu, vážená paní Poncarová, blog s názvem "Nerušte stanici Praha" se týká tohoto tématu a ne jeho potíží.
[22]24.10.11 10:41:58Ludmila Avramopulosová
Paní Poncarová, máte problém? Tak ho prosím neřešte na tomto blogu, který určen pro jiné téma. Jste tak nesmírně zle jedovatá, až z toho mrazí.Nebudu pitvat vaši povahu, ale prosím zdržte se svýt ataků. Děkuji

17 komentářů:

  1. To má tak někdo starosti. Jen mě překvapuje, jak si někdo vůbec může vzít za své uspořádat takovouto anketu. Kde jste vzal tu drzost hodnotit práci druhých lidí, potažmo ještě takovou, které nejspíš vůbec nerozumíte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se budete divit, ale podepsat se umím. Nicméně to nepovažuji za důležité, protože mé jméno Vám stejně nic neřekne. Úplně stejně, jako Vaše jméno neříká nic mně.
      Nikoho se na nic neptám a ani se nehodlám nikoho na nic ptát. Jen mě děsí to, jak se kolem takové kraviny (opdpusťte mi ten termín) dokáže rozpoutat přihlouplá debata o ničem, navíc čpící nenávistí zklamaných a ukřivděných důchodců, kterým vadí zejména to, že na Praze již nevyhrává celý den dechovka. Jak by jste se choval vy, kdyby Vás někdo neustále otravoval tím, že Vás zvolil za Pitomce roku ? Asi by jste se taky bránil. Né tomu pitomci (nad tím se člověk jen pousměje), ale nad tím neustálým otravováním a vnucováním něčeho, o co nestojíte a vlastně ani nepotřebujete.

      Vymazat
    2. Zamyslel jsem se na výše uvedeným, a připojuji tedy podpis.
      Ing. Petr Jákš, 68 let

      Vymazat
    3. Vážený pane inženýre Jakši,

      jsem editorem tohoto posluchačského blogu a tak odpovím na vaši otázku " Kde jste vzal tu drzost hodnotit práci druhých lidí, potažmo ještě takovou, které nejspíš vůbec nerozumíte."

      S touto anketou přišla jedna posluchačka, která ji zformulovala a na konec i vyhodnotila. Já jsem neviděl nic špatného na tom tento námět zveřejnit. Na námětu samotném jsem neviděl a do dnes nevidím nic pohoršlivého. Také posluchači, kteří se té ankety zúčastnili, se vyjadřovali dobrovolně. Myslím si, že poslechu rozhlasu není třeba rozumět. Člověk ho vnímá jako dobré nebo horší. Každý, kdo vystupuje v médiích (nejenom v rozhlase), musí s hodnocením počítat. Ať kladným nebo záporným.

      Vážený pane inženýre, děkuji i vám, že jste sem svůj názor napsal. Tomáš Němec, 59 let.

      Vymazat
  2. Lidé jako Pavel Kudrna a Jirka kokmotos jsou pro mne signálem že jsme my staří nezapomněli a tito vedou v rádiu čestnost,slušnost a svobodu!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. ...nemyslím si že mezi lidmi jsou tak velké rozdíly, Kudrna, Kokmotos, Němec, vždyť je to jedno, člověk je tvor( někdy spíš netvor), kterého zajímá především prosazování vlastních zájmů, upřednostňování sebe sama, ukojení ješitnosti atd...tyto internetové diskuse jsou pro mnoho zamindrákovaných jedinců tím pravým ořechovým, předvolební a povolební hysterie některých ůčastníků je opravdu příkladná, dokážeme se hádat donekonečna i skrze nepodstatné blbosti...rozdíly v názorech byly, jsou a budou, ale mít hned rudo před očima a druhého nenechat ani domluvit?..nevím kde se to v nás bere, asi už je nás na planetě příliš a jsme otráveni jeden z druhého...naštěstí pořád ještě existují normální a v absolutní menšině i báječní lidé...takže zatím dobrý...zdraví Karel Melechovský (56 let), Chrudim.

    OdpovědětVymazat
  7. Fandím lidem jako jsou Pavel Kudrna a Jiří Kokmotos. Jsou sami sebou, silné osobnosti a to se v dnešní době nenosí. K devadesátému výročí by pro nás poslucvhače ČR, bylo velkým a tím nejkrásnějším dárkem, vrátit ČR 2, původní název - Český rozhlas PRAHA. Název ČR 2, je diskriminující, zavádějící. V dětství jsme byli na hlavní město Prahu hrdí. Prahu zná snad celý svět. ale ČR 2, ve světě nikomu,u nic neříká.

    Přeji všem posluchačům, více vzájemné tolerance a vzájemného přátelství.

    Jindřich II.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní shora uvedený komentář byl u mě vynucen systémem, "vyberte profil".
    Jindřich II.

    OdpovědětVymazat
  9. Pan Kudrna povýšil. Říkám si už několikátý týden že mi v odpoledním vysílání na dvojce chybí :(. Náhodou jsem narazila na tyto stránky a přečetla si je od začátku. Nerozumím jedinému, a to zášti pana Němce. Je mi Vás líto.
    S pozdravem
    Martina

    OdpovědětVymazat
  10. Pana Kudrnu znám z dob,kdy ještě působil na Radiožurnálu a myslím,že je to jeden z nejlepších moderátorů,jaký kdy působil v českém rozhlase. Zdravím Pavel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem také na Radiožurnálu nejraději poslouchala pana Kudrnu. Než ho ta krátkodobá ředitelka Tachecí vyhodila. Často jsem si na něj vzpoměla a nevěděla kde se vyskytuje.

      Vymazat
    2. Měl jsem stejný problém, nevěděl jsem, kam zmizel a vzpomínal na něho v dobrém. Nedávno jsem na chalupě poslouchal "Pardubice",(?) poznal známý hlas a teprve dneškem se mi to objasnilo. Ríšánek, Praha

      Vymazat
  11. Já se s Pavlem Kudrnou navařil knedlí a obědů , jééé to sem začínal . Nej nej moderátor profíík . Pan Němec je případ pro psychiatra , ale zlobit se na něj nemůžu je Vás víc ! R.O. Vsetín

    OdpovědětVymazat