čtvrtek 20. října 2011

Zlatá slova Petera Duhana

20.10.2011 10:32 - 06. Komuniké vedení ČRo -trvalý odkaz

Zlatá slova Petera Duhana

20.10.2011, Tomáš Němec

Pusťte si, prosím, zvukový záznam kliknutím na obrázek:

I po devíti měsících experimentu na stanici Praha můžeme konstatovat, že pan Jaromír Ostrý možná chce naplňovat představy generálního ředitele Českého rozhlasu, ale opravdu to neumí. Dokud si pan Duhan nedokáže vybrat správné spolupracovníky, bude to stále stejné, a proto si pusťme jeho slova ještě jednou:



odkaz na celý zvukový záznam pořadu http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player-2.php?id=2462726&drm= 
Komentáře
[1]20.10.11 18:39:36Mirek Tengler
Ano, to je úděl generálního ředitele. Když si neumí vybrat kvalitní spolupracovníky, nezbývá mu, než brečet, s jakými že to lidmi musí spolupracovat a že by bylo nejlepší, kdyby si pořady dělal sám. Tisíc hlav a tisíc rukou pan ředitel vskutku nemá. Má však jednu hlavu a mohl si tak už dávno vybrat vhodné kandidáty na místa v čele veřejnoprávního rozhlasu. Například v čele stanice Český rozhlas 2 - Praha. Že tak do dnešního dne neučinil, je jen další důkaz jeho naprosté neschopnosti vést tak velkou instituci.
[2]20.10.11 21:52:25Šťovíčková
Ano,je tomu tak.S panem Ostrým rozházeli zaběhlý,kvalitní program ČRo2 Praha včetně názvu naší rozhlasové stanice.Bohužel,pan Ostrý o sobě nedává znát,vypadá to že tam již nepracuje.Nic moc se na vysílání hlavně Je jaká je,Nezatloukat ,rozházeli jste nedělní Dobré jitro udělali jste z toho paskvil.Už by bylo na čase ,aby se ledy hnuly.
[3]20.10.11 23:25:24Ludmila Vajďáková
V tomto státě se rádi šéfové a politici ohánějí Baťovými názory, ale kdyby byl Baťa v dnešní době, nebyl by tam z šéfů žádný z nich, protože on se řídil názorem, že továrna musí fungovat, i když má šéf dovolenou nebo je delší dobu pryč. A tady se pan generální ohání tím, že by si to musel dělat sám, aby to bylo dobré. To ale svědčí o jeho neschopnosti a tak je to v celé naší republice.
[4]21.10.11 09:26:19tlustá
Pan Ostrý stanici Český rozhlas 2 Praha svévolně a cíleně zničil od základů tak, že způsobil trauma mnoha letitým posluchačům a posluchačkám.To je tou maloměšťáckou logikou. Proboha jen ne Praha!!, že pane Ostrý! Peter Duhan byl tehdy "jenom" prozatímní, takže mu v té revoluci nebránil, přece mu šlo o důležitý post ve funkci GŘ a měl vedle sebe loajálního J.Ostrého. Ten paskvil přece PD musel zaznamenat od začátku a proto měl ty změny zarazit. Teď brečí na špatném hrobě, (u nás posluchačů). Pořádný šéf, pokud to myslí vážně, bouchne do stolu. Proto si myslím, že ani Peter Duhan není dobrý generální ředitel, pokud nedokáže proměnit slova v činy a to ne někdy v budoucnu, ale hned. Od 31. ledna měl dost času, proto mě vadí, že vzkazuje svoji nespokojenost se spolupracovníky a podřízenými přes éter. Mimochodem o p. Ostrém už dlouho nebyla řeč, ještě působí v Praze?!
[5]24.10.11 09:52:52Ludmila Avramopulosová
Pan generální rotuje po stanicích, aby zdůraznil svoji genialitu(už jsem fakt jedovatá), namísto aby ŘÍDIL rozhlas. Možná ale že slovo ŘEDITEL může mít i jiný význam. Někdy to tak zvonku vyzerá:-/.On vlastně za ty zlé změny nemůže. To jen ti bekaní podřízení neposlouchají.Jenže ten oný, kterého si přivedl a kterému změny na Praze posvětil si dál dělá co chce, a my si tady stále jen naříkáme. Tak a teď pochvala - nedělní ráno. Moooc dobré to bylo.Hurá.
[6]24.10.11 13:21:44Milena
Když si pan GŘ neví rady jak zlepšit vysílání,tak by měl v první řadě vyměnit pana JO za někoho kdo bude více brát ohled na připomínky. Pan Jo si myslí,že když nás bude stále utoukt pnem Postráneckým,zpěvem svazaček a hloupými upoutávkami typu český rozhlas dvoojka u nás doma jednička tak že přiláká nové posluchače.Nepřiláká ti mladší budou pořád poslouchat bulvár a starší posluchače odradí od poslechu.Dnes už pomalu není mezi bulvárem a dvoojkou velký rozdíl ,až na malé vyjímky Jedná se hlavně o Je jaká je,Nezatloukat Noční mikroforum,Večer si už posluchač nemůže poslechnout nic kvalitního.Přitom rozhlas má bohatý archiv,ze kterého by se dalo čerpat a ne jak nám občas nabídne malou ukázku.Ještě jsem zapoměla uvézt Zpátky si dám tenhle film KG. To je už samo o sobě na pováženou dávat opakování v neděli.
[7]24.10.11 13:26:11Milena
Opravuji slovo místo uvézt uvést..Hlavně by měly být zrušeny pořady Nezatloukat, Je jaká je Noční mikroforum pořad KG.

Žádné komentáře:

Okomentovat