pátek 3. ledna 2014

POZVÁNKA: 8. ledna 2014 - Trialogy s Ondřejem Suchým a Markétou Košťákovou

3. 1. 2014 napsal Jakub Kamberský

Milí přátelé vlídného, mluveného slova, přijměte pozvání na další večer pravidelného měsíčního cyklu Trialogy B. Uskuteční se 8. ledna 2014 v Klubu Biograf. Hosty dvanáctého setkání budou moderátor, spisovatel, textař Ondřej Suchý a jeho pravá ruka při přípravě zábavných pořadů Markéta Košťáková. Vzpomínat budeme především na herce – komiky, nahlédneme pod pokličku přípravy zábavných pořadů a na řadu přijde jistě i povídání o Ondřejově sourozenci, Jiřím Suchém.
Vstupné 100 Kč

Markéta Košťáková
je producentka Tvůrčí skupiny zábavných pořadů v Českém rozhlase.
Do tehdy Československého rozhlasu nastoupila po maturitě jako vysílací technik. Po půl roce začala pracovat v činoherních studiích v profesi záznam a střih. V roce 1999 nastoupila do Redakce zábavy ČRo2 jako produkční, později jako technická redaktorka. Vystudovala střední průmyslovou školu. Mezi její zájmy a záliby patří hudba, divadlo, literatura, Dálný východ a vše, co s ním souvisí (jídlem počínaje a bojovým uměním konče). Podílí se na přípravě Nostalgického muzea zábavy, Bazárku pro pamětníky, Sklípku a dále Lenošky Ivo Šmoldase. Dříve se podílela na přípravě pořadu Duše K.

Ondřej Suchý
je český novinář, moderátor, spisovatel a textař, bratr Jiřího Suchého. Od druhé poloviny šedesátých let začal psát o světě grotesky a zábavního průmyslu třicátých let. Byl autorem mnoha televizních pořadů, například Kavárnička dříve narozených, Dům plný písniček, Malý televizní kabaret.
V rozhlase připravoval a uváděl své stálé pořady, zábavný týdeník Padesátník a pořad Nostalgické muzeum zábavy, v němž zpovídal své hosty – zpěváky, herce, hudebníky, režiséry a spisovatele. Druhý z jmenovaných pořadů se vysílá dodnes. Je autorem stovek textů k písním, desítek knih především o známých komicích.
A protože klauny a komiky – filmové, kabaretní, cirkusové miluje, zabývá se intenzivně dokumentováním historie českého populárního umění v letech čtyřicátých, padesátých a šedesátých.

Kdy: 8. ledna 2014
čas: 19: 30
kde: Klub Biograf (bývalé kino Na Zámečnici, Plzeňská 210, Praha 5 – Košíře
vstupné: 100 Kč
doprava: tram 4, 9, 10, 16, stanice Kavalírka

Odkaz na webovou stránku  Trialogů -  http://trialogy.cz/
Odkaz na facebookovou „událost“  Trialogů  s Ondřejem Suchým a Markétou Košťákovou - https://www.facebook.com/events/511669112263865/?source=1

Odkaz na facebookovou stránku Klubu Biograf - https://www.facebook.com/pages/Klub-Biograf/161517770634016

Žádné komentáře:

Okomentovat