úterý 16. prosince 2014

Drbárna Hany Švejnohové na Dvojce

14. a 15. 12. 2014 napsaly posluchačky  Milena a Slávka  v diskusi na webu stanice Český rozhlas Dvojka 


Milena 
Na Dvojce se o profesionálech nedá mluvit. Ti výborní rozhlasoví pracovníci byli odejiti a jsou tam hérečky, baleťáci, hudebníci a psychiatr a ti si jdou do rádia takzvaně pokecat se svými kamarády a zvou se navzájem do svých pořadů. Jen náš božský se nám hlásí hned dvě hodiny v týdnu a bez jeho zpěvu by snad Dvojka ani nemohla začít každý den vysílat. Smutné, ale nikomu z vedení to nevadí. Jim je spolu hezky.  Sobotní dopolední drbárna paní Švejnohové je něco otřesného. Co na to říká Rada pro rozhlasové vysílání? Poslechnou si někdy Dvojku? Asi ne, protože jinak by to museli ukončit a vrátit se zase ke slušnému vysílání, na jaké jsme byli zvyklí před rokem 2011

Slávka 
Tu drbárnu v sobotu opravdu ještě vysílají? To je opravdu urážka posluchačů a taky se divím Radě, že to nechávají bez povšimnutí. To přece do veřejnoprávního vysílání vůbec nepatří. Ať jde paní Švejnohová do komerčního rádia, ale tam ji zřejmě taky nechtějí, tak se drží a drží. Ještě že jsem tento pořad už dávno vzdala. Děkuji, nechci.

Milena 
Slávko,já jsem neposlouchala nikdy,pouze z upoutávky a nebo když náhodou zapomenu kolik je hodin a pustím rádio na Tobogán. A to pak okamžitě vypínám. Tahle drbárna opravdu na veřejnoprávní rozhlas nepatří. Ale je jim spolu hezky a také mají sponzory ze soukromého rádia,tak proč by se snažili dělat pořádné pořady.

Žádné komentáře:

Okomentovat