sobota 27. prosince 2014

Stejně tu už bylo všechno milionkrát napsané?

24. až 26. 12. 2014 napsali posluchači  Pavel, Jiří 12, Tomáš Němec a Slávka  v diskusi na webu stanice Český rozhlas Dvojka 
■     ■
Pavel 
Prosím vás, milí diskutující, nechte tuhle diskuzi oddechnout alespoň během svátků. Stejně tu už tady je všechno 10000000X napsané.
Hezké svátky všem.
■     ■

Jiří 12
No právě, takže očekáváme, že bychom mohli dostat "k Ježíšku" jako dárek důkaz, že jsme alespoň částečně vyslyšeni a do vysílání se přestanou vkládat ty odporné jingly, upravené jen pro tyto dny do podoby "spolu o Vánocích". Je nádhera slyšet z úst F.Novotného živě a od F.Nepila ze záznamu dobré "jitro". A když poté opět zazní "dobré ráno Česko" a jakýsi mužný hlas nás opakovaně ujistí, že posloucháme "dvojku", vzniká u mně pocit, kterému se říká nepřekonatelný odpor. To snad už byl lepší i pan Postránecký. Takže ano, chtělo by to jen trochu víc pochopení a vzájemné tolerance. Takže ať je všem, kteří chtějí být spolu hezky nejen o svátcích, ale ať se současně všichni zamyslíme nad tím, jak je dobře ctít tradice, čímž mám na mysli ty vánoční, ale zejména ty rozhlasové. Klidné svátky všem. JB.
■     ■

Tomáš Němec 
V podstatě musím souhlasit s panem Jiří 12, i když v detailech ne. Nemyslím si, že hlas Václava Postráneckého byl lepší pro znělku stanice Dvojka než současný Roman Zach. Problém je v tom, že ta znělka je vysílána tak často, že působí tak rušivě, že přímo nabádá k přeladění jinam. Už jsem přijal za skutečnost, že vedení stanice nebude pociťovat k posluchačům více pochopení do doby, kdy celý Český rozhlas povedou Peter Duhan a René Zavoral.
Hezké svátky všem!
■     ■

Slávka 
Máte naprostou pravdu, hlas pana Postráneckého byla katastrofa, také jsme to v diskusi kritizovali, nikdo nám z vedení rozhlasu na kritiku neodpovídal, protože by musel uznat chybu, tak v tichosti hlas stáhli a nahradili ho současnou ještě horší katastrofou. Je mi líto pana Zacha, teď si svou popularitu tímto "výkonem" hodně pokazil. Nevím, komu patří ten ženský hlas, to bude jistě zase nějaká "celebrita".
Hodně zdraví v novém roce.
■     ■

Tomáš Němec 
Myslím, že ženským hlasem je opět Dana Černá, která byla hlasem Dvojky už v době pana Postráneckého.
■     ■


Žádné komentáře:

Okomentovat