středa 4. ledna 2012

4.ledna 2012 Jaromír Ostrý a Peter Duhan v Kontaktu dvojky

4.1.2012 napsal Tomáš Němec

Podle oznámení dvojice Kudrna- Kokmotos pozval si dnes Jaromír Ostrý do pořadu Kontakt Dvojky generálního ředitele Českého rozhlasu Petera Duhana. Začátek pořadu je dnes ve 20 hodin.

Dvojice, která realizuje současné zásadní změny v Českém rozhlase, bude snad poprvé u mikrofonu spolu.

Z oznámení nevyplývalo, zda  pořad bude vysílán živě ze studia anebo je předtočen.

Na webu stanice Praha tato informace úplně chybí - http://www.rozhlas.cz/praha/tyd_vysilani_streda

Předpokládám, že se bude jednat o hodinku sebechvály. Ale možná, že bude možné volat i do studia a vyslovit své připomínky.

Obvyklá čísla do studia stanice Praha jsou 221552424 a 221552525.
odkaz na webové kamery do studia http://www.rozhlas.cz/praha/studio?cam=1
--------------------------
Dodatek: odkaz na zvukový záznam pořadu http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2524076

5 komentářů:

  1. To zase bude "ostré" podlézání, že to ani nepůjde poslouchat. :-) A pan ředitel jistě na oplátku neopomene veřejně pochválit pana šéfredaktora za zvládnutí "nutných změn" ve vysílání. Naštěstí mám na večer jiný program. Nerad bych si poslechem tohoto pořadu kazil den.

    OdpovědětVymazat
  2. Tomáš Němec4. ledna 2012 v 21:03

    Průběh byl takový, jak jsem předpokládal. Ve stylu "Jaromír Ostrý hovoří s politiky, kteří mají duši". V podstatě zlidštění Petera Duhana a Jaromíra Ostrého posluchačům. O Českém rozhlase jen minimálně v závěru.

    OdpovědětVymazat
  3. ludmila avramopulosová5. ledna 2012 v 13:09

    Neslyšela jsem, na iRadiu zatím není. Ale napadá mne, jak náročná je pracovní náplň pana JO, když stačí mít dva pořady v týdnu plus režii Toulek. Výkladů může být několik buď je funkce šéfredaktora je tak nenáročná, že lze mít další úvazky, anebo ji pan JO neplní tak, jak má. Měla jsem dojem, že šéfredaktorování je časově dosti náročné. Možná ale, že pan JO je génius, což není, jelikož už téměř rok se předvádí jako mocipán, který si může dělat co chce.Nadále nazývá stanici Praha jinak než zní oficielní název.A jaké to je snažení, kolikrát byla znělka změněna, v současné době už zní jak pro hlupáčky. Nesmysl, nesmysl. Vše pěkně podporuje pan Duhan.Kolotoč návštěv páně Duhana pokračuje.Všichni víme co už všechno nám navykládal.Asi se kluci potřebovali sejít a poklábosit. Proč ne před mikrofonem. Nevím, jaký byl právní výklad.Ale když to nikdo z odborníků nenapadl....bůhví co za tím je..každopádně, vždycky, když slyším dvojkaaa, napadá mě, jak jsme v moci zlovůle.

    OdpovědětVymazat
  4. ludmila avramopulosová5. ledna 2012 v 13:13

    hm, v předešlém to vyznělo asi divně: tím právním výkladem jsem nemyslela samozřejmě klábosení vedení, nýbrž to uvádění stanice:-/

    OdpovědětVymazat
  5. Ludmila Vajďáková7. ledna 2012 v 0:09

    Právě jsem si poslechla Kontak JO s PD, velmi podbízivé. A je zajímavé, že tentokrát nepotřebovali selektor k výběru hudby. Proč to tak nejde zorganizovat i u jiných pořadů s hosty. Toť otázka?!

    OdpovědětVymazat