sobota 28. ledna 2012

Duhan chce k 1. březnu jmenovat náměstka ČRo pro program. Jméno tají.

26. 1. 2012 napsal pan Jan Potůček na serveru DigiZone.cz

Od 1. března bude mít Český rozhlas nového náměstka generálního ředitele pro program. Tuto funkci nyní dočasně vykonává sám šéf rozhlasu Peter Duhan. "Mohl bych jeho jméno říci dnes, ale bylo by to velmi nekorektní. Mluvil jsem s více lidmi, mohl bych ho jmenovat k 1. únoru, ale chtěl bych, aby to bylo až k 1. březnu," řekl Duhan na dnešním veřejném zasedání Rady ČRo.

Jméno nového náměstka chce Duhan oznámit za dva týdny 14. února na neveřejném zasedání předsednictva Rady ČRo. Obsazením této funkce šéf rozhlasu doplní nejvyšší vedení tohoto veřejnoprávního rozhlasu posledním členem. Zbývající dva náměstky pro strategický rozvoj (René Zavoral) a pro správu a provoz (Oldřich Šesták) jmenoval Duhan již dříve. Pod náměstky mají fungovat ředitelé jednotlivých center ČRo

4 komentáře:

  1. Jaromír Janák29. ledna 2012 v 22:29

    Není v tom zbídačelém útvaru, zvaným Český rozhlas, už nějak moc náměstků, ředitelů, šéfů a jiných zbytečných funkcí? Plus jejich platy a odměny? Není za práci odměna plat? Proč další výhody, když všude scházejí peníze, umělecké školy zmírají na nedostatek peněz a tady se to rozděluje bratrancům a tetičkám? Copak jim nestačí platy, o kterých se lidem v normálním pracovním poměru a se stejným vzděláním může jen zdát? Co kdyby se to snížilo, generální ředitel 50 000 a kdyby mu to bylo bylo málo, jistě by přišel někdo stejně schopný /nebo schopnější/, který by to za ty peníze dělal? Přidat by mohli dostat řadoví redaktoři a jiní odborníci, kteří jsou na tom dost bídně! Mohly by vznikat i nové pořady, skončilo by i neustálé omílání archivu /i když díky za něj, aspoň je porovnání/.

    OdpovědětVymazat
  2. ludmila avramopulosová30. ledna 2012 v 10:23

    Ale pana Janáku,vždyť víme, že pan ředitel hlásal, jak zruší spoustu míst,aby ušetřil. Zatím tedy pár míst zrušil, ale, jak v našich končinách bývá zvykem, další místa vytvořil. Určitě pro schopné(!). Jistě to bude jeho pšítel, jako pan Zaorálek. Například.To,jsou tedy slova pana PD. On je tzv. asi všehoschopný než schopný. Myslím, že i 50.tis. je pro něj moc.Kdo to má, že? No jo, zase smutno, zase smutno. Teď se budou zabývat zámečkem, a kulišit, namísto aby se konečně už někdo zabýval rozhlasem jako takovým. Jenom řeči a skutky jsou bohužel slyšet.

    OdpovědětVymazat
  3. Jaromír Janák30. ledna 2012 v 21:42

    Dobrý večer, loučím se s Vámi na systému Disqus, byl jsem demokraticky smazám a zatím mi je bráněno se znovu zaregistrovat. Málo /vlastně vůbec/ jsem chválil pana Ostrého a Duhana. Netušil jsem, že něco takového je po pádu komunismu možné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Janáku, já myslím, že tady na blog už jste se naučil psát do diskusí, čili můžete psát pod zdejší články nebo do obecné diskuse. Odkaz na zdejší obecnou diskusi - http://nerustestanicipraha.blogspot.com/2011/11/diskuse-posluchacu.html?showComment=1327947489843#c8000859299768929030

      Vymazat