neděle 26. října 2014

Český rozhlas Dvojka: je jim spolu hezky

26. 10. 2014 napsali posluchači Ludmila Avramopulosová, Eva Ondřejová a Tomáš Němec  v diskusi na webu stanice Dvojka v rubrice „Váš názor nás zajímá“
■    ■
Ludmila Avramopulosová 
Při dnešním báječném nedělním ránu s panem Novotným jsem zjistila, že opravdu největší nepřítel Českého rozhlasu je sám pan velký g.ř. Duhan a jemu podřízení. Protože ani pan Novotný ani pan Větvička nikdy neříkají, že jsou dvojka, pěkně jim to režie namontuje do pořadu, takže se dozvíme, že s nimi je hezky. Úroveň na dvojce klesá a klesá, možná z ní bude pětka...namísto Prahy. Poslouchám minimálně, takže jsem si ani nevšimla, že je změna znělky Meteoru. Oni prostě nectí tradici, po nich potopa. Asi mají dost peněz, tak je koukají nesmysluplně prošustrovat. Z našich peněz, proč ne, že. RozHraní není na iRadiu. Kdo přišel na to, že je malá poslechovost. Já si tento prima pořad zpravidla poslouchala právě z iRadia. No pan Černý se taky nehlásí jako dvojka, tak to má zato.
 ■    ■

Eva Ondřejová 
Už se těším na novou znělku Toulek českou minulostí. Už by ji měli změnit, až moc vystihuje obsah, něco modernějšího by tam nebylo? ;-)
■    ■

Tomáš Němec 
Poslouchal jsem dnes také kousek Dobrého jitra s panem Novotným, ale bylo to pro mě téměř neposlouchatelné. Myslím, že neustálé přerušování průpovídkou, že je jim spolu hezky muselo jít na nervy i panu Novotnému: Pane Hritzi, vyřiďte panu Dittrichovi, ať si tu svou stanici někdy dvě hodiny v kuse poslechne a pak ať nám do vysílání odvypráví obsah, o čem to bylo. Kolik tam bylo upoutávek na jiné pořady, kolik tam bylo upoutávek na vlastní stanici, kolik tam bylo sponzorských oznámení na Světlušku a jiné dobročinné akce a kolikrát musel takzvaný moderátor opakovat, jakého tam má hosta, aby to posluchači zahlceni tím audiošumem nezapomněli. No nic, je vám spolu dobře, tak si dejte pivo na zdraví posluchačů i těch chudáků, kteří tam říkají, co jim nařídíte. Já myslím, že i to můžete financovat z koncesionářských poplatků. Vedlejší restaurace "Ztráty a nálezy" na roku Vinohradské a Balbínovy ulice z Vás jistě bude mít radost.
***
Ztráty a nálezy
Restaurace se nachází v centru Prahy na Vinohradské ulici, cca 60m nad Českým Rozhlasem. Je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část s celkovou kapacitou 70 míst. Od 11 hod. do 14 hod. je připraveno denní menu. Ve stálé nabídce pro Vás máme teplá, studená jídla nejen z české kuchyně. V nápojovém lístku najdete širokou nabídku alkoholických a nealkoholických nápojů.
***
Kdybyste tam našli někoho, kdo v Českém rozhlase uměl dělat seriózní pořady a koho už jste vyhodili, tak ho pozdravujte! :-)
■    ■


Žádné komentáře:

Okomentovat