středa 22. října 2014

Galerii Vinohradská 12 čeká listopadové setkání posluchačů a členů Klubu s pracovníky Plusu

21.10. 2014 napsal David Klíma na webu stanice Český rozhlas Plus



Klub rozhlasové analytické publicistiky (KRAP), společenství rozhlasových posluchačů podporujících kvalitní analyticko-publicistické pořady a stanici mluveného slova, pořádá ve spolupráci s vedením ČRo Plus setkání posluchačů a členů Klubu, které se uskuteční v sobotu 8. listopadu 2014 od 14 hodin, po delším čase přímo v rozhlasové budově na Vinohradech, konkrétně ve výstavním a konferenční prostředí Galerie Vinohradská 12 – čerstvě otevřené v září tohoto roku.
Setkání členů Klubu a posluchačů bude mít dvě části – první shrnující dění v Klubu a druhou věnovanou debatě a osobním rozhovorům se zvanými hosty především z řad tvůrčích pracovníků ČRo Plus. Celé sobotní setkání proběhne v duchu motta: Od reflexe rok a půl trvajícího vysílání stanice Plus po posluchačská očekávání budoucího vývoje na rozhlasových vlnách stále se rozvíjející stanice Plus.  
Srdečně vítáni budou na setkání nejen členové Klubu, ale i další zájemci z řad posluchačů Plusu, kteří se chtějí dozvědět více o dění v Rozhlase a o chystaných změnách souvisejících s rozšířením vysílání stanice mluveného slova Plus na celodenní a celorepublikovou. V neposlední řadě rádi přivítáme i posluchače, kteří mají chuť podělit se o dojmy z rozhlasového vysílání a potkat se tváří v tvář s některými rozhlasovými pracovníky stanice ČRo Plus, které znají třeba jen po hlase. 

Za Klub všechny srdečně zvou
Milan Brož, Milan Březina, Roman Elner, Jiří Kalibera, David Klíma, Filip Musil a Libor Pátý 
Podrobnější informace o Klubu a chystaném setkání najdete na:https://sites.google.com/site/klubrozhlasanalytpubl/home 
Kontakt:
David Klíma (koordinátor Klubu)
E-mail: krap2014@email.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat