sobota 27. dubna 2013

Stížnost Mirka Tenglera na generálního ředitele Českého rozhlasu řešil místo Rady ČRo jeho náměstek

Stížnost posluchače Mirka Tenglera Radě ČRo najdete v článku (klikněte na) Stížnost Mirka Tenglera Radě Českého rozhlasu

■     ■
 Datum: 25.04.2013 12:09
Předmět: FW: Stížnost na generálního ředitele Českého rozhlasu

Č. j.013CRO0038248

Vážený pane Tenglere,

potvrzuji přijetí Vašich stížností a výhrad ze dne 20. 3. 2013. Sděluji Vám, že Rada ČRo si vyžádala stanovisko pana Mgr. René Zavorala, náměstka GŘ ČRo pro program a vysíláni, které si, zároveň s Vaším sdělením, prostudovala a po diskusi s tímto vyjádřením vyslovila souhlas.
Vážený pane, věřím, že i Vy budete spokojen s touto reakcí a zůstanete pozorným posluchačem "našeho" média.

Přeji Vám dobrý poslech Českého rozhlasu a

zůstávám v úctě
Bohuš Zoubek, místopředseda Rady ČRo


příloha - vyjádření pana Mgr. René Zavorala, náměstka GŘ ČRo pro program a vysílání


******************************************************** 


2 komentáře:

  1. Eva Ondřejová29. dubna 2013 v 10:06

    Tak to je odpověď jak má být! Dlouhá, vysvětlující všechno, co už bylo vysvětleno, zdůvodňující to, co už bylo zdůvodněno, hovořící o kultivaci, zkvalitnění vysílání, o pojmenování všech stanic, ve kterých je galimatyáš, který původně nebyl, hovořící o zlepšování naprosto bulvárního vysílání na začátku změn,zatímco původnímu vysílání se současnost kvalitou nemůže ani přiblížit atd.,atd.
    Rada se nebude přece zabývat stížnostmi, když je může vysvětlovat někdo, kdo je podřízeným toho, na koho si člověk stěžuje.
    Prostě, jede se stále dál, protože jen vedení ví, co je pro nesvéprávné posluchače nejlepší. Hlavně napsat odpověď co nejdelší, aby nemohl nikdo říci, že se tomu nevěnovali.
    Musím říci, že mi ta odpověď pořádně hnula žlučí. Dokonce i tu Dvojku považují za dopředu promyšlený tah. Je vidět, že rozhlas jako kvalitní médium definitivně končí.
    Myslím, že už nezbývá než lampárna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní Ondřejová mi mluví z duše. Rada pro rozhlasové vysílání ani na stížnosti posluchačů nereaguje,protože jí za to nestojí aby se jimi zabývala. Nedokáží odpovědět ani na stížnost řádně podepsanou,patrně jich dostávají tolik,že nestíhají. Je to smutné a když se slaví 90 výročí rozhlasu o to je to smutnější.Posluchači zvykni si a mlč.

      Vymazat