úterý 23. září 2014

Dnes jsem velice rád, že se ta stanice nejmenuje PRAHA

23. 9. 2014 napsal posluchač  Milan Brož   na facebookové stránce tohoto blogu

   Jiří Holoubek a Tereza Stýblová: „Spolu je nám hezky“
„Ach jo…dělali jsme co jsme mohli, a dopadlo to jako vždycky…“ Dvojka, zase dvojka.
   Musím říci, že jsem dnes velice rád, že se ta stanice nejmenuje PRAHA, její úroveň by totiž té tradiční značce byla naprosto nedůstojná.

   Poslouchám – snažím se - „Dobré ráno“. Briskní inteligentní pohotový a hlasově dobře vybavený – jako vždy - pan Jiří Holoubek dělá co může, jen člověka udivuje, že při tom všem, při té své personální úrovni, to má zapotřebí - žvanit a žvanit. Paní Tereza Stýblová za ním upachtěně pokulhává, ale nestačí, ať dělá co dělá, nestačí. Že byla nahrazena paní Světla Dvojka Magni se nedivím, jen mě zaráží, že k tomu došlo, taková to byla propagátorka a opora Dvojky, nejméně půl roku před změnou PRAHA-Dvojka se aktivně a s plnou vervou, ve službách soudruhů managerů, angažovala jako její propagátorka první, člověk se „halt“ nezavděčí, že?!, a tak došlo i na ní. Snažila se, moc, ale…při vší úctě k věku, a snad právě proto … na Holoubka prostě neměla a její hraná rozvernost byla naprosto nedůvěryhodná.

   Dnes za Holoubkem pokulhává paní Stýblová. Ale my přece víme, že dámy kvalit Holoubka existují, stačí porovnat … poslechněte si Country rádio, nebo i zesměšňovanou Frekvenci, Blaník apod. A dokonce i s hlasovým vybavením předurčené jsou k takové práci. Ale Dvojce se to nevede, prostě nevede. Tak alespoň z utahaného a upachtěného vysílání přešla na styl optimisticky radostný a rádoby mladistvý, nutno poznamenat, že opět nedůvěryhodný a bývalé PRAZE nedůstojný. Tak alespoň, že co chvíli veřejně do éteru proklamováno jest že: „Spolu je jim hezky!“

   Končím a ladím na Country…

Žádné komentáře:

Okomentovat