pondělí 15. září 2014

Nevalný nástupce stanice Praha má mít od zítřka zase nové znělky

14. 9. 2014 napsal posluchač Radek Svoboda v diskusi na webu stanice Dvojka v rubrice „Váš názor nás zajímá“

Tak jsem „už“ (sic!) přišel na to (ovšem ne díky sobě), kam z Meteoru zmizel pan Marek Janáč (ovšem „proč“, toť otázka). Nyní působí v redakci časopisu „Vesmír“. Stačí zadat do prohlížeče vesmir(tečka)cz (lomítko) about. (Popřípadě na úvodní stránce v horní liště kliknout na odkaz „O nás“.)

Mimochodem, nevalný nástupce stanice Praha má mít od zítřka zase nové znělky? (Což jsem se dozvěděl na Radiožurnálu, dnes okolo 16:45.) Prý má být použito (i) hudebního motivu Vyšehradu či tak nějak...

A závěrem? Vyjma všeho ostatního (souvisejícího se stanicí Praha, resp. jejím zmizením a nahrazením vysíláním jakési party diletantů) moc kvalitní nejsou (resp. spíše jsou zmatené) celé internetové stránky Českého rozhlasu (skutečným „požitkem“ třeba je hledání starých článků, třeba ke starým vysíláním pořadu Meteor). Tedy vskutku unikátem je nový program vysílání - kde že se pouze dozvím, co se vysílá právě teď (k čemuž mi ovšem stačí pouhé zapnutí radia - resp. přeladění mezi stanicemi). Ale dozvědět se, co že bude například na programu ve večerním vysílání, či zítra nebo za týden... To zjistit je už skutečně výkon. Nepopletli si, čirou náhodou, tvůrci webových stránek ČRo zadání? K čemu mi je „program“, kde se nedozvím, co se (teprve) vysílat bude?!

Pro ty, kterým toto nevyhovuje (a navíc jim nechtějí zvyšovat návštěvnost na onom nepotřebném provedení „programu“)... Já používám jednoduchý odkaz (lze buď přidat do „oblíbených položek“ webového prohlížeče, nebo třeba jen nakopírovat z textového souboru do adresního řádku): stačí napsat program(tečka)rozhlas(tečka)cz(lomítko)html - načte to dnešní program ve „starém“ provedení.

Srdečně tímto zdravím všechny „vytrvalé stěžovatele“, Radek Svoboda

Žádné komentáře:

Okomentovat