neděle 11. září 2011

Diskuse posluchačů archiv č. 7

11.09.2011 15:52 - 01. Diskuse posluchačů -trvalý odkaz

Diskuse posluchačů archiv č. 7

Ostré názory
Dosavadní komentáře (104) byly archivovány, protože sloupec komentářů je už příliš dlouhý a odsunuje okénko pro vkládání textu. Tento archiv je určen pouze ke čtení komentářů. Pro pokračování diskuse a vkládání komentářů klikněte ZDE 
Komentáře
[1]11.09.11 15:55:31Tomáš Němec - www
Pokud sem budete psát komentáře, musíte před odesláním napsat ověřovací kód. Na blozích lidé.cz se bohužel stává, že než člověk napíše příspěvek, časový limit kódu vyprší a příspěvek se neuloží. Doporučuji před odesláním příspěvek zkopírovat a po odeslání se přesvědčit kliknutím na slovo komentáře, zda se komentář uložil. V opačném případě vložte znovu a opište nový kód, který se objeví. Délka jednoho komentáře je max. 1000 znaků. Při delším textu vložte další komentář. Vlevo je počítadlo zbývajících znaků. Komentáře se řadí od nejstaršího po nejnovější.
[2]12.09.11 14:35:16Jaromír Janák
V sobotu jsem seděl na chatě, popíjel červené víno a poslouchal vypůjčený radiopřijímač. Hezký večer do té doby, než jsem zaslechl rozhovor s Peterom Duhanom, generálným riaditelom Čs. rozhlasu /tuším z roku 1991/. Servilní redaktoři mu kladli předem připravené otázky a pán riaditel moudře odpovídal, až tak, že jsem s ním občas musel souhlasit. Proč to píšu: bohužel jsem si uvědomil ten vývoj, kterým pan Duhan prošel a co ze sebe a hlavně s rozhlasem v současné době udělal. Ach jo.
[3]12.09.11 16:08:13Chramostová
Také jsem poslouchala,pane Janák, a ptala se,kde se bere to arogantní sebevědomí.Je lepší sedět na chatičce,pojíjet vínečko a poslouchat zpěv ptactva.Už jste letos dorazil do Nymburka?Měli jsme tu posvícení a Nymburský jarmark.
[4]14.09.11 10:21:08Ludmila Avramopulosová
A bylo velké fotografování na dvojce. A opravdu "nenápadná" manipulace s posluchači. Téměř samí novomoderátoři. Chybí rozhlasáci.Kam se poděli? A jako příklad je uveden KG.Já mám pocit, že v tom domě na Vinohradské je mnoho shnilého.
[5]14.09.11 12:36:01Ludmila Vajďáková
Souhlasím s Vámi paní Avramopulosová a nejen na Vinohradské je mnoho shnilého, mám dojem, že i na Kavčích horách. Když jsem shlédla včera ze zvědavosti pořad Pokondr live, nevěřila jsem vlastním očím, kam se poděla kultura vysílání. Ale zřejmě mladí lidé mají o tyto pořady zájem, podle mně je spíš chtějí média "zabavit" a umlčet.
[6]14.09.11 13:14:15Ludmila Avramopulosová
Jo, to jo, pokleslost obou médií je bohužel nasnadě. Včera v Hyde Parku byl Milan Uhde,který je předsedou Rady Čt. Podívejte se. Mluvil velmi, velmi rozumně. Uvidíme co se v ČT povede. Ta nová košťata povětšinou zametají i to kvalitní. Jen aby se jim nepovedlo smést tu trochu kvality co v ČT je(Plovárna, Krásný ztráty).Však víme. V Radě ČRo zasedají kmeti a jedna pani, co si neumí ani sjednat pořádek na zasedání.Já jsem u nich abonentka, stále se dožadující odpovědi na otázky.Takový hmyz, co je zdržuje.Oni mají důležitější věci na starosti. Odměny ředitele, odměny své(o těch my ale nic nevíme).A noví členové Rady nic.Krom pana Šafaříka. Ten jim byl čert dlužen. Narušuje hladký průběh a dovolí si i protestovat.No toto:-/.Kdepak, pro nás oni tu nejsou. Ale pro koho tedy? Toť otázka.
[7]14.09.11 15:46:39Ludmila Vajďáková
Pana Šafaříka oni nějak přetrpí, protože to tam má jen na dobu určitou a za chvíli mu to skončí, bohužel pro nás, i když jeden člověk nic nezmůže.
[8]14.09.11 16:20:59Jaromír Janák
Nic o rozhlase, ale zdravím paní Chramostovou. V Nymburce jsem v poslední době nebyl, nějak nezbývá čas. Doufám, že se tam dostanu, teď mám naplánován pochod se spolužáky maturanty z Poděbrad k Žehuňskému rybníku a potom bych udělal výlet do Nymburka a okolí. Mějte se hezky. Jo, přece jen k tomu rozhlasu: člověk by leccos překousl a s něčím se i smířil, nakonec to mohu vypnout. Co se ale nedá tolerovat je zrušení názvu, zmršení znělky a ztráta serióznosti stanice. A celý divný vlezdopr....ismus stanice, reprezentovaný i panem Postráneckým.
[9]14.09.11 17:41:57Chramostová
Pane Janák,tak to je pěkný kousek cesty,takových 15-17km.To jste pěkní turisté.Tak ať se vám vydaří počasí.
[10]21.09.11 08:59:01Ludmila Avramopulosová
Je zvláštní, kolik pozornosti se "těší" volba gen. ředitele ČT, a volba gen.ředitele ČRo proběhla bez zvláštního medializování, téměř v tichosti. Jakoby rozhlas byl méně důležitý...A to, co předvádí zejména "dvojka" poslední půlrok,víme všichni. A jde to z kopce.Brzká rána příjemná díky některým moderátorům(příjemné nevtíravé), ale slibovaná dobrá hudba nikde. Předpotopní výběr.Stále dokola, a to se myslím vyměnilo vedení v hudební redakci.
[11]21.09.11 09:27:57Tomáš Němec
Máte pravdu, paní Avramopulosová. Říkal jsem si, že Rada ČT mohla udělat to samé, co udělala Rada ČRo - tedy oslovit předem omezený výběr poteciálních kandidátů bez řádného výběrového řízení. Proč to asi neudělala? Protože má v čele Milana Uhdeho a nikoli Jiřího Floriana, který vedl Radu ČRo v době, kdy obešla řádné výběrové řízení.
[12]21.09.11 16:16:16Tomáš Němec
Kupodivu volba ředitele dopadla téměř tak jako volba ředitele ČRo a to i přes rozsáhlé výběrové řízení. Zvítězil ten, o kom se mluvilo hned poté, co Jiří Janeček rezignoval. Zvítězil Petr Dvořák.
[13]22.09.11 18:08:58Eva Ondřejová
Hurá,konečně jsem dostala víceméně uspokojivou odpověď od pana Ostrého,ale přes Radu.Pan JO tvrdí,že už odpověděl dřív (a několikrát!).Posuďte sami,kdo se "mýlí"Můj dotaz trčí už hodně dlouho na profilové stránce pana JO.
[14]27.09.11 14:33:52Ludmila Avramopulosová
Rožánek řádí- další zkvalitnění iRadia. Na "dvojce" nové logo, vykradené, a u některých pořadů časové omezení (To je život). Cenzura jak blázen. A zrovna tam, kde citují K.Čapka. Zato kokodákací pořady omezení nemají.
[15]27.09.11 14:54:33Tomáš Němec
Kampak to pan Rožánek napsal, paní Avramopulosová? Zkopírujte sem, prosím, odkaz! Děkuji!
[16]28.09.11 15:23:56Eva Ondřejová
Pane Němče,když už nám chcete vynadat,napište to sem.Děláte obrovskou radost těm dvěma týpkům na "Co vás těší a ..." Já jsem volala do rozhlasu 2x - zbytečně,takže už to vzdávám.Tady nejde o strach - z čeho taky?!Lidé mohou mít nejrůznější pohnutky k svému chování,často si je ani nedovedeme představit.Tak zatím na shledanou jdu na sluníčko.
[17]28.09.11 16:36:54Tomáš Němec
Já nikomu nenadávám, paní Ondřejová. Napsal jsem jen, jak vidím současný stav. Vždycky je snazší všechno vzdát. Ale asi to vzdám taky. Firma Seznam.cz zruší na konci roku blogy a já už další místo pro diskusi hledat nebudu. Tady to nechám doběhnout samospádem a budu věnovat čas užitečnějším věcem. Ono totiž žádné "NÁM", kterému bych měl nebo chtěl nadávat, ale dnes už ani pro které bych chtěl něco dělat v tématu zachování úrovně vysílání Českého rozhlasu, neexistuje.
[18]29.09.11 08:16:54Ludmila Avramopulosová
Rožánek to nikam nenapsal, je to "jenom" vidět na iRadiu. Ono se to dělá potichu, bez varování.Prostě se to stane:-(. Jo a Mikroforum s Jandovou a Kudrnou naposlouchávám až teď. Je to takové kudrnaté.Zorinka je uchichotaná, Kudrna má alespoň příjemný hlas. Tam je tedy rozdíl. I příjemný hlas je nutný.Ale obohacující to nijak zvlášť není. Pro tu urputnost všeumělky Z.J. to nejspíš nedoposlouchám.To se nedá.
[19]01.10.11 23:32:39Jaromír Janák
Milí přátelé, dlouho jsem na těchto stránkách nebyl a dlouho jsem neposlouchal paskvil, zvaný jakási dvojka. Snad je to upozornění, že nevysílá první rozhlasová garnitura. S hrůzou jsem však přečetl žumpu, kterou zde produkuje jakýsi Kamil77 a jeho spoluhráč "dvojka". Pane Němče a ostatní, kterých si vážím, jejich invektivy a urážky nechte projít kolem Vás a nevšímejte si jich a nenechávejte se vtáhnout s nimi do diskuse. Bavit se s nimi je jako - s prominutím - šlápnout do hovna. Mějte se hezky.
[20]02.10.11 10:35:06Eva Ondřejová
Pane Janáku,vyjádřil jste to přesně.ale úplně přestat diskutovat je zřejmě jejich "úkol" (těch dvou).Už teď si všichni "tvůrci" tzv.Dvojky pochvalují,že stížností ubylo.Bodejť ne,psát pořád stejné připomínky bez odezvy jednoho otráví.Pokud budeme ještě psát,na ty dva experty nebudeme reagovat,tedy aspoň já.Ale vidím celý případ s dvojkou velmi černě.
[21]02.10.11 18:22:46Chramostová
Pane Janáku, tu žumpu si občas taky přečtu a přemýšlím, kdo je najal.Všimla jsem si,že tam nasazovali na Sviště,který byl na začátku s námi a pak přestal psát.To by znamenalo,že jsou informováni od začátku a mají přehled.Jen se snaží nás rozeštvat. My, ač jsme diskutovali 8měsíců,tak jsme byli mezi sebou slušní po celou dobu,i když jsme měli odlišné názory. Kamil77 a dvojka,umí jen urážet. Podle mého ,se snaží nás rozeštvat,protože to trvá dlouho a je už to obtěžuje,chtěli by nás někam odložit,nebo vymazat.Zatím máme čistý štít a to se jim nelíbí.Chtěla bych zpátky chytrou Prahu,ale ta zůstala v archívu a v nás,bohužel.Napadlo mě sepsat všechna příjmení v diskuzi,jestli nás byla opravdu pouze hrstka.Zatím na to nemám čas,ale časem to zkusím.
[22]04.10.11 08:04:04Brtník
Reakce na příspěvek č. [2] 12.09.11 14:35:16 Jaromír Janák. Myslím, že jsme poslouchali stejný pořad a napsal jsem k němu článek před dvěma týdny. Bohužel reakcí (a „lajků“) nebylo mnoho, protože zaúřadovali „dva spravedliví“. Škoda, mohli jsme o popsané skutečnosti podiskutovat. Ono poučit se z minulosti jest užitečné. Text: „Tuto sobotu jsem poslouchal RozHraní a v jednom příspěvku byl hostem tehdejší federální ředitel ČRo - pan Duhan. Nemluvil místodržitelskou češtinou, nýbrž po slovensky, ale pobavil mne (pohlíženo zpětně) několika přecevzetími. Vizionářství má, jak se zdá, v krvi či popisu práce. Schválně si to poslechněte a jistě, tak jako já, nabudete obav, zda zamýšlené překopání ČRo rovněž není utopická vize.“ Link na tento příspěvek: http://www.rozhlas.cz/praha/diskuse/_zprava/322948#disqus_thread
[23]04.10.11 10:42:01Ludmila Avramopulosová
Vůbec není třeba na ty dva vlezpříznivce reagovat. Někde jsem už toto psala. Jsou nejspíš něčí příbuzní. Tak se perou.Vztekají se, anžto jsme jim sáhli do přízně.// Pan Duhan je takový povídálek, který se rád poslouchá a má holt jiný vkus než my. Bohužel tedy.Už jen to,že dvojka bude jedničkou, a že je mýtus, že ruší tradiční názvy atd.atd.Mýlit ostatní je u nás normou.
[24]06.10.11 14:02:30Jaromír Janák
Dnes nenapíšu nic o rozhlase,ale o tom, co oblažilo mé srdce, pošramocené Ostrou dvojkou. Včera jsem poslouchal v televizi mluvčí asi Min. dopravy a ta slečna do obrázků strojů, které odstraňovaly starý asfalt na silnici, řekla, že je potřeba odstranit všechen "živočišný" povrch. A pak kritizujte Ostrého děvčata! Ať žije blbá živice!
[25]06.10.11 15:01:38Eva Ondřejová
Pane Janáku,to je trefa!Mám celou sbírku podobných. Jen si nepíšu kdy a kdo to řekl.Asi bych měla.Např.: "Radek John se uchází o roli předsedy tohoto skupenství." "Byli vzani do vazby." "Nechci to propásnout." "...2 miliony 3 desetiny střelných zbraní:" "...restituční roušky v lékárničkách.." "Tak ať vám vaše terarijní zvířátka vzkvétají." "Není,kdo by se večer v tom pelechu věnoval tvorbě potomstva." "On úplně zkolaboval a odešel z jeviště.! "...navádí státní zastupitelku" (jednalo se o zástupkyni)
[26]06.10.11 15:22:48Eva Ondřejová
Mám takových "vejšplechtů" celou řadu.Tyto i ty předešlé jsou všechny odposlouchané z rozhlasu: "Všem z vás přeji dobré ráno."(anglismus).Guy de Maupassant - čteno "Gáj de Mopasánt" a Gy der Mopasánt"."Trestné stíhání bylo zahájeno" myšleno trestní stíhání. "Budu mluvit o tom,co mám raději v hlavě"."Několik vagonů se zřítilo z hloubky deseti metrů.""Člověk má ten lidský faktor,kterému se říká strach." "Podle Lukašenky...( to se říkalo ve zprávách 2x,nebylo to přeřeknutí. A z televize.Víte,co je to s m í š e k ? Zkuste hádat.Bylo použito ve významu uchechtnutí ve skrytých titulcích na Tv Prima.A opakovaně.
[27]06.10.11 17:29:00Tomáš Němec
Milá paní Ondřejová, "vejšpechty" jsou pěkné. Nechtěla byste je sestavit s případným vaším komentářem alespoň do krátkého samostatného článku na blog? Jestli ano, pošlete emailem a já vložím na blog. Děkuji. (Nezapomeňte vymyslet vašemu článku nadpis!!!)
[28]06.10.11 20:26:05Eva Ondřejová
Pokusím se.Já toho mám ale mnohem,mnohem víc.Nevím,kdy to stihnu.Také,bohužel,nemám celé věty,protože obvykle něco dělám a zapamatuji si tu část s chybou,ale vzhledem k pokračující skleróze ne celou repliku.Snad to nevadí.
[29]06.10.11 20:46:34Chramostová
To je dobrý nápad paní Ondřejová a od teď si to můžete i napsat kdo to řekl a kdy.Aby se rozhlasáci chytli za nos.
[30]07.10.11 08:18:56Roman Juránek (43)
Zde: http://www.rozhlas.cz/prereky/portal/ rozhlas své chyby a přeřeknutí zveřejňuje.
[31]07.10.11 08:43:59Chramostová
Ráno v 7:50hod řekl pan Smatana....tato pomoc není nic nového,funguje již 15let,někdy od roku 1987......auau!!
[32]07.10.11 15:25:37Eva Ondřejová
Víte,paní Chramostová,co to po mně chcete? Poslouchat Mikrofórum,Je jaká je, KUKO je nad moje síly.Poslouchám jen sporadicky,na člověku by se delší poslech mohl podepsat zhoršením duševního zdraví.
[33]08.10.11 13:20:00Chramostová
To bych se neodvážila,paní Ondřejová!Jen když si ve vysílání všimnete něčeho k pobavení,tak zapsat se vším všudy.Já třeba Mikroforum už vůbec neposlouchám,nemám na to sílu a večer jsem tak zničená,že padám do postele bez rádia,nebo jsem u TV.Protože jsem od posluchačů slyšela,jaká je hrozná Jandová a Vránová,tak jsem poslouchala...a měli pravdu.Jandová tam s Černockou mlátily prázdnou slámu . Vránová měla za hosta Brožovou a chudák Kačenka to táhla sama a vypadalo to,že ona sama je moderátorkou.Takže v noci neposlouchám.Ani vás samozřejmě nenutím,na to si vás dost vážím.
[34]08.10.11 16:16:03Eva Ondřejová
Paní Chramostová,já samozřejmě vím,jak jste to myslela.To já jen aby řeč nestála. Dnes jsem poslouchala Tobogán,ale Cibulka už má také "moderní" projev,je jako kulomet (viz fotogalerie).I on však při tom tempu dělá chyby: "Máte možnost si tu znělku poslechnout v celé SVÉ kráse." Chtěl samozřejmě říci : v celé její kráse.To jsou kiksy,které dnes už nikdo neregistruje a těžkou hlavu si z toho nikdo nedělá.Děsně mě to štve.
[35]09.10.11 18:15:54Eva Ondřejová
Dnes mě rozesmál můj muž,který se nachomítl zrovna k tomu,když v rozhlasu zazněla ta zpívaná znělka,načež reagoval zpěvem: "Če-ský roz-hlas dvojkavlevonahoře."
[36]10.10.11 10:22:04Ludmila Avramopulosová
Tak to mě pobavilo - na stránkách "dvojky" je anketa ohledně oblíbenosti pořadů! Od počátku jsme po takovéto anketě volali, ovšem odpovědí nám byly výmluvy, že to nejde, atd.atd. To by totiž zpočátku, kdy byl ještě velký odpor ke změnám některé pořady rychle propadly. Teď, kdy to spousta posluchačů vzdalo, mělo vedení odvahu tuto anketu spustit. Mj. stále jsem si na název nezvykla, stále mi nejsou milé pořady s telefonáty. Příkladné bylo toto nedělní ráno. Hostem byla paní Skořepová, pan Pešina dal prostor posluchačům přes telefon, četl emaily. Z pořadu tak vznikne vždycky nekompaktibilní paskvil.Posluchači pokládají stejné otázky, dojímají se, občas blekotají. Je to celé tak trochu zmatené, rozplizlé,host nemá prostor. Tak to vypadá, když není koncepce, když si moderátor neví rady. Je to tak ze všemi konaktními pořady. V 11hod. byla hostem pana Hanzlíka také paní Skořepová. Tady už to mělo hlavu a patu, bylo to výborné(i když vím,že předotčené).
[37]10.10.11 16:47:08Chramostová
Tak si říkám,jestli pvrt ,není sám pan šéf JO? Tak krásně chválí pořady dvojky a Karla Gotta v nominaci Prix Evropa.Maminka mi říká,pochval se sama,nikdo to za tebe neudělá.
[38]11.10.11 13:29:12Chramostová
Dnes jsem poslouchala Retkovou před polednem.Větší koktající a zadrhávající hrůzu jsem neslyšela.Host nevěděl,co má odpovídat a Retková nebyla vůbec připravená.Koktali společně.Doporučuji k poslechu.Doufám,že dnes v Poděbradech nevyhraje.Pokud ano , přehrála bych jí tuto hodinku jako medailonek , aby byli všichni v obraze....auau
[39]11.10.11 16:21:21Eva Ondřejová
Také jsem si to pustila,abych byla jednou za čas "v obraze". Paní Retková nezklamala. Host ,herec Igor Chmela,byl opravdu velice špatný.Naprosto nevěděl,jak reagovat.Paní R. na začátku řekla: " Pak se pustíme do filmu,který má dnes premiéru R.Sedláčka." Že v češtině je slovosled sice proti jiným jazykům volnější,ještě neznamená,že může mluvčí plácat slova jak ho napadne.Jedna z moderátorčiných vět (mluvila takto stále) zněla: "Abychóóm séé vrátilíí k filmu ." V rozhovoru byly trapné pauzy,paní moderátorka místo Dok četla Doc - evidentně nevěděla o čem mluví,jen to měla asi napsané.Ostatní viz paní Chramostová.Opravdu bída.
[40]11.10.11 18:07:06Ludmila Vajďáková
Dobrý den, zdravím po delší odmlce. Asi přes týden jsem neposlouchala rozhlas a dnes se připojuji k hodnocení paní Chramostové a paní Ondřejové. Dopolední kvalita vysílání je hrůza, nedá se vydržet poslouchat celé dopoledne, moderátorka Marie Retková neschopná i v ranním bloku o Jiřím Grossmannovi. Výběr písní se zlepšil, ale možná to byla jen náhoda. Jediná pravda je, že už jsem si navykla neposlouchat rozhlas přímo a pouštím si jen vybrané pořady z archivu, pokud tam ještě jsou.
[41]11.10.11 22:22:57Eva Ondřejová
Moderátoři roku: Jiří Pomeje (Frekvence 1) Lucie Výborná ( Radiožurnál) Nějak to s tou slavnou Dvojkou nevyšlo.Sice to o ničem nevypovídá,ale stejně mám škodolibou radost,že to není nikdo z ČRo 2.
[42]12.10.11 08:13:54Roman Juránek (43)
Na třetím místě se umístil pan Kudrna z ČRo2.
[43]12.10.11 08:59:41Ludmila Avramopulosová
A tak budeme soutěžit třeba o nejlepší soutěžení,zbytečně vydaná energie namísto kvalitní práce. Pan Duhan si libuje, že je první desítce mnoho moderátorů z ČRo. KG se umístil na pátém(!)místě. Retková je před Kvasničkovou.Kociánová čtvrtá.Takže nové celééébrity? Nový trend - huhňáníčko, blekotáníčko, cukrováníčko.Případně nespisovná čeština. Takový T.Černý, R.Tamchyna se nedostali do první desítky, a že to jsou kvalitní moderátoři. Jo,když už se tady probírá čeština - jeden nový úlovek z metra- plakát Soutěž o shoppoholika! Nevěřila jsem svému oku. Děsběshrůůza:-(
[44]12.10.11 10:33:58Tomáš Němec
Tomáš Černý a Robert Tamchyna nejsou, chvála Bohu, moderátoři. Jsou profesí rozhlasoví redaktoři zrovna tak jako Libor Dvořák, který dostal včera cenu Karla Kyncla.
[45]12.10.11 12:49:02Ludmila Avramopulosová
No dobře, dobře, ale své pořady si moderují:-). A kvalitně.
[46]12.10.11 15:25:04Jana
Včera večer jsem slyšela závěr pořadu Tandem Jana Rosáka na stanici Brno. Hostem byl současný GŘ P. Duhan a říkal zajímavé věci, třeba že někteří současní moderátoři opravdu "blekotají", že ho na to upozorňují posluchači a že se s tím bude muset něco dělat. Na této adrese je záznam pořadu a jestli by pan generílní opravdu měl v úmyslu "něco" k nápravě udělat, nemusel by kupovat moderátorům smokingy, ale stačilo by se s těmi blekotajícími "jenom" rozloučit. Čekám na to osm měsíců. Co když to bylo jenom takové "blekotání pana generálního"?????http://www.rozhlas.cz/strednicechy/tandem/_zprava/peter-duhan-generalni-reditel-ceskeho-rozhlasu--960743
[47]12.10.11 16:16:00tlustá
A na to přišel pan generální včera? Proč my mu neříkáme blesk! Pane jo, tohle je na dvojce od 31.ledna, do té doby Českém rozhlase 2 Praha dnes a denně. Já sice už dávno přes den neposlouchám, ale stačí občas Noční mikrofórum a moje "favoritka" Gabi Vránová. To ale nejsou ani moderátoři, ani redaktoři,ani hlasatelé,ti jdou před ten mikrofon jen tak nezávazně poklábosit za peníze.Necháme se překvapit, zda to myslel PD vážně. Podle mne to má na svědomí J. Ostrý, ale ten dělá mrtvého brouka.Nechá tu čistku na generálním?
[48]13.10.11 11:01:33Ludmila Avramopulosová
oooo,pan g.ř. Duhan ty své návštěvy dovádí k dokonalosti.Ve kterém pořadu ještě nebyl? A neustále vyvrací "mýty"které se kolem něj vytváří. To co řekl,vlastně neřekl. Stále mluví o"dvojce", která je oficiálně Prahou,i když tvrdí, že není prioritou přejmenovávání stanic.Chválí si pana JO, který natahal novomoderátorky a který se postaral o únorové změny.Co tomuhle pánovi věřit? Proč se neustále zviditelňuje a povídá o svém soukromí. Koho to zajímá?To abychom slyšeli jak je taky obyčejný člověk nebo co?Mě by pro začátek stačilo, kdyby nazýval stanice rozhlasu pravými jmény.Aby napravil,co zpočátku pokazil.To se přeci dá, ne? I když to stálo spouuuustu peněz. Ale logo zůstalo i název je stejný. Tak kde je problém? ve dvojce, v jedničce...
[49]13.10.11 17:03:03Jana
V poslední době poslouchám stanici Brno, uvedu tři hlavní důvody. Nemoderují tam TV hlasatelky a jiné amatérské objevy pana JO, není tam překontaktováno a více tam hrají i lidovou hudbu. Jen bych chtěla vědět, kde bere na spoluautorství u nezanedbatelného počtu pořadů studia Brno pan JO čas? Možná má funkci šéfredaktora Dvojky na poloviční úvazek? Zeptala bych se na Disqusu, ale už jsem se odhlásila, protože jsem odpovědi dostávala na můj e-mail.
[50]14.10.11 15:48:30Chramostová
Paní Lekešová si stále plete ,pro koho vysílá.Rozloučila se s námi jako s DIVÁKY...no nic má toho moc,Sama doma a Je jaká je....stejná duševní hodnota!
[51]14.10.11 16:14:41Eva Ondřejová
Opět se ozval Kamil 77.Začínám trpět pocitem méněcennosti.Nějak nechápu souvislost mezi jeho sáhodlouhými citáty a předmětem diskuse.Zřejmě jsem opožděná,ale opravdu nevím,co tím chtěl básník říci.
[52]14.10.11 16:43:28Ludmila Vajďáková
Paní Ondřejová, nemusíte trpět pocitem méněcennosti vůči Kamilovi77. Je to žena, která se potřebuje vymluvit a sdělit svou "inteligenci" veřejnosti právě, abychom měli ten pocit méněcennosti. Já myslím, že za toho téměř tři čtvrtě roku, co píšeme do diskuse, je poznat kvalitu i v jednoduchosti projevu. Ať se paní vypovídá, když má touhu, má taky právo na svůj názor. Ale hlavně se nenechejme vyprovokovat k reakci, o to jí asi hlavně jde.
[53]14.10.11 21:50:51Jaromír Janák
Kamil 77. Je to věk, nebo rok narození? Ledacos by to napovídalo. Přeji hezký víkend, pustím si CD, asi swing.
[54]15.10.11 11:27:14Eva Ondřejová
Ten pocit méněcennosti - to byla samozřejmě nadsázka.Jen jsem měla potřebu něco napsat,byť by to byla jízlivost.
[55]15.10.11 12:46:58Ludmila Vajďáková
Zase jsem si po delší době pustila dopolední vysílání a opět paní Švejnohová nezklamala. To její šveholení, chichotání je neskousnutelné. A hlavně nám nezapomněla připomenout, komu se vysílání nelíbí, má možnost rozhlas přeladit nebo vypnout, od toho je tam ten knoflík. Aspoň mě vylepšuje náladu momentálně vysílaný pořad s panem Jiřím Suchým.
[56]15.10.11 19:52:35Jana
Pořad s panem Suchým v Kulatých notách jsem si také nenechala ujít, a je velká škoda, že dnes to byl poslední díl. Poznámka pana Suchého, že si myslel, že to bude každý týden, byla úplně supééér!
[57]15.10.11 21:33:34Ludmila Vajďáková
Myslím, že pořad s Jiřím Suchým by si zasloužil být každý týden stejně nebo i více jako pořad Karla Gotta.
[58]16.10.11 00:12:51Jaromír Janák
Před chvílí jsem doposlouchal Mikroforum, moderovala paní Jitka Cibulová - Vokatá a moc se mi to líbilo. Nemám možnost porovnání s ostatními, protože po několika zkušenostech se známými firmami jsem se v zájmu uchování zdravého rozumu tomuto pořadu vyhýbal, ale ta paní byla šikovná, dokázala zklidnit paní, která se po dovolání rozplakala /asi jako Zdeňka Baldová ve filmu Mravnost nade vše/, neskákala do řeči a neblekotala nesmysly. Bude se mi dobře spát, protože potom hlasatel oznámil, že se s námi loučí Český rozhlas 2 - Praha. Kdyby to tak byla předzvěst návratu pana Ostrého do Brna. Dobrou noc.
[59]16.10.11 09:31:51Eva Ondřejová
Poslouchala jsem jen chvíli,až ke konci a byla velmi příjemně překvapená moderátorkou.Souhlasím s panem Janákem,že se dobře poslouchala a postrádala nectnosti,které mají ostatní moderátoři.Jenže dopředu se to poznat nedá a já už také na poslech tohoto pořadu rezignovala.
[60]16.10.11 11:33:10Tomáš Němec
Jitka Cibulová-Vokatá je z českobudějovického studia. Je to rozhlasová redaktorka, nikoli "moderátorka". Rozhlasový redaktor na rozdíl od novodobých "moderátorů" je školen pro rozhlasovou práci. Jitka Cibulová-Vokatá - více viz http://www.rozhlas.cz/cb/osoby/_osoba/214 .
[61]16.10.11 13:01:06Eva Ondřejová
Nechápu proč moderátoři,kteří ovlivňují tolik lidí svým projevem,nepotřebují hlasové školení.Zdá se mi to hodně špatné.Proč musíme poslouchat amatéry,jestliže existuje možnost ,aby vysílali profesionálové.Nějak mi to nejde do hlavy.
[62]16.10.11 14:07:48Jaromír Janák
Bylo by jistě vhodnější, kdyby do Čro Praha přicházeli šikovní lidé z Českých Budějovic, než neschopní /případně všeho schopní/ kariéristé z Brna.
[63]16.10.11 15:48:50Janah
Pane Janáku,mluvíte mně z duše. Začínám být alergická na všechno,co pochází z Brna,asi jako pan Ostrý a pan Duhan jsou alergičtí na všechno,co jen trochu zavání Prahou.Jenom nechápu,proč se do té Prahy tak vehementně cpou,když ji tak nesnáší. Co se týče moderátorů, vždy jsem byla přesvědčená,že tuto práci nemůže zastávat každý.Domnívala jsem se,že moderátoři musí být patřičně vzděláni,musí ovládat dobře český jazyk ,že to musí být lidi s velkým přehledem o celkovém dění,inteligentní ,kultivovaní atd.Dnes vidím,že moderátora v rozhlase může dělat naprosto každý .Ještě bych to tak trochu chápala u soukromých stanic,ale ve veřejnoprávním rozhlase takový amatérismus naprosto nechápu.
[64]16.10.11 18:27:34Chramostová
Po čase jsem si pustila Stáňu Dufkovou a její pořad.Zrovna hráli nějakou pohodovku,tak jsem to nechala a slyším přání od posluchačky .Na to jsme ubezpečeni,že opravdu posloucháme dvojku od Stáni,pak následuje písnička a hned do ní je puštěna upoutávka na Dvojkuuu.To se opakovalo třikrát...pak jsem přeladila.Všeho moc škodí.Zato musím pochválit pana Postráneckého před polednem ze sklípku,byl vtipný,milý a zábavný.
[65]16.10.11 18:42:02tlustá
Paní Cibulová-Vokatá z ČB občas na této stanici bývá a mluví s hostem zasvěceně a nenásilně. Neposlouchala jsem to, což mne mrzí, ale bude snad v archivu. Teď jsem si přečetla poslední příspěvek Kamill77 na Disqus. Někoho mi jeho rozsáhlé psaní připomíná. Je to určitě někdo z Českého rozhlasu, dokonce mám podezření, že jsem v minulém půl roce mail s podobnými formulacemi a argumenty dostala jako odpověď na moji stížnost. Kdopak to asi může být?? A co se týče pana Suchého, škoda, že si ho vedení neváží aspoň tolik jako K.Gotta. Bylo by to příjemné. A nemusel by se opakovat v průběhu víkendu jako KG. Stačilo by občas.
[66]18.10.11 18:01:35Suchý - 
Doporučuji poslechnout si dodatečně dnešní Čaj pro dva, kde zvláště pan generální ředitel Duhan s Janem Petránkem hovořili velmi zajímavě a mile.
[67]18.10.11 21:00:27Jaromír Janák
Víte, pan Duhan by musel mít vedle sebe pořád pana Petránka a pak by se Čro dostal tam, kde byl před poúnorovými diletantskými zásahy. Jen jestli pan Petránek bude mít čas a chuť. Pořád mám v paměti "hvězdný den JO". Fuj.
[68]18.10.11 21:26:19Eva Ondřejová
Bojím se,že pan ředitel Duhan mluvil sice mile,ale to je tak všechno.Mluvil rozumě i dříve."Slova,slova,slova."
[69]19.10.11 10:19:31Ludmila Avramopulosová
Děkuji za doporučení, poslechla jsem si, a po dlouhé době možná se pokusím panu PD, i když opatrně,věřit,že chce zkvalitnění.Pokud bude tedy naslouchat moudrým. A tím pan Petránek rozhodně je. Dokonce se zdá, že pan Duhan naslouchá i nám, posluchačům. Uf, konečně.Tedy snad:-/
[70]19.10.11 12:21:33Tomáš Němec
Milá paní Avramopulosová, vidím určitý rozdíl ve významu slov "naslouchat" a "jednat".
[71]19.10.11 15:35:53Ludmila Vajďáková
Poslechla jsem si úterní Čaj pro dva, kde byl host pan Petránek. Ten je bezpochyby výborný, jeho kvality nelze zpochybnit, mluvil mi z duše. Horší je to s panem Duhanem, tomu se obávám uvěřit, že to, co říkal, taky zrealizuje. Vždyť po tom voláme už třičtvrtě roku, takže se nechám překvapit a snad příjemně. Moderátor pořadu to moc nezvládal, skákal volajícím neustále do řeči.
[72]23.10.11 17:37:03Antonín - 
Jen by mě zajímalo, proč ještě říkají "DVOJKA". Kdy už ten světem protřelý generální manager udělá pro zavedenou značku PRAHA to co sám proklamoval ?
[73]24.10.11 08:45:47Ludmila Avramopulosová
To je jednoduché, pan Duhan píše, že dvojka bude jedničkou, že je mýtus, že bude přejmenovávat stanice, a přitom "dvojku" posvětil panu JO on. Ale možná, že to je také mýtus. Ale kdo se v tom má vyznat, že?
[74]24.10.11 15:06:12Kebrdlová
Všechny příznivce ČRo Praha a pana Petránka bych chtěla upozornit na Noční mikrofórum v sobotu 29.října ve 22:30, kde bude tento pán hostem Romany Růžičkové a budou hovořit o písňových i jiných textech, kterí píše pan Petránek nejen pro pořad Šanson - věc veřejná. Bude to určitě po všech těch Gabrielách a Zorkách příjemné změna ...
[75]24.10.11 15:08:53Kebrdlová
Omluva za překlepy: které píše... a příjemná změna.
[76]26.10.11 10:40:52Ludmila Avramopulosová
Zhruba před půl rokem bylo taktéž Mikroforum vysílané oběma uvedenými protagonisty a bylo naladěno poeticky. A bylo, jak jinak, výborné. Tak to se máme na co těšit. Hurá
[77]26.10.11 12:53:22Tomáš Němec
Abych pravdu řekl, nebaví mě vyhledávat na státním rádiu jednotlivé pořady, které by mohli mít nějakou úroveň. V pátek jsem poslouchal dr. Cimického, měl tam Karla Štědrého. Včera jsem poslouchal pana Svěceného, měl tam herce Petra Kostku. Mezitím povídá své memoáry herečka Zdenka Procházková. Zdá se mi, že ta stanice je už úplně zbytečná. Taková pražská lokální stanice s výjezdovými klauny Kudrnou a Kokmotosem. A včera se mi ke všemu ještě porouchalo internetové rádio!!! Zase se Leonardo a ČRo6 pohrouží na chvíli do neslyšna...
[78]26.10.11 13:04:53Ludmila Vajďáková
Mám stejný pocit jako Vy, milý pane Němče. Když jsem slyšela, že bude v rozhlase jako host Petr Kostka, tak přesto, že ho jako herce mám ráda a je docela vtipný, myslím si, že o jeho životě už víme všichni skoro všechno. A to není jen Petr Kostka, ale všichni ti herci, co jsou do rozhlasu neustále zváni, jakoby nikdo jiný v této republice neexistoval než herci. Už mě ani moc nebaví vyhledávat v archivu, tak se jim to podařilo znechutit vysílání. Ale možná je chyba ve mně.
[79]26.10.11 14:11:02Chramostová
Ta chyba bude jinde,paní Vajďáková.Mě připadá,že ostrý rozhlas o jiné hosty moc nestojí.Ono 100krát nic umořilo osla!Měla jsem ráda Gotta i Suchého,ale umořili nás jimi do bezvědomí!Chybí tu pestrost!Na to jsme upozorňovali od začátku,nic se nestalo.Jednotvárnost a šeď,to je Dvojka!!
[80]26.10.11 19:07:21Ludmila Vajďáková
Tak jsem se přemohla a poslechla jsem si z archivu dnešního hosta Štěpána Mareše i přesto, že dnes provázela pořadem Martina Kociánová. Host dobrý, Martina opět nezklamala svou dávkou z kulometu a tím věčným připomínáním, že si chvíli tykají a chvíli vykají a musí to napravit. Kdyby to nechala bez povšimnutí, udělala by lépe, něco tak nevkusného jsem už jsem chvíli neslyšela, protože se jejímu projevu vyhýbám. A nezapomněla rovněž připomenout neslušné anonymy, které také dostává. Takže nevěřím PD, že by chtěl ostrou dvojku změnit k lepšímu.
[81]26.10.11 19:33:49Tomáš Němec
Paní Vajďáková, malé podotknutí k vašemu příspěvku (78). Máte pravdu. Chyba je ve vás. Chyba je totiž vždycky v posluchači, nikoli v úrovni vysílání Českého rozhlasu, zvláště pak Českého rozhlasu stanice 2 (čtěte dvě).
[82]26.10.11 20:33:10Chramostová
Dnes jsem dopoledne přeladila,po úvodním kulometu hned na Vltavu.Častěji a častěji musím přeladit,tuhle Retkovou,dnes Kociánovou.Odpoledne jsem vydržela 20min KUKA a když dělali neskrytou reklamu hotelu Praha na Slovensku,opět jsem přeladila.Jak je to vlastně s tou reklamou?Někdo nesmí říct,čím práškuje zahradu a jiný propaguje celý hotel s jeho službami!!Nedávno ve finanční poradně pan Simaichl vyjmenoval tři banky a Kociánová mu to pochválila,že pořad nesmí být tak tajnosnubní !!Tak se ptám,jak je to s tou reklamou??Ale to je asi dotaz na Radu.
[83]26.10.11 21:36:51Jaromír Janák
Dopolední pořad JJJ, přestože jsem ho poslouchal jen jako zvukovou kulisu, mi udělal radost. Paní moderátorka si nepamatovala jméno jakéhosi českého žoldnéře v zahraničí, říkala mu různými jmény, musel ji opravovat, ač sám nevoják, poznal jsem, že nedělala rozdíl mezi vojínem a vojákem atd. Dvojici KUKO nezávidím, musí být hrozné zasednout každé odpoledne ve studiu a dělat legraci. Denně. Obávám se, že až dojde k ponorkové nemoci, uslyšíme vraždu v přímém přenosu. Pak by mohli moderovat páni Ostrý a Duhan a časem by se vlastně problém stanice Praha vyřešil.
[84]27.10.11 12:42:06Chramostová
To byla zase porce,paní Retková!!!!Mám ráda paní Štěpánkovou,proto jsem poslouchala až do konce,ale eeeehhhh...jak bych to jen řekla eeehhmm...hrůza hrůůůz!!!
[85]27.10.11 16:05:57Ludmila Vajďáková
Taky jsem poslouchala hlavně kvůli paní Štěpánkové, ale co dokáže hlasatelka svým vystoupením pokazit, je neuvěřitelné. Paní Retková zůstane hlasatelkou i v rozhlase, víc se jí nedaří. V televizi jsem ji měla ráda, ale svým vystupováním v rozhlase ji nemusím stejně jako Martinu Kociánovou, účast sebelepšího hosta pokazí.
[86]27.10.11 21:40:24Chramostová
Retková v TV,když nenacházela slov , tak se usmála,nebo se zavrtěla,ale v rádiu toto nepomůže.Proto slyšíme dlouhé niiic a pak eeehhhmmm...Kéž by to někdo z kompetentních objevil,po 9 měsících.
[87]31.10.11 09:14:05tlustá
Na rozhlasový Disqus již od srpna nemám "díky" paní Luptákové přístup, reaguji tedy zde: kdo je Svetlana Ujčáková? Muž nebo žena, nebo prachobyčejný Hujer-anonym? Prosím přečtěte si jeho/její příspěvek.Zdá se, že do rozhlasové diskuse byla ode dneška zapojena nová klaka. Ale za týden se máme těšit na S.Magni a dalšího Hujera pana Holoubka. O jéé my se máme.
[88]31.10.11 10:25:57Ludmila Avramopulosová
Přidám trochu chvály - sobotní skvělé vysílání s T. Černým, Noční Mikroforum s panem Petránkem a R. Růžičkovou a nedělní večer To je život moderovaný paní Misaříkovou. Výborně si konkuruje s panem Novotným. Tak to je fakt moc příjemné poslouchání, a rovněž naděje, že zůstali v rozhlase i DOBŘÍ.Vůbec to nemá srovnání s novomoderátorkami.Ony nemají žádnou sebereflexi. Kdyby ano, dobrovolně by musely odejít. Je to jejich ostuda, ale největší podíl této ostudy má vedení.
[89]31.10.11 11:14:51Eva Ondřejová
Paní Tlustá,nechápete?Přece proti názorům pánů Petránka,Štěpánka,Buriana je třeba nasadit "hujery" a přebít kvalitu kvantitou.Vždycky se najde nějaký ten přítelíček a podpoří to,co je právem kritizováno.
[90]31.10.11 11:35:20Chramostová
Od 7hod do 8.30hod jsem dnes poslouchala novou ostrou dvojici.Nechali mě absolutně chladnou,bylo to mdlé...šedé...bez šťávy. Trochu jsem slyšela ozvěnu,co řekl jeden,druhá to zopakovala a co mě popudilo bylo,když Lukešová řekla o paní Štěpánkové,že než začala hrát v divadle,museli ji několikrát vyvézt.Bez jakéhokoli vysvětlení,jako bulvár!My , co jsme poslouchali minulý týden, víme,že ji museli jako dítě z divadla vyvézt,protože plakala a bála se o svého otce,ale bez souvislostí byla tato věta jen tak hozena do éteru.Nejsem z této dvojice nadšena,ale mohu přeladit,což činím častěji a častěji.
[91]31.10.11 11:47:21tlustá
Paní Ondřejová chápu to velice dobře. Jen koukám, jak ti hujerové byli nasazeni krátce po zahájení nového "kuko" , honem honem, aby chválili. Jak se jim bude familiááárně říkat? LUGA?, GALU?Zkrátka pokud někdo uvěřil P. Duhanovi, já určitě ne a napsala jsem, že je špatný ředitel, když si jen do éteru stěžuje na své spolupracovníky a podřízené. Stížnosti a sliby nemyslel vážně, to bylo jen "jako" v přítomnosti pana Petránka v Kávě nebo Čaji jak tomu teď říkají. Přičiněním PD a JO je Český rozhlas 2 Praha definitivně pohřben. Dnes je tomu přesně 9 měsíců (od 31.1.2011).
[92]31.10.11 12:04:31Tomáš Němec
Nemyslím si, že když má někdo odlišný názor než já, že byl někým nasazen. Prostě lidí,kterým není osud stanice PRAHA lhostejný, je málo. Vezměte si,jak málo lidí diskutuje na tomto blogu. A to už ani nemluvím o tom, že nikdo neumí napsat samostatný článek. slova "pan Burian to napsal za nás" a podobně nejsou argumentem.
[93]31.10.11 17:49:08Jaromír Janák
Domníval jsem se, že bývalá stanice Praha, nyní Ostrá dvojka, klesla už na úplné dno. Pan Duhan a pan Ostrý ale dokázali, že to může být ještě horší, dnes ráno ten propad dál pokračoval. Zoufalé blábolení, gramatické chyby, křečovitá snaha o jakousi zábavnost, nutící posluchače k pláči. Myslím, že i dvojice KuKo je proti dnešním ranním matadorům Akademie věd. Z rozhlasu se vytratila kultivovanost a zvítězila blbost. Blbost a zase blbost.
[94]31.10.11 20:42:56Jarka Chylová
Po únorové nové koncepci na PRAZE, poslouchám jen ranní vysílání a "jaktovidiče".Po dnešku už jen "jaktovidiči".Byla to hrůza! Znělo to, jako nějaké soukromé rádio. Zítra ráno budu hledat jinou stanici,asi tak po 12letech poslouchání.
[95]31.10.11 20:47:00Tomáš Němec
To já nemusím hledat. Nemám problém poslouchat ČRo3- Vltava celý den.
[96]31.10.11 22:54:04Marek
Je zajímavé,kolik se s novou dvojci vyrojilo pochlebovačů,asi příbuzní a známí dostali domácí úkol.Pro mě to byla hrůza. Kuko jsou proti nim mistři.Již si nebudu zvedat tlak a s touto stanicí končím.
[97]01.11.11 08:16:31Pavel Charouz
Také jsem byl nemile překvapen novou dvojicí v ranním vysílání. Dělají ještě další reklamu na pořad Karla Gotta i s ukázkami minulého dílu. Nevím jestli je to to pravé. V další dvojici ohlášené na příští týden je z původních redaktorů Světla Magni, což je dobře, ale co ustatní? D. Brůhová, pan Burda a další původní rozhlasáci?
[98]01.11.11 12:55:27Jaromír Janák
Myslím, že nová koncepce ranního vysílání a nepovedená dvojice ranních blekotalů byla ranou z milosti naší kdysi milé stanici Praha. Pan Ostrý, vyškolený v regionální stanici nikdy nepřekročí hranici svých možností a zůstává stále jen jako druhá liga. Bohužel tam stáhl i Prahu. Pan Duhan i při nejlepší vůli /a on ji nemá/ nemůže pochopit nuance češtiny. Divím se mu, že tolik lpí na působení v Čechách, na Slovensku by jistě mohl svou odbornost uplatnit lépe, nebyla by tam jazyková bariéra. Potom bychom mohli stanici Bratislava i závidět takového ředitele.
[99]01.11.11 21:57:07tlustá
Pan J. Ostrý po 9 měsících téměř 99% negativních ohlasů vč. změny názvu z ČRo Prahy 2, zrušení cenných pořadů, moderátorů, hlasatelů atd. obdržel několik!!! kladných ohlasů na včera zahájené vysílání Dobrého jitra v tandemu. Náhle se objevil a s úctou jemu tak vlastní, poděkoval. Pokud se dobře pamatuji, 8. března byl na chat(u) a nevěděl kudy kam, jak byl kritizován. Od té doby se po něm slehla zem. Až dnes. Významný den. Pane Ostrý to Vám opravdu stačí málo k sebechvále (samozřejmě máte ještě paní Klabíkovou, pana Vavříka a p. Kamil77). Ach jo.
[100]02.11.11 11:35:36Roman Juránek (43)
Dobrý den. Zde jsem našel poměrně zajímavé čtení k věci: http://www.speaker.cz/memorial/rservice.php?akce=tisk&cisloclanku=2004061006
[101]02.11.11 12:49:40Tomáš Němec
Děkuji za odkaz, pane Juránku! Článek je velmi zajímavý! Vložím ho i na náš blog, aby v diskusi odkaz nezapadl.
[102]02.11.11 15:15:23Chramostová
Dnes jsem ranní vysílání musela přeladit.Vůbec mě nezajímá,že pan Kudrna dojíždí autem.Vůbec mě nezajímají důvody,proč nejede vlakem a metrem.A vůbec mě nezajímá,že bydlí na kopci,který popsal jako strmý.To do vysílání vůbec nepatří.Chci zajímavosti,chytré informace a ne ty laciné bláboly.Dvojice Galu mě uspává a irituje.Pryč s ní!
[103]02.11.11 21:50:30Jaromír Janák
Pane Ostrý, proboha, vraťte se do Brna, tam Vám to třeba půjde, ale tady toho už nechte. Na co jste sáhl, to jste zkazil, copak to nemůžete pochopit? A že si ranní moderátoři budou navzájem říkat "tyjo", jsem nepředpokládal ani v nejhorším snu.
[104]03.11.11 09:51:45Ludmila Avramopulosová
Uf, to jsem se lekla, ze záznamu jsem si pustila ranní novomoderátory. To je rána.Slečna huhňánkuje trochu jako Kociánová a ty rozhovory s kolegou...K nerozeznání se soukromými stanicemi.No fuj. Jo, a přečtli jste si oznam pana Jo z 1.11.? Trochu zmatené prohlášení, zvláště ke konci,ALE navrací se do nedělních rán ostřílení, oblíbení matadoři:-).Tak hurá.
Diskuse je uzavřená

Žádné komentáře:

Okomentovat