neděle 4. září 2011

Jednička na dvojce

04.09.2011 16:32 - nezařazeno -trvalý odkaz

Jednička na dvojce

4. 9. 2011










Komentáře
[1]06.09.11 10:41:09Chramostová
Vzkaz pro pana Jíšu do záhrobí: Zlatá slova,pane Jíšo!! Stanice Praha by se měla soustředit na kvalitu svých pořadů a na skladbu programu.Název Praha má svou tradici,svou jedinečnost,proto bych hrdě ponechala název původní.
[2]07.09.11 09:32:31Jaromír Janák
Přesně tak, jak na jednom ze svých posledních projevů řekl pan Jíša. Ztrátou kvalitního historického názvu ztratila tato stanice přízeň diváků, protože ti, kterým změna názvu stanice nevadí, většinou nepatří mezi pravidelné posluchače Prahy. Pan Ostrý by si možná Dvojku mohl udělat z Brna, a vrátit se tam, protože sám byl a bude dvojkou, na to, aby byl "jedničkou", totiž nemá.
[3]08.09.11 12:09:50Ludmila Avramopulosová
Je hanebné"zkvalitňovat" cokoli tím, že změním název. Naopak je to velmi podezřelé. Pročetla jsem si návrhy pana Duhana před volbou. Je směšné, že tento, již kmet, chce omlazovat rozhlas. Vyhodí důchodce!On, sám starobní penzista:-.)Budou nová loga nových stanic, budou noví mladí moderátoři, vše bude nové. A takové světové.A hlavně bude to velmi drahé.Proč nepoužít finance na programy, když můžou být rozházeny na reklamách.Budou se všichni fotit, budou se vzájemně v pořadech navštěvovat, pan PD obejde všechny pořady, moderátorky budou servilní..hihihi.No a Rada to po půl roce vyhodnotí kladně, a pan Duhan obdrží odměnu. Zaslouženou:-/.Doposud už bylo promrháno tolik peněz - viz reklamní spoty, plakáty na lavičkách, nový diskus,do kterého rázem ubylo přispívajích, Nové iRadio. Dodneška se mi v něm špatně hledá. Ta starší verze byla daleko šikovnější. Nedavno jsem se pročítala ohlasy v původní diskuzi.Je to zajímavé čtení. ALE vedení si na vedení sedí a sedí... Samolibci jsou to.

Žádné komentáře:

Okomentovat