neděle 25. září 2011

Já se změnami na Dvojce SOUHLASÍM

25.09.2011 00:07 - 03. Články posluchačů -trvalý odkaz

Já se změnami na Dvojce SOUHLASÍM

24. 9. 2011 napsal posluchač KAMIL77 v diskusi na webu stanice Český rozhlas 2 - Praha

   A hele. Člověk odskočí ošetřovat přírodu, pomáhat jí od úrody a připravovat na zimu a tu se rodí též :o)) A že se urodilo!!!!!!! Honzo, buřiči :o)), Vavříku :o)) Téměř všichni se tu vystřídali. Jen paní Ondřejová čte a drží se:o)) no, drží…..,  pláče na Němcovu blogovém ramínku :o)))))))))) a ZDE upozornila pana Roháčka :o)), to aby věděl, co jsme zač. Bez varování paní Ondřejové by na to totiž nemusel přijít a mohli bychom mu ukřivdit. Teď si může aspoň nastavit obranný štít :o))), že JO, paní Ondřejová?  Nebo jaký mělo vaše varování smysl? Že si Vámi jmenované má vzít na mušku a odstřelovat?

   Ke každému příspěvku zde by bylo co psát. Ale to by se někomu mohlo opět hodit, aby napsal, že napadáme každý příspěvek. Zrovna, jako byla napadena forma mého psaní. Jednou byly moje příspěvky takové, podruhé makové. A když člověk změní formu,  neboli úroveň, je napaden opět… :o)) Vážení a milí, Němcova blogová roto, i VY ostatní: Pokud se zde objeví a mezi společnost vetře přispěvatel s názorem jiným, než má zdejší Němcova blogová rota, tak hledají v příspěvku mouchy, aby Vás v psaní sem odradili.
Jejich reakce na mně    dělají následující dojem: mají pocit, že zdejší diskuse musí být brána vedením ČRo v potaz. Vynucují si to. Upozorňují na charakter diskuse, hlavně počet negativních příspěvků vůči změnám.  Je zde přece názor veřejnosti. Němcova rota si pečlivě hlídá obsah příspěvků. Pokud jim příspěvek neladí, postupně se začnou vyjadřovat.  Přispěvatele si otypují. Když sem příznivce Dvojky napíše, že se mu něco ve vysílání nelíbí, tak oni ze zásady napíší, jak to bylo úžasné. Viz nedělní rána. Pláčí po panu Novotném, Větvičkovi, Fouskovi aj., ale neuvědomují si, že svou reakcí potvrdili, že změna formy a tématu ranního vysílání se jim vlastně líbí. A když se pan František Novotný opravdu objeví, tak někdo z nich pochválí, že konečně….. Ale jak se má ČRo zařídit? Kterému jejich názoru uvěřit a na který okamžik zakomponovat do schématu? Pomohli?
Naštěstí ČRo má jiné zdroje a cesty k reakcím veřejnosti na program. A posluchači vědí, kam je lepší reagovat.  Zdejší diskuse není na domluvu, ale na diktát, neboli absolutismus.

   Já se změnami na Dvojce SOUHLASÍM.  Tím netvrdím, že se mi vše líbí, ale změny BYLY URČITĚ POTŘEBNÉ!!!!!!!!!!    Zrovna jako forma podaného slova. Obdivuji všechny, že v úvodu změn zvládli čelit negacím části veřejnosti!!!!!!    VÁŽÍM SI JICH. Zrovna jako za odborníka a kompetentního člověka k provádění změn považuji Jaromíra Ostrého.  Udělala mi radost volba GŘ  Petera Duhana. Fandím jim a VĚŘÍM  JIM!!!! A držím jim pěsti.

Upozornění: nepíši diktát, ale názor, myšlenku – to je poznámka pro češtináře a kritiky slova psaného :o))) protože prohřešky tohoto tipu jsou ve zdejší diskusi tolerovány jen někomu. :o)) 
Komentáře
[1]25.09.11 14:07:19Marek Šváb
Výstižně pojmenován problém. Ne vše je v pořádku (viz zvuková grafika a také některé moderátorské vstupy), ale na druhé straně změna v oblasti programové skladby byla nutná a zejména víkendové a večerní chvíle, pokud je trávím u rádia, jsou velmi často u mě spojovány s poslechem ČRo 2, což dříve tak jednoznačné nebylo - zejména co se víkendů týče... Takže kritizujme, ale také napišme, když se nám něco líbí. Neříkejte, že se nelíbí nedělní dobrá jitra, Meteor, Tobogán, Noční Mikrofórum, Toulky českou minulostí, Stopy, fakta, tajemství, Kulaté noty...
[2]26.09.11 09:13:18Ludmila Avramopulosová
No pane Švábe např. sobotní vysílání se mi povětšinou fakt nelíbí-pouze Meteor a pak až večer. A to jsem poslouchala soboty vždy od rána.Tobogan se dá poslouchat už jen ten v pyžamu.Pan Sláma by občas musel zaplakat. Neděle je poslouchatelná - někdy ráno, dopoledne v 11,odpo v 16 a večery.Víte, kdyby byly změny připraveny citlivě, nemusel být takový odpor posluchačů.Nikdo tady v diskuzi nikdy netvrdil, že změn není třeba. Ale KVALITNÍCH změn.Ne, že se bude měnit název stanice(ten je oficiálně stejný, ale jsme ohlupováni. ČRo2 se ohlašuje jako dvojka),znělky absolutně nepovedné, koktající a sebechválící se moderátorky - to byl přeci důvod odporu.Ta dvojka je taková patlanina.Jsou samozřejmě pořady chvályhodné, výborní moderátoři - především ale z řad rozhlasáků.RozHraní si např. nenechám ujít, zrovna tak pořad To je život. To je kvalita! A udební produkce na dvojce? Katastrofa.Taky důvod, proč tato stanice je na úbytě. Pan PD si protiřečí-viz rozhovor v týdeníku rozhlas č.39
[3]26.09.11 09:24:47Ludmila Avramopulosová
Jo a ještě Kamil77. Proč se skrývá za zkratkou?????Asi něčí příbuzný nebo co.Stydí se za své příspěvky? Takže ať si anonym dští síru jak chce, mě nezajímá.Je to takový vlezpříznivec anonymní.Co s ním.No.

Žádné komentáře:

Okomentovat