sobota 30. března 2013

Jaromír Ostrý se chce přiblížit lidu: 15. dubna bude ve vysílání odpovídat na dotazy posluchačů a zakládá oficiální Klub Dvojky

30. 3. 2013 napsal v newslettru pro příští týden marketing Dvojky


4 komentáře:

  1. Eva Ondřejová3. dubna 2013 v 15:52

    Nemůžu se zbavit dojmu, že pan Ostrý chce "mocí mermou" zachovat název Dvojka. Bude iniciovat klub Dvojky, aby bylo ještě těžší název změnit. Mimochodem, nezapomeňte si objednat speciální dárek, podpis pana Gotta a dalších hvězd Dvojky! To potěší!

    OdpovědětVymazat
  2. Hurá, bojovka, kdo rozdá noviny....to je už ale opravdu hodně pod úroveň!
    Už se mi ani nechce vyjadřovat k Českému rozhlasu natož k dvojce. Jak vidno, dokud bude u kormidla Dvojky pan Ostrý a dokud v čele Rozhlasu bude pan Duhan, posluchači mají smůlu. Oni to vedou, oni ví co chceme. Hlavně bulvarizovat, soutěžit, telefonovat, mejlovat, atd. Mnoho výtek bylo již napsáno a co, NIC.
    Protože si zbytek kvalitních pořadů na Dvojce vyhledávám na iRadiu, nemohla jsem si nevšimnout nejen toho nepovedeného loga (nikdy mě nenapadlo, že ty vlnky, které byly v logu by byla Nike ale prostě vlny rozhlasové, ALE barvy, které jsou použity pro jednotlivé stanice jsou velice agresivní. Vypovídá to o mnohém. Jo a logo R - tomu říkám zase já žaluziové, jako když koukáte přes žaluzie, no.

    OdpovědětVymazat
  3. Taková legrácka, vážení. Celou hodinu jsem se snažil dovolat panu Ostrému do pořadu Volejte šéfredaktorovi. Používal jsem obě čísla do studia. Buď byla čísla obsazená nebo nebyla a nikdo je nebral, Když číslo zvonilo víc než dvě minuty, asi nějaký automat ho vyhodil. V 15,55 vzal číslo dva dva jedna pět pět dva pět dva pět náš místní komunikátor z rozhlasové diskuse zvané Disqus pan Jakub Hritz. Na dotaz do studia už bylo pozdě, tak mi řekl, že mi dá e-mailovou adresu abych mu dotaz poslal, že mi odpoví. Řekl jsem mu, že by měl odpovídat na dotazy zde - třeba panu Lohniskému. Pan Hritz mi řekl, že se sem nemůže dívat každý den. Milý pane Hritzi, to, na co jsem se chtěl zeptat pana Ostrého, zodpovědět nemůžete, protože toho víte o Českém rozhlase i o stanici Praha/Dvojka jen velmi málo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je "vtipné", díky pane Němče, že jste se pokoušel dovolat, měla jsem stejný nápad, ale předem jsem to vzdala. S panem Ostrým nic nehne, je prostě ostrý a jen jeho názory jsou platné, však víme. A tak jsem ráda o Váš pokus, protože mě skutečně zajímalo jak to s tím dovoláváním šéfovi vlastně je. A je to tak, jak jsem si myslela, ale doufala, že třeba ne....

      Vymazat