středa 22. února 2012

Dvojka na jedničku

21. 2. 2012  napsal posluchač Marek Šváb v Týdeníku Rozhlas 9/2012, strana  4



7 komentářů:

  1. Jak tohle může někdo napsat?! To nemá smysl ani komentovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak vidíte paní Ondřejová může. A ještě to panu Švábovi - jistě s potěšením a s posvěcením JO - otiskli v Týdeníku rozhlas.

      Vymazat
  2. Ludmila Vajďáková22. února 2012 v 22:24

    No, vidíte, a my si tady pořád stěžujeme na pořad Mistra KG a tady ho tak vychvalují.Je to marný, je to marný, je to marný ...

    OdpovědětVymazat
  3. Ježíšmarjá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak.
      V rozhlase je to jako s čímkoli jiným. Jestliže máte perfektní střih a správně střihnete na šaty, není problém je ušít a případně poopravit nějaké drobnosti. Pokud ovšem nastříháte na šaty lajdácky podle špatného střihu, můžete opravovat do alelujá a nikdy z toho pěkné šaty nebudou. Pořád bude něco "šejdrem". Jedině vyhodit a začít znovu.
      Tak také na ČRo 2 - opravují a opravují. Opravdu ve srovnání s loňským únorem se hodně zlepšilo, výsledek ale nemůže být tak dobrý jako původní Praha. Bohužel.

      Vymazat
    2. Také si myslím,paní Ondřejová,že Dvojce ušili šaty od oka ,spíš hala bala.Teď by museli vyměnit rádoby moderátorky i program.Dát programu obsah, ale na to šéfredaktor nemá.Za rok udělal jen malinké změny,které nic nevylepšily.Také za ten rok jsem si nevšimla,že by udělali něco nového pro děti.Sliby chyby.

      Vymazat
  4. Pochvalný dopis mi připomíná styl psaní "kreativce" z časopisu, který si vymýšlí
    příběhy čtenářů.Jana

    OdpovědětVymazat