neděle 26. února 2012

Pan pvtr opět vytáhl do boje za Ostrou dvojku

26. 2. 2012 z diskuse na webu stanice Praha

■     ■
pvtr napsal 25. února 2012 06:16 PM
Jaké by bylo podle vás ideální schéma ČRo Dvojky ?
Co byste vylepšili a co se vám naopak velmi líbí ? Podívejte se na stránky

crodvojka kvalitne cz

které se snaží sestavit ideální program ČRo 2 podle posluchačů.
■     ■

jarousjanak napsal  25. února 2012 06:23 PM
Kde je najdu? Díky.
■     ■

pvtr napsal  25. února 2012 v 6:46 PM
crodvojka kvalitne cz    -  s tečkami jako klasická webová adresa. Bohužel v tomto systému Diskus nejdou psát klasické linky, pak se příspěvek nezobrazí, proto bez teček.
■     ■

Pavel Sýkora napsal 25. února 2012 v  09:56 AM
Dobrý den, stejně si myslím, že Vám to schéma nevezmou.
■     ■

pvtr  napsal 25. února 2012 v  10:23 AM
Dobrý den, je to spíše o diskusi, co by si přáli posluchači a pokus na základě podnětů od jednotlivých posluchačů sestavit program, který by byl zajímavý pro co nejvíce posluchačů. Je jasné, že nikdy nebude žádný posluchač 100 procentně spokojen a vždy se mu nebude něco líbit.  Vždy se musí shledat kompromis. Tvorba skutečného programového schématu je značně složitá a je to záležitost na několik měsíců a zvážit mnoho plusů i mínusů pro každou změnu.

Jsem příznivcem ČRo 2 a fandím této stanici. Stále si ale myslím, že její potenciál není dostatečně využit, je cca. dvojnásobný oproti současnosti. S vylepšeným programem se to může podařit. A proto jsem se snažil přispět alespoň trochu ke hledání toho, co by pro posluchače mohlo být zajímavé a přispět k oživení programu. A jelikož každý máme jiný názor, snažil jsem se nezaujatým pohledem sestavit schéma, které je koncipováno tak, aby se jednotlivé bloky zacílily na hlavní posluchačské skupiny ČRo 2 a na stranu druhou jiné příliš neobtěžovaly.

Jaký je názor ostatních posluchačů, mohou vyjádřit jednak prostřednictvím hlasování v anketě pod schématem (kvůli pomalému načítání je na zvláštní stránce) či zasláním názorů na email. Příp. posluchači mohou poslat svůj tip, jaký program by se jim kdy líbil.

Čím více posluchačů se zapojí do hlasování a diskuse na stránkách crodvojka kvalitne cz , tím relevantnější budou výsledky. Aby byly výsledky alespoň trochu vypovídající, tak by bylo ideální, aby u každé otázky hlasovalo alespoň 1 000 posluchačů.
■     ■

Tomáš Němec  napsal 25. února 2012 v  02:10 PM
Osobně si myslím, že pan pvtr je  nějak ve spojení se současným vedením stanice DVOJKA. Podobnou anketu na stejných stránkách udělal před rokem, v podstatě na podporu onoho změněného názvu DVOJKA. Pak náhle jeho anketa i schéma na stejné webové adrese z internetu zmizela. Byl-li k tomu donucen, podepisoval se pan pvtr v e-mailech pod různými jmény. Nicméně anketa je hezky graficky zpracována a obsahuje i možnost připomínek v systému DISQUS. Nejsem si jist, zda administrace diskuse  panem pvtr nebude  podobně jednostranná a tajemná, jako je diskuse na webu stanice PRAHA/Ostrá DVOJKA.
■     ■

-------------------------------------------------------------
Poznámka editora blogu:
Závěry pana pvtr, které vyhodnotil  před rokem ve prospěch Ostré dvojky, najdete v článku  (klikněte na) Hlasování Ostrá dvojka kvalitně skončilo
Potom jeho stránky z internetu zmizely, aby se nyní opět objevily a podpořily pana Jaromíra Ostrého v další anketou.
TN
----------------------------------------
odkaz na diskusi na webu ČRo 2 – Praha http://www.rozhlas.cz/praha/diskuse/_zprava/322948#diskuse
odkaz na stránky pana pvtr  http://crodvojka.kvalitne.cz/crodvojka.php

Žádné komentáře:

Okomentovat