čtvrtek 23. srpna 2012

Český rozhlas vyhlásil 2,5milionový tendr na nové logo

20. 8.2012 zveřejněno na portále Týden.cz


7 komentářů:

  1. Avramopulosová28. srpna 2012 v 11:57

    Neustále si kladu otázku PROČ nové logo a k ČEMU to. K výročí rozhlasu? To bude fakt počin!!! To stávající je vydařené, pěkné. Ale vedení rozhlasu je jiného názoru, Rada nečinně přihlíží, protože stejně nic nemůže (nechce?). Plýtvání penězi se jaksi stalo národním koloritem. Tedy plýtvání ze státního. Nebo z koncesionářského? Nevím, jelikož pan Duhan tvrdí, že jiné peníze než z koncesionářských poplatků rozhlas nemá. Je to tristní a velmi smutné. A taky k zlosti, co si ti nahoře vymýšlí. No holt ne každý se umí vyrovnat s funkcí jemu danou.

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mého názoru jde v tomto případě o zviditelnění pana Duhana. Každý chce, aby po něm něco zůstalo. Když byl ředitelem stanice Praha Jíří Vejvoda, musel vypsat mezinárodní soutěž na novou znělku stanice Praha, kterou vyhrál jakýsi zahraniční hudebník, kdy ve znělce skončily klasické tóny ze Smetanova Vyšehradu a nastoupil hlas Pavla Soukupa. Pan Jaromír Ostrý musel znovu tuto znělku změnit a navrhl i nový název stanice. No, a aby byl nový název stanice legalizován, k tomu je potřeba tzv. rebranding všech stanic Českého rozhlasu (včetně loga, no a tím se chce zapsat do historie pan Duhan. I v jeho případě to bude mít jen několikaleté trvání, ale to jeho už zajímat nebude. Jeho mandát končí v roce 2017, pak přijde někdo jiný ještě s převratnějšími změnami anebo se zjistí, že to bylo všechno špatně. :-))) Výhodou vedoucích pracovníků Českého rozhlasu je, že oni sami sice vytvářejí strukturu vysílání, ale rozhlas ani nemají čas poslouchat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. avramopulosová30. srpna 2012 v 10:30

      Jojo, to jsem pochopila,že jde o zviditelní obou pánů. Jenže otázka PROČ se dělají zcela zbytečné věci za velké peníze je stálá. Vím, že to je z velké části kvůli legalizac přejmenování stanice Praha, kterou již rok a půl nazývají dvojkou. A opravdu nechápu, jak je možné, že to ve v tomto médiu prochází!!!! No jo, o tom už tady ale píšeme celou tu dobu, odpovědi byly vždy na stejné úrovni - dvojka bude jedničkou, Rada tohoto absurdistánu nic nemůže atdatd. A tak si pánové hřejí své ego na vedoucích seslích, vymýšlejí blbostě a po nich potopa.Jenže ze svého okolí vím, že dvojku poslouchá velmi málo mladých, jelikož plky celéééébrit je nezajímají. A pak např. nebudou vědět, že zůstalo pár skvostů, které moderují skvělí pánové jako je pan F. Novotný, pan T. Černý apod. Nojono:-(

      Vymazat
    2. Podle mně to také dokazuje nesmyslnost činnosti Rady ČRo. Ta se sice neustále ohání zákonem o Českém rozhlase - zvláště paragraf 8) odst.(4) "Rada ani její členové nesmějí přímo zasahovat do tvorby a vysílání rozhlasových pořadů." Jenže něco jiného je zasahování do tvorby a vysílání a něco jiného je vyjádřit nějaký názor. Je pravděpodobné, žer většina členů Rady Českého rozhlasu vůbec Český rozhlas neposlouchá a to je jejich největší kvalifikace pro členství v Radě.

      Vymazat
    3. avramopulosová31. srpna 2012 v 9:45

      Máte pravdu pane Němče, §§§§§§ těch se drží, ale jak přehlíží, že si pánové PD a JO přejmenovali zcela nelegálně stanici, že vysílají do éteru název, který není platný, to je opravdu bezzubost celé slavné Rady.Další plýtvání peněz.A víte, že by bylo docela zajímavé vědět, jaké rádio členové Rady poslouchají:-/

      Vymazat
    4. No, bývalá předsedkyně Rady ČRo se několikrát přiznala, že poslouchá Radiožurnál, ale to jenom proto, že na něm byla dříve zaměstnaná a protože ho řídí (z pohledu dneška - řídila) její kamarádka Hana Hikelová a jinak že poslouchá rádio Impuls. U těch současných by mě to také zajímalo. Řekl bych, že aspoň občas přejede všechny stanice radní Antonín Zelenka.

      Vymazat
  3. Když už se dělají změny,tak pořádně!Já bych změnila název na DUHANOVO .Ať generace další nepochybují,kdo má na úrovni rozhlasu největší zásluhu.

    OdpovědětVymazat