neděle 19. srpna 2012

NEDĚLNÍ VIDEOROZHOVOR: TOMÁŠ PANCÍŘ (ČRO): JSEM PŘESVĚDČEN, ŽE ZAJISTÍME NEZAUJATÉ A NEZÁVISLÉ VOLEBNÍ ZPRAVODAJSTVÍ (1. ČÁST)

19. 8. 2012 zveřejněno na serveru Česká média





Hlavním cílem předvolebního a volebního vysílání Českého rozhlasu je letos na podzim splnění poslání tohoto média veřejné služby. Rozhlas chce zajistit nezaujaté nezávislé zpravodajství, které nebude nijak ovlivňovat předvolební kampaň. „Nebudeme v žádném případě neféroví, jsem přesvědčen, že to dokážeme,“ říká v aktuálním rozhovoru pro Česká média ředitel Centra zpravodajství ČRo Tomáš Pancíř. Ke klasickému zpravodajskému obsahu přibude již prověřená série diskusí Martina Veselovského s politiky z jednotlivých krajů České republiky. Anketním způsobem na základě přesně stanovených pěti otázek budou shromážděny medailony kandidátů do Senátu a lídrů jednotlivých politických stran v krajích. Pancíř odhaduje jejich počet na zhruba pět set. Vizitky začne ČRo vysílat v týdnu od 3. září. Novinkou je, že všechny vizitky budou dostupné na zpravodajském webu zpravy.rozhlas.cz. „Volič bude mít servis a bude mít možnost porovnat odpovědi skutečně všech, kteří budou kandidovat,“ dodává v rozhovoru s redaktorem ČM Janem Bohdalem Tomáš Pancíř.
Druhou část rozhovoru s Tomášem Pancířem, která se týká připravovaného Centra zpravodajství ČRo, připravujeme na neděli 26. srpna.


odkaz: http://www.ceskamedia.cz/media/stalo-se/440730/nedelni-videorozhovor-tomas-pancir-cro-jsem-presvedcen-ze-zajistime-nezaujate-a-nezavisle-volebni-zpravodajstvi-1-cast

Žádné komentáře:

Okomentovat