čtvrtek 23. srpna 2012

Veřejná soutěž Českého rozhlasu - Nová korporátní identita ČRo

22.8. 2012 zveřejněno na webu Českého rozhlasu



V souladu s uvažovanou změnou korporátní identity Českého rozhlasu vyhlásil Český rozhlas na toto téma veřejnou soutěž.
Dne 20. 8. 2012 bylo ve Věstníku veřejných zakázek (www.isvzus.cz) zveřejněno Oznámení o veřejné soutěži na určitý výkon týkající se užší soutěže o návrh „Nová korporátní identita ČRo“. Tentýž den ČRo zveřejnil na svém profilu (https://verejnezakazky.rozhlas.cz) kvalifikační dokumentaci, která je podkladem pro doručení žádostí o účast v této soutěži a prokázání splnění zadavatelem požadované kvalifikace. Do 4. 9. 2012 tak mohou zájemci podávat žádost o účast spolu s prokázáním kvalifikace. Teprve poté budou ti zájemci, kteří prokážou splnění kvalifikace, vyzvání k podání soutěžních návrhů. 
Kvalifikační dokumentace tak není zveřejněna na webových stránkách ČRo, ale na jeho profilu a to z toho důvodu, že webové stránky ČRo nesplňují technické požadavky stanovené pro profil zadavatele vyhláškou č. 133/2012 Sb., o uveřejňování vyhlášení pro účely zákona o veřejných zakázkách a náležitostech profilu zadavatele.
 
Autor:  Odbor komunikace a vnějších vztahů

odkaz na stránku Věstníku veřejných zakázek Ministerstva pro místní rozvoj  ČR- http://www.isvzus.cz/cs/Form/Display/353248

Žádné komentáře:

Okomentovat