čtvrtek 18. srpna 2011

Nový šéf Českého rozhlasu Peter Duhan: Do tří let můžeme mít nejposlouchanější stanici v zemi - 1.část

18.08.2011 15:08 - 07. Po volbě ředitele 2011 -trvalý odkaz

Nový šéf Českého rozhlasu Peter Duhan: Do tří let můžeme mít nejposlouchanější stanici v zemi - 1.část

18.8.2011 napsal Ondřej Aust na Serveru Médiář.cz

Současnou vlajkovou loď Radiožurnál by měl podle plánů čerstvého ředitele Petera Duhana vystřídat nový „národní okruh“ Českého rozhlasu. „Když sečteme počet denních posluchačů Dvojky a všech regionů, dostáváme se na číslo 900 tisíc posluchačů denně,“ říká Duhan v rozhovor pro Médiář.cz. 18. 08. 2011 - 09:00

Jaké místo jste nabídl Haně Hikelové, ředitelce zpravodajských stanic a vaši největší konkurentce v soutěži o pozici generálního ředitele, a jak reagovala?
Už při volbě jsem na otázku pana radního Badala odpověděl, že si kolegyni Hikelovou umím představit na pozici ředitelky centra zpravodajství v rámci programového úseku. A takto také zněla má nabídka. Považuji tuto nabídku za velmi důstojnou a uvedenou pozici za vysoce významnou.
Pravdou je, že kolegyně Hikelová má jinou představu o svém fungování v rámci mého návrhu nové řídící struktury. Věc uzavřená není, proto se k ní více nechci v tuto chvíli vyjadřovat.
Možná by nebylo od věci připomenout si naopak odpověď paní Hikelové na podobnou otázku, kterou dostala při volbě ředitele. Tedy – jak by se ona naopak zachovala směrem ke mně v případě, že by ve volbě uspěla.
Pan René Zavoral a pan Oldřich Šesták jsou jasní na funkcích náměstků sekce strategického rozvoje a podpory, respektive sekce techniky, ekonomiky a logistiky, jak jste řekl hned po svém zvolení?
Z mého pohledu ano, stoprocentně s nimi počítám.
Čím se vám pánové Šesták a Zavoral osvědčili, že je chcete do nejvyšší trojky vedení rozhlasu?
Pan Šesták za krátké období předvedl naprosto perfektní výkon, pokud jde o problémy, které Český rozhlas měl na základě zjištění vnitřního auditu.
klikněte - 2.část
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat