středa 23. února 2011

Digizone


23.02.2011 09:46 - 08. Ohlasy v médiích -trvalý odkaz

Digizone

Jan Potůček, 17.2.2011

Posluchači si stěžují na novou podobu ČRo 2 – Praha u vysílací rady
 Stížnostmi na novou podobu programového schématu Českého rozhlasu 2 – Prahy, který od 31. ledna cílí na rodinné publikum, se zabývá Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Obrátilo se na ni několik posluchačů, kterým vadí, jakým směrem se druhý program veřejnoprávního rozhlasu ubírá. Stálým posluchačům Prahy vadí, že se změnilo programové schéma, z něhož vymizelo několik pravidelných pořadů.
"Rada se seznámila s podnětem posluchačky týkajícím se nevhodného oslovování hostů na stanici Český rozhlas 2, s podnětem posluchačky týkajícím se obecné nekvality vysílání Českého rozhlasu 2, s podnětem posluchače týkajícím se nekvality vysílání Českého rozhlasu Brno, s podnětem posluchačky týkajícím se nevhodnosti vysílání pořadu Dámský klub v době od 6 do 22 hodin, s informací na vědomí týkající se pořadu "Jak to vidí..", s podnětem posluchače týkajícím se pořadu Koule, s podnětem posluchače na špatnou programovou skladbu Českého Rozhlasu 2 a s informací Českého rozhlasu o způsobu vyřízení stížnosti," napsala RRTV v tiskové zprávě ze svého posledního zasedání.
Nespokojení posluchači si už po týdnu vysílání nového schématu vymohli návrat dopoledního pořadu Jak to vidí…, který od 31. ledna nahradil odpolední Čaj pro dva aneb jako to vidí?, vysílaný každý všední den od 16. hodiny živě z vestibulu historické budovy Českého rozhlasu na Vinohradské třídě v Praze. 
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat