úterý 8. února 2011

Reakce šéfredaktora J. Ostrého na ohlasy posluchačů - 3. část


08.02.2011 17:35 - 06. Komuniké vedení ČRo -trvalý odkaz

Reakce šéfredaktora J. Ostrého na ohlasy posluchačů - 3. část


Programové schéma, platné od 31. ledna 2011, najdete v přiložených souborech, a to jak v *.xls (Excel) a *.doc (Word), tak v PDF.
Pozn.: Z provozních důvodů prosíme všechny diskutující, aby své nové příspěvky vkládali již pouze k tomuto článku. Vaše dotazy, názory a přípomínky tak nezapadnou a hlavně budou v jedné diskusi (a ne v několika, jak je tomu doposud)!
Velmi děkujeme! 
Informace - Foto: Tomáš Adamec
Informace Foto: Tomáš Adamec
AKTUALIZOVÁNO O VYJÁDŘENÍ ŠÉFREDAKTORA J. OSTRÉHO ZE DNE 8. února 2011:  
Milé posluchačky, milí posluchači,
ještě jednou Vám všem děkuji za Vaše názory, připomínky, postřehy i komentáře. Věřte, že jak já osobně, tak i tým Dvojky Českého rozhlasu tuto diskusi velmi pečlivě sledujeme a Vaše názory analyzujeme. Vzhledem k našim pracovním povinnostem však není možné, abychom do diskuse po celý den vstupovali. Proto jsme uveřejnili jak můj článek, v němž reaguji na většinu Vašich připomínek, tak i celé znění mé online diskuse s Vámi z minulého čtvrtku. (Pozn. viz výše.) 
Každé programové schéma je živoucí organismus, pro zhodnocení každé změny je nutné mít dostatečný časový odstup. Sledujeme Vaše kritické připomínky a výtky, ale i pochvaly, vše pečlivě rozebíráme a věřte, že vaše komentáře budou důležitou součástí celkového zhodnocení změn. Stejně tak ale bude součástí vyhodnocení i hodnotící zpráva vnitřní pracovní komise Českého rozhlasu, kterou ustavil prozatímní ředitel ČRo Peter Duhan a která je složená ze zástupců dalších stanic a divizí ČRo. Důležitá bude i zpětná vazba těch posluchačů, kteří se diskusí na internetu neúčastní. Jejich názory budeme zjišťovat v několika průzkumech, ten první se uskuteční v závěru února. 
Dopřejte prosím týmu Dvojky Českého rozhlasu čas, aby se všechny změny usadily a abychom měli možnost s rozvahou a dostatečným časovým odstupem všechny změny adekvátně vyhodnotit a následně se výsledky zhodnocení i řídit. 
Našich posluchačů si nade vše ceníme, proto budete určitě první, koho o dalších krocích budeme poté na těchto stránkách i ve vysílání Dvojky Českého rozhlasu informovat.
 
Děkuji Vám, přeji Vám vše dobré a věřím, že i nadále zachováte Českému rozhlasu přízeň. 
Mgr. Jaromír Ostrý
šéfredaktor ČRo 2 - Praha  



Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat