sobota 26. února 2011

Otevřený dopis šéfredaktoru ČRo 2 Praha - Jaromíru Ostrému


26.02.2011 12:35 - 05. Dopisy posluchačů vedení ČRo -trvalý odkaz

Otevřený dopis šéfredaktoru ČRo 2 Praha - Jaromíru Ostrému

napsal Mirek Tengler 26.2.2011

Pane šéfredaktore Ostrý!

Musím konstatovat, že se velmi často uchylujete k manipulaci s fakty a otevřeně lžete. Lžete jednak posluchačům ČRo 2, že změnou vysílání jím vycházíte vstříc, a lžete i Radě Českého rozhlasu, když negativní reakce záměrně bagatelizujete oproti několika pozitivním ohlasům. Řekněte nám upřímně, co budeme muset jako nespokojení posluchači udělat, abyste nám konečně začal naslouchat? Kam až budeme muset zajít, abyste se konečně rozhodl nás vzít na vědomí?

Máme přijet do budovy Českého rozhlasu na Vinohradskou třídu a tam ve vestibulu křičet a pískat, aby si nás vedení rozhlasu konečně všimlo? Nebo psát do dalších médií a vést tam s vámi sáhodlouhé polemiky?

 Vždyť vy neumíte přednést pro své radikální změny ani žádné další argumenty, než jen ty chabé a zmatečné věty, které při každé příležitosti opakujete jako kolovrátek. (Rada Českého rozhlasu 27.1.2011, tamtéž 24.2.2011, Týdeník Rozhlas č.9) Žel, do diskuze s posluchači jste nic nového nepřinesl.

 Mimochodem, když už jsme u té diskuze. Vaše reakce na nespokojené posluchače, které dehonestujícím způsobem nazýváte stěžovateli, je naprosto nedostečná. Naposledy jste aktualizoval výše uvedený úvodník 15.2. Od té doby ani řádka, ani krátká reakce. Nic! Tomu vy říkáte diskuze s posluchači? Ostatně, špatnou komunikaci přiznal před Radou ČRo i prozatimní ředitel Duhan. Předpokládám, že jste mu slíbil nápravu? 

Kdy se tedy dočkáme vaší kompetentní reakce na prosby a stížnosti posluchačů? Odpovíte alespoň nyní? 

Miroslav Tengler

(odesláno na osobní mail pana šéfredaktora Ostrého dne 26.2.2011)
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat