pátek 13. května 2011

Diskuse posluchačů - archiv č. 5


13.05.2011 15:08 - 01. Diskuse posluchačů -trvalý odkaz

Diskuse posluchačů - archiv č. 5

Ostré názory
Dosavadní komentáře (104) byly archivovány, protože sloupec komentářů je už příliš dlouhý a odsunuje okénko pro vkládání textu.  Tento archiv je určen pouze ke čtení komentářů. Pro pokračování diskuse a vkládání komentářů klikněte ZDE .
Komentáře
[1]16.05.11 00:18:12Tomáš Němec - www
Pokud sem budete psát komentáře, musíte před odesláním napsat ověřovací kód. Na blozích lidé.cz se bohužel stává, že než člověk napíše příspěvek, časový limit kódu vyprší a příspěvek se neuloží. Doporučuji před odesláním příspěvek zkopírovat a po odeslání se přesvědčit kliknutím na slovo komentáře, zda se komentář uložil. V opačném případě vložte znovu a opište nový kód, který se objeví. Délka jednoho komentáře je max. 1000 znaků. Při delším textu vložte další komentář. Vlevo je počítadlo zbývajících znaků. Komentáře se řadí od nejstaršího po nejnovější.
[2]16.05.11 08:19:13tlustá
:))) Pane Němče, vpravo nahoře u Vašeho názvu Nerušte... je obrázek 4 dam z Dallasu, se kterými se to bezhlavě a povážlivě naklání a ještě k tomu vzhůru hlavami? Je to realita, nebo jste nám chtěl udělat radost, nebo nebo slyším trávu růst? Píšu jen tak pro oživení, jinak už to nejde.
[3]16.05.11 09:13:27Tomáš Němec
Máte pravdu, paní Tlustá, Jinak už to nejde. Praha zatím stále vzhůru nohama.
[4]16.05.11 18:46:19Ludmila Vajďáková
Tak jsem si přečetla na stránkách ČRo2, že nám hrozí upoutávka na pořad Karla Gotta Zpátky si dám tenhle film v České televizi. To jen, aby Vás to náhodou nevytočilo, až to uvidíte. Už je toho Gotta docela dost, reklama na čaj, teď na pořad. Tak nevím, už nemá co jiného nabídnout, moc to nechápu, proč se podbízí. Ale vlastně to chápu, má mladou ženu a rodinu, kterou potřebuje zajistit.
[5]18.05.11 09:36:36Kosíková - 
Měla jsem příležitost být na setkání, kde byl hostem i bývalý dlouholetý rozhlasák. Beseda se týkala jiného tématu, ale samozřejmě se narazilo i na současnou úroveň rozhlasu. Diskuzi občas sleduje, dvojku neposlouchá. Situace o trápí o to víc než nás, protože rozhlasu věnoval kus svého života. Vytvářeli pořady pro přemýšlivé lidi. Nyní je to znevážení jejich práce a podceňování posluchačů. Příliš nevěří na možnost zlepšení. Kdo ví, jaké důvody a záměry změn jsou ve skutečnosti. Na tomto setkání nebyl jediný s novým schematem spokojený posluchač. Jen někteří se smířili. Poslouchám na této stanici jen několik pořadů, jinak raději Vltavu. Jen mám obavy, aby i tu neměnili na trojku.
[6]18.05.11 13:16:32Ludmila Vajďáková
Dnes jsem přešla na ČRo Olomouc a vypadá to, že tady strávím víc času než na dnešní ostré dvojce. Sice mě to mrzí, protože ČRo Praha jsem poslouchala od dětství a opravdu platí přísloví "zvyk je železná košile". Ale pan Ostrý radí těm, kterým se dvojka nelíbí, aby přeladili, tak tak činím. Poslouchat celý den tlachání je neúnosné. Zajímavé, že na ČRo Olomouc nemají potřebu dávat neustále normalizační písně. Takže doufám, že na ČRo Praha zůstane archiv, abych si mohla poslechnout své oblíbené pořady.
[7]20.05.11 10:33:15Ludmila Avramopulosová
Nic si nesedlo, nic, Rozhlas oslavoval narozeniny, ale bohužel Praha je jaksi stále rozostřená. Poslouchám už jen máloco a málokdy. Už ani nikdo neodpovídá.Ani JO ani prozatímní....Znělku poupravují (taky by mě zajímalo kdo je autorem). Pan JO stále nemá svoje CV na web stránce, pan Duhan mluví československy(slyšela jsem záznamy, kdy pobýval v rádiu Svobodná Evropa, jeho čeština byla čistší:-/), televizní moderátorky dál cvrlikají.Teď jen stačí vyrobit na podzim další průzkumy, kde zjistí, že název dvojka je tak úžasný, že už nemusí být jen domácí ani pracovní..A že nové pořady jsou jaké jsou,a že vedení je spokojeno. A že u korýtek je dobře.Co na tom, že je to nezvedené. Sakra, kdy už to skončí!
[8]21.05.11 18:52:45Chramostová
Nevím,jak to vypadá s reklamou na Je jaká je,jinde ,ale u nás ve městě Nymburk visela jen asi měsíc.Byl to obrovský plakát,asi musel stát hodně peněz a k nám ho jistě poslal sám pan Ostrý,protože jsem se ho dotazovala,kolik ta sranda stojí a napsala mu tam celou adresu.Ale proč tak rychle zmizela,to netuším??
[9]21.05.11 18:59:57Chramostová
V týdnu mluvil pan Duhan se šéfkou Slovenského rozhlasu a říkal,že se do budoucna plánuje spojení České televize a Českého rozhlasu,jako na Slovensku.Pokud k tomu dojde,budeme mít dvě dvojky,čert aby se v tom pak vyznal.Proto navrhuji vrátit Praze její původní název,aby v tom nebyl chaos.Co říkáte??
[10]22.05.11 16:58:20Jitka66
Řekla bych, že televize i rozhlas už spojené jsou, proto ta katastrofa s vysíláním. ČT 1 je stejně k nekoukání jako bývalá Praha 2 k neposlouchání. Dnes jsem se pokusila poslechnout ráno p.Pešinu, ale když začal D.Gondík vyprávět, jak začal s herectvím a do toho se začala vyřehtávat p.Křížková, tak jsem honem rádio vypnula, abych aspoň něco z toho krásného rána zachránila. Soukromé rádio p. Ostrého nám dává zabrat!!
[11]22.05.11 17:34:10Ludmila Vajďáková
Tak já mám relativní klid, venku slyším zpívat jen ptáky a ty naštěstí nemají s vysíláním dvojky nic společného. Ale to mě vydrží jen pár měsíců a co bude potom? Rozhlas jsem už neměla puštěný od čtvrtku a sem tam si něco pustím z archivu, ale nějak už není z čeho vybírat. Nebo se mi to jen zdá? Ale tak to přece nechceme, chceme poslouchat ČRo 2 Praha od rána do večera jako dřív.
[12]22.05.11 20:53:40Tomáš Němec
Avšak nás, kteří chceme poslouchat Prahu od rána do večera, je patrně málo, paní Vajďáková.
[13]23.05.11 08:13:32Ludmila Avramopulosová
Máte pravdu pane Němče, většina posluchačů sem nepíše, takže to vypadá, že stěžovatelů je málo. Pravda ovšem je, že ti, kteří Prahu poslouchali, si už pouze vybírají, ale o celodenním poslechu Prahy to rozhodně není. Je mi záhadou, jak je možné, že stačí jedna osoba z BRNA a jedna ze SLOVENSKA a zruší nám Prahu! Co na tom, že název i s logem je ČRo2 Praha, z rádia se šestkrát za hodinu ozve Český rozhlas dvojka. Tohle je TOTALITNÍ masáž.Na podzim jim další důvěryhodný průzkum vykáže, že nikdo Prahu nepostrádá, a že dvojka je zažitá a výborně vystihuje potřeby posluchačů. A to vše za vedení prozatímní. To je už všichni známe,že. Je to smutné, tím víc, že jmenování nového, řádného, ředitele je v nedohlednu. Rada má stále pět členů, a jistojistě náš žhavý kandidát (to jsou slova pana D.)přesvědčí Radu, že je třeba dokončit již rozdělanou práci a že on je pro rádio to nejlepší a tím pádem JO zůstane, a "dodělá" Prahu.
[14]23.05.11 13:27:50Jaromír Janák
Dobrý den, sice jsem skončil s příspěvky do diskuse, protože vidím marnost toho počínání, občas sem ale nakouknu a tak zdravím všechny věrné a ještě neotrávené bojovníky. Ostrou dvojku neposlouchám, vyměnil jsem ji za Vltavu, ale nevydržel jsem a poslechl si rozhovor prozatímního /na věky, jak se Sovětským svazem/ pana Duhana s jeho slovenskou kolegyní. On se vytahoval jak kšandy, a ta paní ani nevěděla, že existuje Dismanův soubor, myslela, že to je pěvecké sdružení. Poznal jsem, že i na Slovensku se médií chopili skuteční odborníci a nedivím se už ničemu. Zdravím paní Chramostovou do Nymburka, narodil jsem se tam a je to pěkné město. A k tomu, co napsala, bych jen doplnil, že název Praha by se měl vrátit stejně, jako pan Duhan na Slovensko a pan Ostrý do Brna, tam je jejich pomoc více potřeba než na naší stanici, kde na co sáhli, to po..kazili.
[15]23.05.11 19:38:15Radek Svoboda
Srdečně všechny zase po době zdravím. Konečně zase, alespoň na pár dnů, více času… (A hodlám jej využít.) :-)) Popravdě - onu fuj dvacítku (ani na dvojku „to“ nemá) už taky moc neposlouchám (Vltava - a kupodivu i takový Proglas; jenomže ani jedna mi příliš nevyhovuje po stránce hudební, tolik zase na hudbu klasickou nejsem). Nicméně vzdát to též nehodlám (ostatně - mám vcelku dost mailů na zodpovězení ve schránce - mj. taky včetně oblíbeného Klubu skeptiků). Stížnosti, stížnosti, stížnosti… (Mimochodem - další šílený :-)) nápad. Už padlo - opakovaně - odhlásit rádio. Konec konců, když neplní veřejnoprávní službu… Jenomže likvidace veřejnoprávní služby veřejnosti by se některým „nahoře“ dozajista líbilo. Co takhle… Přijít - směrem k po***cům s tím, že adresátem peněz by mohl by být kdokoli, nejen papírově veřejoprávní, nicméně tuto službu neplnící, ČRo, ale kdokoli, za splnění jistých kritérií? Proglas je ideálním kandidát… Koncesionář by si pak sám mohl vybrat „kam se svými penízky“?)
[16]24.05.11 10:03:31Radek Svoboda
Haló, piste pište piště, nespěte. :-) Ještě k tomu „průzkumu“… Také máte takový dojem, že průzkum sice byl proveden (a skorem bych i věřil tomu, že výsledky jsou relevantní - tj. ty nezveřejněné) :D ale - ale to, co je prezentováno, bylo důkladně „vybráno“? (Tj. že interně sice má vedení k ruce výsledky poměrně neradostné, nicméně…) Nicméně veřejnosti (a i před Radou na dvě věci) je předkládáno něco jiného - „cenzory“ důkladně upravený, „zrevidovaný“ výběr co se má dostat na veřejnost, „dosvědčující“ údajný úspěch pánů Duhana a Ostrého? … Za příklad „jak na to“ může posloužit britský TV seriál „Ano, pane ministře“ (a „Ano, pane premiére“), resp. 2. díl řady „Ano, pane premiére“ (díl „Premiérův projev“).
[17]24.05.11 14:31:16Tomáš Němec
To máte těžké, pane Svobodo. Vy se vždycky jednou za tři týdny probudíte a chtěl byste, aby zrovna v té chvíli ostatní nespali rovněž. Zkrátka blíží se léto, naše milé důchodkyně vzaly tranzistoráčky a odjely do přírody. Z toho, jak sleduju web a vysílání Českého rozhlasu, řekl bych, že Ostrá dvojka přijde na pořad zase na podzim.
[18]24.05.11 18:13:09Eva Ondřejová ,68
Já Vám dám "naše milé důchodkyně".Jsme tady samé mladice a jsme stále ve střehu!A do přírody se chodí bez rádia,a nanejvýš s kytarou.Takže si poopravte Vaše mínění.(Už musím jít,musím si vzít prášky a namazat si klouby.Prostě to je to třeskuté mládí)
[19]24.05.11 21:37:36Ludmila Vajďáková
"Vaše milé důchodkyně", pane Němče, už nevydržely poslouchat ostrou dvojku, takže vyjadřovat se k ní je trochu těžší. Ale přesto, když si ji někdy pustím, jako zrovna dnes, tak zjistím, že je pořád neposlouchatelná a zdá se mi, že čím dál víc jsem na ni alergická. Hlavně ty znělky a upoutávky, to mě opravdu irituje. Ale přesto, že je venku hezky, na internetu pořád zkoumám, jestli nepřibyli další noví nespokojenci. Ale je nás pomálu.
[20]25.05.11 10:34:16Ludmila Avramopulosová
Tak včera jsem nechala puštěné rádio po "Lanďákovi" a porušila jsem si embargo na Z.Jandovou. No a ta opět nezklamala. Na dotaz posluchače, co říkají její hosté na přejmenování Prahy na dvojku, pojalo paní Z.J. blekotání, vytáčení, a hlavně útěk od otázky. Jistě, za loajalitu je placená, ale opětovné zdůvodění, že vlastně nezáleží na obalu.....(ani i nový obsah nestojí za nic).Ach jo, to jsme se dočkali. Smrdí to totálitou. No a sestry Elefteriadu se vyjádřily v tom smyslu,že si nevšimly a že nemají názor. Kšeft je kšeft. A to byly na této stanici po druhé během krátké doby, myslím v dalším skvělém pořadu u p.Švejnohové! Asi není jinde výběr.Už čekám tedy na ty dva rošťáky z odpoledního vysílání.Pořad byl zpočátku celkem dobrý, ale pak se nám paní Z.J.opět rozpumprdlikovala.jupí.Na tohle tedy nemají ani důchodkyně:-), natož mladí. Tak, za to,že jsem po tomto extempore hned nemohla usnout, napsala jsem teď paní Z.J. přes rozhlas emaila:-).
[21]26.05.11 14:12:05Jarka
Dobrý den všem bývalým posluchačům naší milované Prahy,dříve jsem poslouchala celý den.Dnes do 9hod.a pak někdy odpoledne,v sobotu Tobogán a v neděli p.Motla.Ovšem víc mi vyhovovala sobota.Poslouchám ticho,CD,někdy Radiožurnál.Doba,kdy na všech přijimačích byla naladěna Praha je pryč.Kam se ztratili moji milovaní moderátoři? Namátkou-Vojtíšková,Burešová,Křelina,Pešina.A nedělní průvodci? Miluju pana Lasicu,na chvilku jsem si pustila rozhovor s nim vedený p.Kociánovou.Zrovna když se ptala,jest-li píše texty,které zpívá se současnou skupinou.Vteřinu před tím řekl,že tyhle nepíše...Dříve nebyla potřeba reklama a lidé poslouchali,dnes mám strach,abych neotevřela krabičku sardinek a nebyla tam reklama na Gotta a "čtyři grácie"! Kdyby někdo vyhlásil demonstraci,za návrat naší bývalé stanice,určítě bych přijela.
[22]26.05.11 16:26:04tlustá
Na demonstraci už je pozdě Jarko, to jsme měli udělat v únoru, teď už jsme otrávení a bez elánu."Nejsou lidi".Bylo nás tu od ledna hodně, stovky, teď je tu pár lidí, ale většina to vzdala. Nicméně jsem v pohotovosti, kdyby snad ... (jsem z Prahy).
[23]26.05.11 16:35:41Ludmila Vajďáková
Na demonstraci bych přijela i já, i když to má přes 300 km do Prahy. Ale obávám se, stejně jako paní Tlustá, že by nás bylo pár a hlavně by demonstraci musel zorganizovat nějaký "tahoun".
[24]26.05.11 20:17:51Chramostová
Zdravím pana Jaromíra Janáka z rozkvetlého Nymburka.Město je teď , čím dál krásnější.I plakát Je jaká je,tu nestraší!!
[25]27.05.11 09:02:31Ludmila Avramopulosová(59)
Vážení spolustěžovatelé, je nás tedy zde velmi mál. Na posledním zasedání bylo řečeno, že nebyla tentokrát žádná stížnost na "dvojku", že ubývá stížností na webu Prahy. Tak nevím, psala jsem jim v pondělí, podle všeho můj email byl doručen, ale zřejmě ho nečetli. Tentokrát jsem podávala stížnost na klamavé uvádění stanice jako dvojka, když ve skutečnosti se tato stanice takto nejmenuje. Jsem tedy zvědavá na jejich odpověď. Bylo by dobré na Radu psát. Stížnosti oni většinou přeposílají vedení, ale alespoň to nespadne do koše. takhle i oni by mohli mít pocit, že si vše sedlo.
[26]27.05.11 09:34:29Tomáš Němec
Možná si sedlo, paní Avramopulosová. Pan Ostrý už tam teď má tak málo co vylepšovat, že kandiduje do Rady České televize, aby zase mohl vylepšovat jinde.
[27]27.05.11 10:25:28Ludmila Avramopulosová
COŽE:-)kam že kandiduje? No ony ty Rady jsou tak vážené, že? Na včerejším zasedání Rady ČR byla osoba, která zřejmě neví, že mobil má ťuplíček na ztišení. A tak během zasedání mobil pípal a pípal, a té osobě zřejmě ani nevadilo, že se to nesluší, a že je to, dle mého názoru, pohrdání Radou, ale zřejmě tu osobu ani nenapadlo s tím cokoli udělat a nevadilo to zřejmě ani radním. Jinak by přeci musel někdo tu osobu napomenout:-/
[28]27.05.11 12:00:27Tomáš Němec
Paní Avramopulosová, to byl mobil pana ředitele Duhana. Dostával na něj jekési esemesky, které pak chodil ukazovat členům rady. Třeba to bylo něco důležitého.
[29]27.05.11 12:31:57Ludmila Avramopulosová
Tak to je on, co si Rady neváží? Aha, tak to jo! To je arogance tedy. Každý slušný člověk ví, že mobil se na určitých místech musí vypnout ev. ztišit. Je mi ale záhadou, proč to panu prozatímnímu někdo neřekne:-/
[30]27.05.11 18:12:04Jaromír Janák
Paní AV, pan Duhan si váží pouze sebe a pak pana Ostrého, neboť vrána k vráně sedá atd. Paní Chramostová, doufám, že se ještě někdy do Nymburka podívám, jako kluk jsem tam byl z Poděbrad každou chvíli na kole. Přes Babín, tam jsme u trati obdivovali sestřelenou stíhačku a pomalu ji rozebírali a trofeje u jednoho sběratele měnili za gramodesky.l
[31]27.05.11 18:51:58Ludmila Vajďáková
Včera jsem poslala stížnost přes web http://napistejim.cz/ na poslance z mého kraje, pana Nečase, Gazdíka a Úlehlu. Odpověděl mi zatím jen p. Úlehla a docela kuriózně: "Dobrý den, to je i pro mne novinka... Tomáš Úlehla" Psala jsem stížnost na vysílání ČRo2 a nevolení zástupce do Rady ČRo atd. Pan Němec vloží o víkendu na tyto stránky, tak si přečtete. Nedělám si žádné iluze o našich poslancích i podle výše uvedené odpovědi. A navíc ani prý ze zákona nemají povinnost mi odpovědět. Takže můžeme si stěžovat jak chceme a kde chceme, už ani lampárna neexistuje.
[32]28.05.11 13:55:06Chramostová
Paní Vajďáková,kdo nesleduje Prahu alespoň trošičku,tak nemá tušení co se se stanicí děje.Dokonce ani hosté,kteří jsou pozváni na rozhovor,toto netuší.Psala jsem panu Kukalovi,než šel do studia a ten také nevěděl.Takže jestli máte někdo kontakty na avízované hosty,pište jim.Já pana Kukala našla na jeho stránkách.Je to boj s ostrými větry.
[33]29.05.11 18:44:13Eva Ondřejová ,68
Paní Chramostová,omlouvám se Vám,použila jsem Váš poslední příspěvek k dokreslení mého dopisu jednomu panu senátorovi.Snad Vám to nebude vadit.(je to odpověď paní Vajdákové z 28:05.2011.
[34]30.05.11 11:33:48Ludmila Avramopulosová
Na stránkách Prahy rozvinul Brtník téma Meteoru. Zcela s ním souhlasím. Já už měla pocit, že slyším trávu růst, protože několikrát jsem vypnula rádio dávno před koncem pořadu. Přišlo mi to tak trochu "jak pro blbý na dvorečku". Opět vylepšeno, a to tak, že blbě. To už je v našich krajích zvykem. Uaaaaaa. Ale večer něděle.Hmmhmm, klídeček, pohoda,naštěstí se na ní nepodílí pan Postránecký ale pan Novotný s panem Munzarem.
[35]30.05.11 16:26:26Ludmila Av
Hm, teprve teď jsem si přečetla na Radiožurnálu jméno externí rešeršisty - Andrej Duhan. Tak nevím.
[36]30.05.11 16:59:47tlustá
Pro Ludmilu Av: To je v rozhlase též jméno Zavoralová, no a pan Zavoral je známý průzkumník oblíbenosti a poslechovosti ČRo Praha 2, jak mu ty průzkumy vycházejí skoro na 100%. Je to zkrátka jedna rodina.
[37]30.05.11 17:38:33Tomáš Němec
Milá paní Avramopulosová, s vaším hodnocením Meteoru se nemohu ztotožnit. Podle mě Meteor stále patří k vrcholům toho, co Český rozhlas vysílá. Je pravda, že Meteor upadal v době dvou tří posledních let, kdy ho dělal pan dr. Budil. Ne proto, že by ho dělal špatně, ale proto, že už na to neměl síly a byl na to sám. On si toho byl vědom, několikrát jsem s ním o tom mluvil. Po něm převzala Meteor dr. Jindra Jarošová a ta ho opravdu nezvládla. Od začátku listopadu 2008 připravuje Meteor pan Marek Janáč. Jeho Meteory považuji za tak skvělé, jako když je za mého mládí připravoval Oldřich Unger a v interpretaci mu pomáhala Dagmar Sedláčková. Všechny Meteory, které udělal pan Marek Janáč mám stažené ve svém mp3 přehrávači a když je mi smutno, jak jde stanice Praha do kytiček, pouštím si Janáčovy Meteory.
[38]30.05.11 20:01:57tlustá
V TR 23 avízován JO 8.června v Kontaktu dvojky ve 20.05 a týž den v Nočním mikrofóru ve 22.30 opět JO,jeho hostem bude Petr Gazdík. Možná do té doby P.Gazdík zjistí, do jakého ráádia je pozván. Má toho fakt moc na svých bedrech J.Ostrý.
[39]30.05.11 20:34:34Radek Svoboda
Dobrý den přeju - všem "stěžovatelům". Já se pro změnu musím připojit k tomu, co popisuje "Brtník" - bohužel. Pokud jde o kvalitu informací (nikoli formu - ale ta u vzdělávacího pořadu není tím prvním, co hodnotím), které Meteor pod p. Janáčem poskytuje, hodnotím to jako výrazný sešup směrem dolů. To, že ve vysílání ČRo stále je vysoko nad průměrem, bohužel tak nějak současně neznačí, že by úroveň byla stejná (či srovnatelná) s tím, nač jsem byl zvyklý v dobách pana Kleibla (a i p. Budila).
[40]30.05.11 20:45:27Ludmila Vajďáková
Doufám, že Petr Gazdík si důkladně přečte mou stížnost, kterou jsem mu poslala minulý týden přes stránky www.napistejim.cz. Nesmím zapomenout si to poslechnout.
[41]30.05.11 20:48:31Ludmila Vajďáková
Mám na mysli stížnost na vysílání rozhlasu ČRo2 Praha - viz dopis zveřejněný na těchto stránkách v sekci Dopisy posluchačů vedení ČRo.
[42]30.05.11 21:11:41Ludmila Vajďáková
Všimli jste si, že už nám Karel Gott nabízí své oblíbené vtipy na stránkách ČRo2. Už mu vytvořili stránku Zasmějte se s Karlem Gottem s následujícím textem: "Posluchači pořadu Karla Gotta - Zpátky si dám tenhle film, jistě zaregistrovali vtipy, kterými je Zlatý slavík pravidelně rozesmívá. Protože se těší veliké oblibě, připravili jsme je tak, aby byly hezky pohromadě." Tak nevím, jestli někdo úmyslně provokuje nebo jsou jeho vtipy opravdu tak oblíbené. Možná, kdyby je vyprávěl někdo jiný, ale od KG mi moc vtipné nepřipadají.
[43]30.05.11 21:19:40tlustá
Proto jsem to sem napsala, abyste si to přečetla a ohlídala si to.Vím, že jste p.Gazdíkovi a spol. psala. Četla jsem to. Jo, to by mohl p.Ostrý ještě dopoledne před tím navštívit klub Sama doma a některá z děvčat by si s ním mohla srdečně hodinku popovídat.
[44]30.05.11 21:26:04tlustá
Paní Vajďáková, já už si myslím, že K. Gott si tu reklamu všude platí sám, ne že by platili oni jemu. (No neplatí, samozřejmě, ale taková masivní kampaň). Asi ho už nikde nechtějí. Taky jsem si toho dnes všimla a Gott se u mě stále více ztrapňuje. A to mě do ledna 2011 nijak nevadil.
[45]30.05.11 23:08:08Ludmila Vajďáková
Paní Tlustá, píšete mi z duše. Přesně jako Vy mám ke Gottovi stejné pocity. A vůbec se mi s tím nechce smiřovat, ale když vidím tu špínu kolem, co nás obklopuje, tak začínám být skeptická a je mi líto mladé generace. My aspoň máme trochu základ v literatuře ze školy - taky záleží, jaké měl kdo štěstí - ale ti mladí jsou na tom hůř, pokud je k tomu doma nevedou.
[46]31.05.11 10:06:17Radek Svoboda
Tak tohle mi přijde skutečně zajímavé… http://www.rozhlas.cz/praha/tyd_vysilani_streda/_zprava/jak-to-vidi-1-cervna--900346 V zítřejším „Jak to vidí“ bude p. Václav Sochor, šéfredaktor Rádia Česko? Přijde mi zajímavé, že v pořadu, kde pravidelně byli lidé „z vnějšku“ bude tentokrát hostit (…) někoho přímo z Rozhlasu. To je zajímavá novinka - připomíná mi to perpetuum mobile? (A nebo - situaci, kdy si vedení „pojišťuje“ loajalitu komentátora aktuálních událostí tím, že je do této role zvolen vlastní zaměstnanec.)
[47]31.05.11 11:23:11Ludmila Av
klídek pane Svobodo, to bude určitě spojené se Zlínem:-)
[48]01.06.11 12:20:42Jaromír Janák
Pro paní Av -není to jen Andrej Duhan, v Brně je v rozhlase paní Ostrá, kdopak to asi bude?
[49]01.06.11 14:44:13Ludmila Avramopulosová
Tak to už tedy chápu, zavoraj nám to ostře a duhanově. Je to tedy rodinný podnik? V tom případě, nevím proč je máme platit. Ať si zřídí své rádio, když mají takové ambice. Jenže proč se nečinit na veřejnoprávním když to jde, že? A to ještě přiostří pan JO v Radě ČT. Připomíná to staré časy. Nepěkné, nepěkné:-(. 23.5.jsem posílala stížnost proti názvu dvojka Radě ČR, následně opětovně přeposlala s dodatkem před týdnem a dodnes nemám odpověď.Tož to jsem zvědavá zda se dočkám.
[50]01.06.11 20:17:24Tomáš Němec
Milá paní Av, je to ostře rodinný podnik za peníze všech.
[51]04.06.11 10:44:24Tomáš Němec
Dnes jsem se probudil později. Zaspal jsem svůj oblíbený Meteor, ten si poslechnu až o půlnoci. Zastihl jsem kousek pořadu Karla Gotta o Jitce Zelenkové. Ten pořad poslouchat nemusím, ale od té doby, co jsem pochopil jeho dlouhodobou dramaturgii, mi tolik nevadí. Ale pak začal pořad nezatloukat paní Švejnohové s Daliborem Gondíkem. Paní Švejnohová přiznala, že jak je stará, tak se ještě nenaučila neskákat hostům do řeči. To je zjištění! My posluchači jste si toho všimli už před třemi měsíci, dramaturg či režisér pořadu si toho nevšimli do dnes. O Ostrém šéfredaktorovi nemluvě. Je hezky, tak opouštím poslech rádia a vyrážím ven.
[52]04.06.11 21:46:08Ludmila Vajďáková
Dnes jsem neposlouchala rozhlas celý den a bohužel jsem zjistila, že mi ani nechybí, tak daleko jsem to s vysíláním ostré dvojky dopracovala. Kéž by se nám vrátila naše stará dobrá Praha. A co víc, jelikož jsem ze Zlína, dívala jsem se na galakoncert filmového festivalu a kdo myslíte, že zahajoval a končil koncert, náš Mistr nad Mistry Karel Gott, neutečeme před ním nikam. Padesát roků ho poslouchám, nikdy nebyl můj oblíbený ale ani neoblíbený, ale od února jsem na něj alergická. A mimo jiné v galakoncertu vystoupil pan Duhan, pan Postránecký. Nějak se nám ty celebrity vymezují jen na určité jména a tváře. Moc mi to připomíná 70. léta minulého století, co se to děje!?
[53]04.06.11 23:02:55Tomáš Němec
Zajímavé že, že celý týden vysílala naše milá dvojice KUKO ze Zlína. Přes týden si tam užíval pan Kokmotos, dnes se k němu přidal mistr Kudrna Osobně. Vysílali odpoledne, ale místo večerního vyhlášení výsledků vysílala Ostrá dvojka přímý přenos Porty z Ústí nad Labem. Jako vždy - vysílání typu: jak pejsek a kočička vařili dort.
[54]06.06.11 08:00:54tlustá
Paní Vajďáková, Týdeník rozhlas a aktuální program ČRo Praha 2nás zase klamají. V TR je avizován 8.6. JO jak v Kontaktu, tak v Nočním mikrofóru. V aktuálním programu je to jinak, JO nebude dvakrát, ale "jen" v Kontaktu s P.Gazdíkem. V noci bude J.Svěcený. To Vám sděluji proto, abyste se na ostrý 8. červen tolik netěšila :)))).
[55]06.06.11 08:22:02Tomáš Němec
Paní Tlustá, třeba tam budou oba. Pan Ostrý by mohl panu Svěcenému prakticky vysvětlit, jak se hraje na housle, jako nám každý den prakticky vysvětluje, co máme poslouchat na stanici Praha.
[56]06.06.11 11:18:20Ludmila Avramopulosová
Nedělní ráno - opět se ukázalo, jak je důležitý moderátor - tentokrát pan Pešina krásně kočíroval nedělní ráno a pan Harapes byl poslouchatelný. Přitom Mikroforum a panem H. nemůžu. V 11.h. pan O.Suchý z Šemánovic - opět nezklamal a to nemluvím o panu Anderlemu v jeho pořadu Láska za lásku. To jsem sice vyslechla až z archivu, ale opětovně zjištění - to co je poslouchatelné a kvalitní je od původních rozhlasáků! No ale to žel není novinka:-(.
[57]06.06.11 16:11:54Jaromír Janák
Nechci být patetický, Láska za lásku je největší poklad stanice Praha. Pan Anderle je úžasný. Myslím si, že Jarek Ostrý zelená závistí, protože na tohle absolutně nemá.
[58]06.06.11 19:52:31tlustá
Od p.L.Hurníka jsem se dozvěděla, že znělky budou nové od 1.7. Tak se těšte. (já osobně tomu ale nevěřím, určitě jim do toho něco vleze). Pane Němče, třeba tam JO přímo živě zahraje znělku na Svěceného "stradivárky". Je to Brouk Pytlík, práce všeho druhu.Mě je z něj nevolno. Takže ho taky poslouchat nebudu - to vím určitě. Pane Janáku, Láska za lásku je opravdu poklad. Taky jsem děkovala p.O. Suchému za jeho nedělní Nostalgické muzeum. Je už toho tak málo. Nevesely truchlivy jsou ty ostrého pořady.
[59]06.06.11 20:34:26Ludmila Vajďáková
Dobrý večer všem a děkuji za víkendový přehled, protože jsem neměla možnost poslouchat, takže budu používat archiv. Zjistila jsem, že ani kromě archivu není co poslouchat, až na ranní "Jak to vidí". A docela čekám, kdy někdo "utne" pana Hoffmana, protože si někdy nebere servítky vůči našim slavným politikům. A Vám, paní Tlustá, děkuji za informaci o vysílání "Kontaktu s P. Gazdíkem". Snad mi to tentokrát vyjde, ale tento týden není moc času, chystáme svatbu.
[60]06.06.11 22:40:04Tomáš Němec
Paní Tlustá, s informací o znělkách jste mě potěšila. Panu Lukáši Hurníkovi jako jedinému z vedení ČRo věřím, že chce posunovat rozhlas směrem, který já považuji za správný. Ale to neznamená, že se mu to musí dařit. Nemá ve vedení rozhlasu ani hlavní, ani jediné slovo. K novým znělkám budu velmi rezervovaný až do chvíle, než je uslyším. To, že budou nové, neznamená, že nemohou být ještě horší. Paní Vajďáková, raději se věnujte svatbě než Ostré dvojce. Je to užitečnější.
[61]07.06.11 08:13:32tlustá
Pane Němče, já jsem taky velice skeptická k event. změnám ve znělkách. Původně měl p.L.Hurník více výhrad a chystali se i programové změny ve schematu (L.Hurník), o čemž už ale teď není vůbec řeč. Zkrátka sečteno a podtrženo: móóóžná změna znělky, ale malinká změna, abychom věděli, kdo je tady pánem,který si nenechá diktovat od nesvéprávných stěžovatelů.V.P. zůstane,(přece do toho tolik investoval umu a hlasivek a invence), to by bylo škoda V.Postráneckého z toho vyšachovat.:((((. Dvojka je myslím definitivní potupný název, který nám zůstane jako dědictví po JO.Až se vrátí směrem na východ,pokud ho v Brně ještě ubytují, my si ten název PRAHA zase vyvzdorujeme.Pana L. Hurníka stále považuji za slušného člověka, jeho světoznámý rod mu snad dal nějaké základy kultury a slušnosti do vínku.Bohužel má kolem sebe JO a PD.A nakonec pane Němče, máte pravdu, může být ještě hůř.
[62]07.06.11 16:31:28Jana
DŮLEŽITÁ ZPRÁVA PRO POSLUCHAČE DVOJKY, KTEŘÍ SE CHYSTAJÍ V SOBOTU DO ROZHLASU!!!! PAN OSTRÝ BUDE V BRNĚ!!!!!, PŘED CHVÍLÍ ŘÍKAL P. VESELÝ VE VYSÍLÁNÍ.
[63]07.06.11 17:13:21Tomáš Němec
No tak, Brňáci, předveďte se v sobotu v přímých diskusích se šéfredaktorem stanice Český rozhlas 2 - Praha! Hahahahaha :-)))))))))
[64]07.06.11 17:24:21Tomáš Němec
odkaz http://www.rozhlas.cz/praha/radiozpravy/_zprava/den-otevrenych-dveri-v-ceskem-rozhlase-v-praze-v-sobotu-11-cervna--904189
[65]07.06.11 21:07:27Hana - www
Ne jen,že je pan Ostrý největší kazisvět na světě,ale ještě k tomu je zbabělý.Před pražskýni posluchači uteče jako malý kluk do Brna.K tomu není co dodat.Těšila jsem se,že mu řeknu do očí,co si myslím o zničené stanici rozhlasu Praha .
[66]07.06.11 21:44:26Jana
Pan JO je "předvídavý", co kdyby se ještě někdy potřeboval vrátit do Brna, tak si to tam pro jistotu "ošetří" a pohlídá. Za přídavné jméno "předvídavý" je možno dosadit i jiná přídavná jména.
[67]08.06.11 12:07:16Jaromír Janák
Navrhuji překopat dálnici a přeřezat koleje, ať ten zázrak zůstane v Brně. Letadlem snad nepoletí.
[68]08.06.11 13:03:54Ludmila Avramopulosová
JOJO - upoutávka na program Jo -Exkluzivním hostem Jaromíra Ostrého bude po 16:05 hodině proslulá česká zpěvačka Helena Vondráčková (opsáno z upoutávky). Tak to se jistojistě dozvíme, že má fakt duši a že nám má co říci....Tedy já ne, od jisté doby tento pořad neposlouchám. Z jistých pohnutek. Jako ostatně mnoho nás stěžovatelů.
[69]08.06.11 18:33:50Tomáš Němec
Bohužel, nenašel jsem den, kterého se ta upoutávka týká, ani jsem ji neviděl.
[70]08.06.11 20:09:28Chramostová
Copak,copak,pan Ostrý opět není ve studiu??Má předtočeno??Nebo je kontaktně opětovně ve svém Brně???Tak nevím,jestli tu Prahu nemá jen jako bokovku!!
[71]08.06.11 20:11:43Jana
POKLAD NÁRODA= Stříbrný vítr: 11. června zpěvačka Helena Vondráčková= přeju všem pěkný poslech.
[72]10.06.11 11:01:43Ludmila Avramopulosová
Tak jsem už po druhé přeposlala svoji stížnost na RADU (mají to tedy 3x)ohledně klamavého názvu stanice Praha. Nevím, zda-li se dočkám odpovědi. Je prapodivné, jak se pod hlavičkou ČRo2 Praha propagují pořady dvooojkyyy. No ostatně, proč ne, že, když my jsme namísto posluchačů stěžovatelé.Už i některé posluchačky (ne webu Prahy)citují Z.Jandovou, že vlastně nezáleží na názvu! To je to ohlupování! Stačí jedna blbá citace, někteří kývnou, že vlastně jo, co je do názvu. ALE,jak dal jeden posluchač příklady změn názvů, na tom přeci sakra záleží. Sakrasakra. A Rada nic. Teď jich bude plný počet, tož jsem zvědavá, co si počnou s volbou ředitele. Pan D. si je nějak mooooc jistý. Přála bych mu odchod do jistě zasloužené penze. Zrovna tak panu JO.
[73]10.06.11 11:47:35Tomáš Němec
Jestli chcete, paní Avramopulosová, pošlete svou stížnost mailem a zveřejníme ji i bez odpovědi na blogu, aby byla všem na očích jako otevřený dopis.
[74]11.06.11 21:49:36Jaromír Janák
Paní Av, pan Duhan do penze, pan Ostrý do ...... Brna. Osobně si myslím, že se mu to už v Praze krátí a teď ještě, aby zaplatil škody, které napáchal. Za znělky a za trapáky pana Postr. se přece platí, ne? Kolik asi ubylo posluchačů, které ubila Ostrá dvojka. Dnes - nebo to bylo včera? jsem zaslechl v poledne trapné moderátorky Mikrofóra /alespoň tak mi to řekla manželka, která je dobrodruh a občas to poslouchá/ je to opravdu besídka zvláštní školy. Paní Vránová recitovala - děs. Pořád doufám, že ten zlý sen skončí.
[75]13.06.11 08:46:59Ludmila Avramopulosová
Pane Němče, ještě chvíli vytrvám, ale pokud neodpoví, určitě dám vyvěsit. Bohužel,já se sice pod svoji stížnost samozřejmě podepsala, ale pak jsem si všimla, že jsem neuvedla svoji adresu. No a Rada to bere jako anonym, tudíž nemusí odpovídat. Adresu jsem tedy dodatečně dopsala. Jsem tedy v očekávání věcí příštích. I když, již jsem jim psala vícekrát, tudíž moji adresu mají, odpovědět tedy mohli. Něják se jim do toho nechce.Asi si půjdu stěžovat na lampárnu:-(. V sobotu jsem si uvědomila, že rádio "dojku" už vlastně skoro nepouštím. Jo a co pan Duhan, zúčastnil se v sobotu na dni otevřených dveří?
[76]13.06.11 09:13:28Tomáš Němec
Pan Duhan se podle jiných zpráv Dne otevřených dveří zúčastnil, ale já jsem se s ním minul.
[77]13.06.11 14:51:16Tomáš Němec
Pan Duhan je na facebooku Českého rozhlasu vyfotografován, jak ve své pracovně diskutuje s posluchači.
[78]14.06.11 09:34:08Ludmila Avramopulosová
Doporučuji přečíst si od pana Hvížďaly v Neviditelném psu článek - Rada ČRo a lajdácká sněmovna. Tohle bude v Radě. Takže bude nejspíš ještě hůř.To mi hlava nebéře.
[79]14.06.11 09:41:31Ludmila Avramopulosová
Naštěstí omyl, on tedy zvolen nebyl ten pán. Už fakt slyším trávu růst. Tož to si raději pustím pana Novotného z nedělního večera.Už po třetí:-)
[80]15.06.11 12:51:24tlustá
Náhoda tomu chtěla, že jsem v pátek 10.června mohla být účastna přednášky a následné bohulibé diskuse p.Dr. Z. Dragouna v zámku Březnice. Přednáška se týkala Juditina mostu, Anežky České a Tychona Brahe. Poučila jsem se, přijemný večer. A tak poprvé jsem si pustila včerejší Noční Mikrofórum se Z.Jandovou, neboť p.Dr. Dragoun byl hostem. Nevyužila setkání s ním pro naše poučení, spíše dávala vplen svoji minulost jako "archeoložka". Mohla ho nechat vyprávět, on to opravdu umí, takhle se vše násilně rušilo hudbou, VP, znělkami, telefonáty. Pořad buď má být kontaktní o čemkoliv, ať se telefonující vypovídají,když nemohou spát, nebo naučný a pak hosta - pokud už jsme ho už pozvali, nechme vyprávět. On toho ví hodně, mohl to být hezký večer.
[81]15.06.11 15:27:00Ludmila Avramopulosová
No a to je to katastrofické na uvádění novými moderátorkami. Upřednostňují sebe, žádná úcta k hostovi. Takže já už nemám odvahu si zrovna Z.J. pouštět. A ona snad umí vše. I archeoložkou byla, hm, kdo by to do ní řekl, že? Ale zajímá to posluchače? Dodnes nepochopila, že HOST JE DŮLEŽITÝ. Jenže to už tady bylo psáno tolikrát, a marnost.
[82]15.06.11 16:36:34Tomáš Němec
Paní Ludmila Avramopulosová, kdybyste si zrovna ten pořad s archeologem pustila, zjistila byste, že jedna posluchačka paní Jandové právě tohle vytkla. Paní Jandová na to řekla, že oni, kteří nejsou rozhlasoví moderátoři a uvádějí Noční mikrofórum, mají právě takové zadání. Jejich pořad má být rovnoměrným rozhovorem, kde "osobnost" mluví stejně tak významně jako její host. A tomuhle já věřím, že to tak pan Ostrý zadal. Protože právě paní Jandová od samého začátku velmi dbá, aby takové pokyny plnila. Je to herečka a je zvyklá plnit režisérovy představy. nezáleží na tom, jestli režisér je dobrý nebo špatný. Je to režisér.
[83]15.06.11 23:38:02Eva Ondřejová
Tak vidím,že vůbec o nic nepřicházím,když večer poslouchám jen ČRo 6 a Vltavu.Ze začátku jsem byla těžce frustrovaná,teď jsem si už zvykla.Akorát mi připadá,že ten rozhlasový poplatek je za současné situace docela vysoký.
[84]17.06.11 13:54:39Jaromír Janák
Paní Av a pane Němče, s Vašimi názory z 99 procent souhlasím, jen bych Vás, pane Němče, poopravil - paní Jandová herečka moc není, my jsme tomu říkali herečka z leknutí /viz její činnost v ND/, a paní Av zdravím a jen doplňuji, že tato významná archeoložka je také skvělá znalkyně bojových sportů, snad až mistryně světa, jak se kdysi vytahovala u Karla Šípa v televizi. Mějte se hezky, obdivuji Vaši vytrvalost.
[85]18.06.11 22:28:12Jana
Dnes večer jsem poslouchala RozHraní s p. Černým. Můj dojem? Byl to balzám na bolavou duši. Nepřekonatelný profesionál pan Tomáš Černý znovu předvedl, jak má vysílání vypadat. Tady by se měli noví externí pracovníci, které přivedl p. JO, dámy i pánové, tady by se měli učit. Také výběr hry s fantastickým a milovaným Karlem Högrem mně velmi potěšil. Dávám nedělnímu večernímu programu velkou jedničku. Doufám, že nová "díla", která vznikají za současného vedení, se do Zlatého fondu nikdy nedostanou.
[86]18.06.11 23:09:44Tomáš Němec
Dnešní RozHraní se mi taky velmi líbilo. Oceňuji, že pustili Cyrana z Bergeracu celého, ač měl přes dvě hodiny čistého času. Ještě nedávno se zdůvodňovalo, že dlouhé hry z padesátých a šedesátých let se nemohou reprízovat, protože posluchač by neudržel pozornost. Jenže podle mého názoru to nešlo jen proto, že každou celou hodinu musely být zprávy. Co se týče dnešních děl, je jich řada, která stojí za uchování. Centrum dramatické tvorby, kde se natáčejí hry, není spojeno s konkrétní stanicí. Premiéry rozhlasových her, které dnes trvají 40 až 50 minut, se vysílají většinou na Vltavě. Pro Prahu se natáčejí pohádky a hry pro mládež. Ale těch premiérových je v poslední době málo.
[87]19.06.11 08:04:13Harry
Tak jsem si po dlouhé době pustila ranní nedělní vysílání. Vím, že budou zase nadšené komentáře k pořadu na španělskou notu s paní Zitou Senkovou. Nemohu soudit o celém pořadu, ale poslední hodina a půl - mluvení o flamencu, zase jen mluvení, a skutek (opravdové flamenco) utek. P. Senková člověka naladí - prý poslední hodina v rytmu flamenca - a pak: Gott, Rottrová, Tomášek, Kratochvílová...Na konci pár kytarových taktů. Typické tupounství, jak na Radiožurnálu, tak na Praze. Mluví se o flamencu, hraje se český pop, stokrát jindy slyšený. ..Ale že se na svoje narozeniny rozčiluju - kdybych si radši pustila Vltavu! Paní Senková, nemystifikujte posluchače, dost přeháníte ve svých slibech!
[88]30.06.11 16:38:41Tomáš Němec
Zítra je 1. července. Podle informace paní Tlusté by Praha mohla nasadit novou zvukovou grafiku. Jsem zvědav!
[89]30.06.11 23:11:48JIŘINA Š.
Myslím,že ani nová zvuková grafika tuto stanici nezachrání.Pokud bude ve vedení arogantní p.Duhan s JO od 31.1.2011 nejsem s vysíláním spokojena.NEPOSLOUCHÁM
[90]01.07.11 05:47:13Tomáš Němec
To se dozvíme už za měsíc, po volbě ředitele. Pokud Rada Českého rozhlasu potvrdí pana Duhana jako ředitele na dalších 6 let, zůstane vše při starém a naopak bulvarizace celého Českého rozhlasu jen přitvrdí. Zatím Ostrou dvojku poslouchám, i když už zdaleka ne v takovém rozsahu jako dříve. Koupí digitálního a internetového radiopřijímače se mi značně rozšířil výběr stanic (a to i Českého rozhlasu). Jenže ono neznamená, že když Vltava, Leonardo, Wave nebo ČRo6 jsou dnes kvalitní, že nemohou zbulvarizovat jako Praha nebo Radiožurnál nebo že nemohou být úplně zrušeny.
[91]01.07.11 09:32:23Ludmila Vajďáková
Zatím jsem žádnou změnu ve zvukové grafice nezaznamenala. Asi neposlouchám dost pozorně.
[92]01.07.11 14:16:04Eva Ondřejová ,68
Tak nevím,jestli nemám vlčí mlhu,ale nemohu najít diskusi k Praze-Dvojce.Že by se už naštvali a stopli ji? Nebo je zase někde jinde? Aspoň mohou argumentovat tím,že posluchači si už nestěžují.
[93]01.07.11 15:14:12Ludmila Vajďáková
Je pravda, že na stránkách ČRo2 diskuse není vidět. Ale bezpečně se na ni dostanete z blogu pana Němce Nerušte stanici Praha. Pro mě je to jednodušší než ji hledat. Ale je pravda, že ne každý to ví.
[94]01.07.11 18:08:24Chramostová
Na diskusi na Praze přibývají příspěvky a počítadlo je stále na 3519.Panu Rožánkovi se zastavilo počítadlo?Já tam občas juknu,ale přihlašovat se nehodlám,ale kdo z vás tam chodí,písněte panu Rožánkovi,že minimálně týden i víc,tam má stejné číslo.
[95]01.07.11 18:51:57Ludmila Vajďáková
To číslo je tam už od počátku nového Disqusu. Ale asi nemá vůbec cenu jim něco říkat, protože vůbec nereagují. Angličtinu tam mají stále, buď chtějí, abysme se konečně naučili anglicky a nebo nás chtějí odradit od diskusí. A myslím, že platí to druhé.
[96]01.07.11 21:36:11Tomáš Němec
Diskuse na Ostré dvojce. Paní Ondřejová, přehled těch diskusí je zde na blogu v odkazu http://nerustestanicipraha.sblog.cz/diskuse_web_ostra_dvojka/
[97]02.07.11 08:21:43tlustá
Myslím, že zmizela rozhlasácká diskuse (Disqus), současně i páně Rožánkovy Jak se Vám líbí internetové stránky.To se datuje od 1.7.??? Zrušili diskuse, nebudou stížnosti, nebude co vylepšovat!!To je ostudné a hloupé. No, co chceme,že. Změna znělek, kterou avizoval na můj mail L. Hurník 1.6., NENASTALA. Napsal mi, že ke změnám dojde od 1.7.Tato hrůza na Praze 2 je zde již 5 měsíců.Pan P.Duhan odpověděl na můj přímý dotaz, zda se mu líbí pořad Nezatloukat: "nelíbí, usiluji a budu usilovat o jeho vyřazení ze sobotního vysílání" (16.5.).Mystifikace ze všech stran.
[98]02.07.11 09:22:04Tomáš Němec
Milá paní Tlustá, ona ta Vámi zmiňovaná diskuse "Jak se vám líbí internetové stránky Českého rozhlasu 2 - Praha?" nezmizela. Jenže při chaosu, jaký vládne na rozhlasovém webu, když něco zmizí z titulní stránky (myslím tím odkaz k prokliknutí), už se to prakticky nedá nalézt, protože se to jmenuje ""zpráva + nějaké šestimístné číslo"". Já tedy tuto diskusi zařadím do přehledu námi používaných diskusí (tedy kategorie "063. Orientace v diskusích na webu Ostré dvojky") . Nevím, zda jsem to napsal srozumitelně. Odkaz diskuse"Jak se vám líbí internetové stránky Českého rozhlasu 2 - Praha?" je http://www.rozhlas.cz/praha/diskuse/_zprava/223328
[99]02.07.11 12:25:46Chramostová
Musím reagovat na příspěvek od ,,jakojanek,,.Připadá mi,že je to nějaký pohunek od pana Ostrého.Nevidím jediný důvod proč vás pane Němče napadal.Diskuze se vedla vždy seriozně a tento příspěvek mi připadá jako od nějakého puberťáka a nebo cíleně nastrčeného poskoka .Nedejte se pane Němče.
[100]02.07.11 12:40:14Tomáš Němec
To vůbec neberte vážně, paní Chramostová. Považujme to jen za jakési "oživení v sále".
[101]02.07.11 22:16:18Jiřina Šťovíčková
Jsem zvědavá na zítřejší u mne Dobré jitro s Františkem Novotným.Bude-li ze záznamu,nebo přímé a jak bude probíhat.Jak je JO šlechetný,jednou za čas nám opět hodí kostičku,abychom tak nereptali.Proto raději Disqus stáhl úplně.No a nyní posluchači podle JO a Duhana si asi vše sedlo!
[102]03.07.11 10:39:08Chramostová
Disqus tam je stále,najdete ho pod,, aktuální diskuse,,.Pan Novotný byl dnes úžasný,chválím.Příběh o prasklém džbánu ,který má svou cenu,protože cestou domů zkrápí zasetá semena u cesty a ta kvete,mě až zamrazilo.Tak čisté myšlenky se málo kdy slyší.Děkuji pane Novotný.
[103]03.07.11 11:46:15Jiřina Šťovíčková
Děkuji paní Chramostová,oni to stále upravují aby to bylo složitější. Ano pan Novotný je člověk ještě ze staré školy,slušný plný citu.V dnešní době se to ale nenosí,bohužel.I pan Munzar byl skvělý.V dnešním světě ostrých hran je tento pořad pro mne jako balzám.
[104]03.07.11 13:21:05tlustá
Paní Chramostová, ten příběh o prasklém džbánu asi vehnal hodně lidem slzy do očí.

Žádné komentáře:

Okomentovat