čtvrtek 5. května 2011

Vedoucí útvaru propagace ČRo 2 Helena Kačerová odpověděla na dotaz posluchačky Dagmar Chramostové


 - 05. Dopisy posluchačů vedení ČRo -trvalý odkaz

Vedoucí útvaru propagace ČRo 2 Helena Kačerová odpověděla na dotaz posluchačky Dagmar Chramostové

11. dubna 2011

Dopis paní Chramostové paní Kačerové    10. dubna  2011:
     Paní Kačerová ,já jako pravidelná posluchačka stanice Praha 2,se vás chci zeptat na obrovské  plakáty,na reklamy v novinách,časopisech,TV  i dopravních prostředcích,na pořad Je jaká je. Zajímalo by mě na kolik peněz tato kampaň přišla,z jakých peněz se hradí?? Zda to platíme my , povinní plátci,dle zákona?
     Tento nejhorší paskvil,který snížil prestiž a sledovanost stanice Praha je všude kam se  podíváte.Proč se nepropaguje jiný pořad,kvalitní pořad??
               S úctou Chramostová
10. dubna  2011
■      ■
■      ■

 Paní Kačerová odpověděla    paní   Chramostové   11. dubna 2011:
  Dobrý den paní Chramostová,
   chci Vám poděkovat, že jste naší posluchačkou. Mohu Vás ujistit, že peníze které platíte ze zákona - koncesionářské poplatky, se také ze zákona nesmějí použít na nic jiného, než na vysílání.  Kampaň, kterou máme jednou za 2 roky musíme financovat z tzv. výnosů. To jsou peníze, které vyděláme. Kolik kampaň stála, to opravdu nevím. Tyto záležitosti řeší oddělení komunikace. 
   Paní Chramostová, věřím, že zůstanete naší posluchačkou, i když Vám naše kampaň neudělala radost.
Přeji krásné jarní dny.
Helena Kačerová
■      ■
■      ■

Dopis paní Chramostové paní Kačerové    11. dubna   2011:
     Pan Ostrý neví, kolik kampaň stojí, vy také ne a když napíši na oddělení komunikace, tak mě jistě odešlou na jiné oddělení. Jiné programy by si vaši propagaci zasloužily více. Vaší posluchačkou jsem 20let, ale co se tam děje teď, to je nepopsatelné.
S úctou Chramostová
■      ■
  Poznámka: Na tento dopis už paní Kačerová nereagovala.
Komentáře
[1]07.05.11 17:43:48Jaromír Janák
Paní Chramostová, děkuji Vám za Vaše úsilí. Jak vidíte, rozhlas, stejně jako jiné instituce, používá princip "tenisáku". Pinknou Vás někam jinam, ti řeknou že to nemají na starosti, odrazí Vás k někomu dalšímu a nakonec s překvapením zjistíte, že jste tam, kde jste začala a nevíte nic. Jediná jistota je, že pan Ostrý je neuvěřitelný arogant a že jeho pád bude stejný, jako jeho jméno.
[2]09.05.11 20:58:41Chramostová
Na začátku se pan Ostrý jevil jako člověk,který chce pro Prahu jen to nejlepší.Když se to na začátku nepovedlo,jak sám přiznal,tak místo nápravy se zapšknul,a teď s ním není už vůbec žádná řeč.Občas mu napíši,aby věděl,že nám to není jedno,jakou hrůzu produkuje.To když Retková,Kociánová nebo Šejnohová perlí.Ty jejich dámské dýchánky se nedají poslouchat!Když si vzpomenu,jak jsem vloni doporučovala kamarádkám Prahu k poslechu,a teď se za dvojku stydím!

Žádné komentáře:

Okomentovat