pondělí 9. května 2011

Dny otevřených dveří v Českém rozhlase


09.05.2011 09:22 - 06. Komuniké vedení ČRo -trvalý odkaz

Dny otevřených dveří v Českém rozhlase


‎21. května vás přivítá Český rozhlas Sever v Ústí nad Labem, 28. května rozhlas v Ostravě, 11. června navštivte budovu na Vinohradské v Praze, případně Český rozhlas Brno... těšíme se na vás!
------------------------
z facebookové stránky Českého rozhlasu, 9. května 2011 - http://www.facebook.com/ceskyrozhlas
Komentáře
[1]23.05.11 10:14:37Ludmila Avramopulosová
Nu což, mohli bychom si jít promluvit s panem JO a jeho nadřízeným? Jestli tam ovšem budou, že? I když, přiznávám, dost jsem rezignovala, dvojku si nepouštím, z Prahy zůstalo torzo. A když zkušebně pustím, pak při každém zahlášení dvojka Českého rozhlasu a při následné znělce okamžitě vypnu, i kdyby tam byl bůhvíkdo:-(. To nám to pánové z Brna a Bratislavy pěkně zavařili. Ti se sešli, aby ukázali pražákům, jak je tu hej...A prážáci, rozhlasáci? Mlčí, přišli by o práci. Smutné, no.TOTALITA.
[2]23.05.11 11:33:05Tomáš Němec
No, já si myslím, paní Avramopulosová, že není jisté, kde pan JO vlastně bude. Protože den otevřených dveří bude souběžně v Praze a v Brně. Já už jsem byl na dnu otevřených dveří v Praze mnohokrát. vždycky jsem si tam s někým celkem dobře popovídal. Ovšem nikdy nebyla tak vyhrocená situace jako letos. Já, bohužel, tu znělku také nedokážu poslouchat. I když si myslím, že frekvenci jejího pouštění trochu omezili, avšak dávají ji na nevhodných místech a přerušují její pomocí programy.
[3]23.05.11 14:28:12Tomáš Němec
Mám dojem, že letošní den otevřených dveří na vinohradské v Praze bude ve znamení: KDO NEJDE S NÁMI, JDE PROTI NÁM. Ideologické vymývání mozků posluchačům i zaměstnancům a spolupracovníkům rozhlasu. Vždyť Český rozhlas tu není jako objektivní zdroj informací a vzdělávání, ale hlavně pro zábavu a nejvíce pro uplatnění osobní ctižádosti vedoucích pracovníků Českého rozhlasu a členů rozhlasové rady. S Českým rozhlasem a zvláště s Ostrou dvojkou navěky a nikdy jinak!
[4]23.05.11 15:35:52Ludmila Avramopulosová
Hm, a co má co dělat pan JO v Brně. Tady to pokazil, tak ať se hukáže, no ni? Schválně, má-li ještě odvahu přijít před posluchače, jako únoru. To ještě hlásal, jak si to sedne, a že to myslel dobře. A s úctou. Tu tedy někde ztratil. Asi na cestě mezi Brnem a Prahou:-/
[5]23.05.11 16:04:56Tomáš Němec
No vidíte, paní Avramopulosová. Teď jste na to přišla! V den otevřených dveří nebude pan Ostrý ani tam, ani tam. Bude někde na cestě mezi Brnem a Prahou či naopak. :-)))

Žádné komentáře:

Okomentovat