pátek 13. května 2011

Nepřehlednost webu Ostré dvojky


13.05.2011 14:08 - 03. Články posluchačů -trvalý odkaz

Nepřehlednost webu Ostré dvojky

napsal Tomáš Němec, 13. května 2011

   Web Ostré dvojky je velmi nepřehledný. Už jsme to psali mnohokrát tady i v diskusích Ostré dvojky. Dřívější namodralý web byl daleko hezčí, ale pan Filip Rožánek nám napsal, že byl zastaralý. Současný web Ostré dvojky, jakož i jiných stanic Českého rozhlasu informuje spíše o tom, co se ve vysílání odehrálo než o tom, co tam aktuálně je nebo v nejbližších chvílích bude.
     Pro ukázku rozdílnosti v aktuálnosti webů sem dávám pro srovnání obrázek toho, jak nepřehledně je naplněna obrazovka při pohledu na web Ostré dvojky a jak jednoduše při pohledu na web soukromého pražského hudebního  rádia Kiss98.
 
 
 Kliknutím na obrázky se prokliknete na weby obou stanic. Srovnejte, který je graficky hezčí a přehlednější. Soukromý nebo tzv. veřejnoprávní?
Komentáře
[1]13.05.11 15:52:44Ladislav Kozák
To máte úplnou pravdu. Možná to tam někde je, ale já se nezvládám proklikat třeba k intormaci o tom, co bude ten týden za seriál v Dominu. Ono to došlo tak daleko, že děti Domino neposluchají, přitahuje je už jen seriál, ale když se neví jaký bude, musí čekat až to oznámí ve vysílání Domina, tam to ale někdy vůbec neřeknou, nebo neposlouchají vůbec.
[2]16.05.11 13:01:57Ludmila Avramopulosová
No proč by nám to měli dělat snadné. Oni se třeba vyznají. Už jenom ty obrázky mi připadají jak ze šedesátých let. No novátorství, no.

Žádné komentáře:

Okomentovat