čtvrtek 12. května 2011

Jak to vidí redaktorka Martina Kociánová - 1.část


12.05.2011 05:45 - 05. Dopisy posluchačů vedení ČRo -trvalý odkaz

Jak to vidí redaktorka Martina Kociánová - 1.část

výměna názorů mezi redaktorkou Martinou Kociánovou a posluchačkou Dagmar Chramostovou

posluchačka paní Dagmar Chramostová,   9. února 2011:
Prosím,  paní Kociánová,
nechte své hosty domluvit, neskákejte jim neustále do řeči. Čekáme na Báru Hrzánovou,  to je velká osobnost, tak ji nechte domluvit.  Čím jsme si zasloužili tak častou vaši přítomnost  na Praze??
Dagmar Chramostová  
9. února 2011

■      ■

redaktorka paní Martina Kociánová, 9. února 2011:
Paní  Chramostová, 
   jsem ráda, že posloucháte naše vysílání a nabízím Vám vysvětlení toho, proč se Vám někdy zdá, že skáču svým hostům do řeči. Vysílání musí mít rytmus a pokud  host hovoří kontinuálně, tak z úcty k vysílacímu schématu musím jeho řeč přerušit. Navíc, by se mohlo stát, že probereme během hodiny jedno téma a to by se mnohým posluchačům mohlo zdát příliš jednotvárné.  Všiměte  si, že pokud host odpovídá jasně, zajímavě a nebloudí v tématu a navíc spěje k pointě, tak ho určitě nikdy nepřerušuji -  tedy pokud není čas na zpravodajskou relaci, kterou také musím respektovat.  Zkrátka, věci někdy nejsou tak jednoznačné a jednoduché,  jak by se mohlo na první pohled zdát. Přeji Vám krásný den.
Martina Kociánová
9. února 2011
■      ■

posluchačka paní Dagmar Chramostová,   4. května 2011:
   Opět, víceméně jako vždy jste odpovídala na otázku pro hosta. Vstup po 9:45 hod  - nenechala jste pana Šmoldase mluvit a odmluvila to sama, jakoby tam host již nebyl,  nicméně, host chudák vydržel až do konce. Prosím, chraňte si své soukromí, nás nezajímá, že jste studovala vysokou a že vás bavilo učení. Pořad NENÍ o vás Martino.
Dagmar Chramostová  
4. května 2011
■      ■
 klikněte - 2. část

Komentáře
[1]12.05.11 08:25:43Ludmila Av
Paní Kociánová nikdy nebude dobrou moderátorkou, NENÍ JÍ DÁNO. Ona si všechno zdůvodní a vyjde jí, že ona je ta, co ví všechno lépe, a my jsme ti, co nechápou.Má všechno nastudováno a my jí do toho nemáme co kecat, že? Poté, co vyšel rozhovor v LN jsem jí také psala, ovšem odpovědi jsem se nedočkala.
[2]12.05.11 14:03:52Ludmila Vajďáková
Paní Chramostová, napsala jste to paní Kociánové dobře a že ona to nepochopila není Vaše, ale její chyba. Navíc mám dojem, že si je dobře vědoma, že za ní stojí vedení a může si dovolit vše. A my posluchači, kterým se nelíbí její moderování, nemáme šanci na zlepšení.
[3]12.05.11 17:50:21Eva Ondřejová ,68
Je doba všeumělů a neumětelů.Tak to vypadá prakticky všude.Nejhorší na tom je,že tito lidé (s prominutím) sežrali všechnu moudrost.Těch pár vědců a slušných lidí to nezachrání.Paní Chramostová,vidíte,že to nemá smysl.My si myslíme něco o hrachu házeném na stěnu,paní Kociánová o perlách házených samičkám vepřů.Naposled jsem poslouchala právě pana Šmoldase a mám stejný názor na p.Kociánovou jako Vy.

Žádné komentáře:

Okomentovat