neděle 24. dubna 2011

Rada Českého rozhlasu odpověděla na stížnost posluchačky Věry Slovákové - 1.část


24.04.2011 18:43 - 05. Dopisy posluchačů vedení ČRo -trvalý odkaz

Rada Českého rozhlasu odpověděla na stížnost posluchačky Věry Slovákové - 1.část

21. 4. 2011

Stížnost  posluchačky Věry Slovákové:

Vážená Rado Českého rozhlasu,
obracím se na Vás se stížností na nynější programové schéma stanice Praha 2. Tuto stanici poslouchám   několik desetiletí, protože   mě vzdělávala, obohacovala, seznamovala a bavila. To je snad posláním rozhlasu. Ovšem nyní prodělala   pro mne tragickou změnu, stala se hloupou. tlachající a  nekulturní. Pořad "Je jaká je "  a  "Nezatloukat " může být takovým příkladem,co by se nemělo nést rozhlasovými vlnami. Během dvou měsíců jsem byla doslova atakována takovou záplavou herců a zpěváků, stále se opakující veselé  jejich historky, cítím k nim úplnou averzi. Tato "medvědí služba" byla poskytnuta také Karlu Gottovi. To, že se ani nectí dobré a historické jméno stanice Praha 2, je asi to nejsmutnější. Stanice Praha   byla poškozena a ztratí všechny soudné posluchače, žádné nové nepřitáhne, tímto vysíláním je neosloví. Prosím, vysílejte pro posluchače. Přeji mnoho úspěchů ve Vaší práci.
Jsem s pozdravem
Věra Slováková
11. dubna 2011
■      ■
■      ■
Odpověď Rady Českého rozhlasu paní Slovákové:
Vážená paní Slováková,

v příloze máte odpověď na Vaší stížnost.

S pozdravem
Jaroslava Jandová
tajemnice Rady ČRo
21. dubna 2011
------------------------

21. dubna 2011  
Č.j. 52/11
Vážená paní Slováková,
z pověření předsednictva Rady ČRo reaguji na Vaši stížnost  ze dne 11.4.2011, která se týkala možného porušení Kodexu Českého rozhlasu při změně vysílacího schématu ČRo 2 Praha a reklamní kampaně na pořad „ Je jaká je“. Vzhledem k tomu, že se Vaše stížnost týkala výhradně programových změn,  vyžádala si Rada v této věci stanovisko vedení ČRo,  které Vám v plném znění přeposíláme jako přílohu tohoto dopisu.
             Vážená paní Slováková, Rada ČRo neshledala ve vysílání ČRo 2 Praha žádné porušení Kodexu ČRo, přesto Vám děkuje za Váš dotaz a věří, že i nadále zůstanete věrnou posluchačkou ČRo.
Děkuji za pochopení.
 S pozdravem
Bc. Tomáš Ratiborský  
Příloha:
Odpověď Mgr. René Zavorala ředitele Odboru komunikace a vnějších vztahů ČRo.
 klikněte - 2.část


Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat