pátek 15. dubna 2011

Zajímavá podobnost 2


15.04.2011 12:25 - nezařazeno -trvalý odkaz

Zajímavá podobnost 2

Česká televize po dalším měsíci

navazuje na (klikněte na)  Zajímavá podobnost

Vraťte nám Kouzelnou školku z ČT na půl pátou odpoledne

Fanynku se žlutým skřítkem Františkem z barevné země Fanfárie, babičku Janu a další z pořadu pro děti Kouzelná školka, který vysílá ČT jednička každý všední den odpoledne a v repríze druhý den ráno, si oblíbili rodiče a děti natolik, že se jim nelíbí posunutí vysílací času o půlhodinu dopředu.
Kouzelná školka na ČT
FOTO: ČT
Dnes 10:19
Důvod? Nestihnou být odpoledne včas doma se svými ratolestmi. Kouzelná školka se vysílala v 16.30 hodin, od nového roku byla posunuta o cca půl hodiny dopředu a začíná pět minut před čtvrtou.
„Jsem pracující maminka a se synem nemáme šanci nový vysílací čas Kouzelné školky stihnout. Kolem čtvrté ho teprve vyzvedávám ze školky, a přestože to máme domů blízko, přijdeme téměř vždy až po skončení pořadu,“ naříká nejen maminka Zuzana Kratochvílová z Prahy 2.
Posunutí pořadu se nelíbí stovkám dalších rodičů. Stěžují si přímo na webu České televize, v různých rodičovských diskusích na internetu nebo do ČT píší dopisy.
„Máme opravdu takové ohlasy. Za první tři měsíce letošního roku přišlo kvůli novému času vysílání asi 65 stížností," připouští nespokojenost části diváků manažerka komunikace a dramaturgyně ČT 1 Tereza Typoltová. Televize tedy bude muset zřejmě s vysíláním pořadu něco dělat, což ale nejde ze dne na den.
Zásahem do jednoho času se naruší programové schéma celého odpoledne a může dojít k nespokojenosti jiné části diváků u jiného odpoledního pořadu.
jp , Právo

Komentáře
[1]15.04.11 12:36:45Tomáš Němec
A jak je to s pořady pro děti a mládež na Ostré dvojce???
[2]15.04.11 12:45:34Ludmila Vajďáková - 
Ještě jednou děkuji, pane Němče, za zveřejnění článku o ČT. Taky by mě zajímalo, kdy se probudí naši představitelé Dvojky a udělají pořádek ve vysílání alespoň pro děti, když už si s námi nechtějí dávat práci. Přece děti jsou budoucí posluchači rozhlasu a snad nechceme, aby si z vysílání dělaly jen zvukovou kulisu, ale aby měly pořady inspirativní, zábavné a současně vzdělávací. Když to šlo před 31.1.2011, tak by to mohlo jít i dnes.
[3]15.04.11 13:02:56veraslov - 
Dobrý den pane Němče,dnes mi odpověděla paní Luptáková na můj včerejší dotaz ,zda sledují diskusi na svých stránkách.Odpověd je není překvapením,máte li zájem přepošlu ,ale prosím o radu jak.Pěkný den .
[4]27.05.11 21:17:48Ludmila Vajďáková
Když jsem zjistila, že JO kandiduje do Rady ČT, tak už se nedivím, že ani ČT nevyšla vstříc těm nejmenším. Kouzelná školka se vysílá pořád v nevyhovujícím čase pro rodiče s malými dětmi. Takže stejná arogance jako v rozhlase. Co nám to připomíná?!

Žádné komentáře:

Okomentovat