úterý 8. března 2011

Otázky posluchačů zaslané na chat s J. Ostrým 8.3.2011 - 2. část


08.03.2011 09:50 - 05. Dopisy posluchačů vedení ČRo -trvalý odkaz

Otázky posluchačů zaslané na chat s J. Ostrým 8.3.2011 - 2. část


Tomáš Němec, Praha

Vážený pane magistře Ostrý, řekl Vám ředitel pan Duhan o setkání s posluchači N. Dragounovou, T. Němcem a R. Svobodou? Informovali jsme pana prozatímního ředitele o hrubých chybách, kterých se dopouštíte ve vysílání stanice Praha a při užívání falešné identifikace (názvu) stanice ve vysílání. Hodláte ty chyby napravit nebo se i další měsíc budete tvářit, že Vaše chyby jsou pro stanici Praha pozitivem?
--------------------------------------
odpověď:

Vážený pane Němče, myslím, že jsem právě odpověděl. Za změnami si stojím. Bylo skutečně potřeba odlišit jednotlivé celoplošné okruhy ČRo. Jsem přesvědčen, že došlo k zpestření programové nabídky ČRo. To ovšem nemá nic společného s tím, že řada z vás je nespokojena. Mrzí mne to, zároveň však nezávislý průzkum hovoří o jednoznačné spokojenosti publika. A posluchač je pro mne vždy na prvním místě.
Komentáře
[1]08.03.11 10:04:23Tomáš Němec - www
Ale pan Ostrý neodpověděl, zda ho ředitel Duhan informoval o setkání s posluchači Dragounovou, Němcem a Svobodou. Čili to pro něj žádný význam nemá. Z nejnovějších průzkumů Českého rozhlasu vyplývá, že jen drtivá menšina je nespokojena, tak zkrátka Ostré změny zůstanou, alespoň do volby ředitele. Bude-li zvolen pan Duhan, je osud stanice Praha zpečetěn, bude-li zvolen někdo jiný, ukáže se to až za několik měsíců.
[2]08.03.11 19:33:42Ludmila Vajďáková - 
Dobrý večer pane Němci, podle odpovědí pana Ostrého na dnešní chat mám dojem, že osud Prahy už je zpečetěn hned od prvního dne vysílání jejich "slavné" Dvojky. A z nás, kteří jsme posílali přání, návrhy, stížnosti, udělali jen partu důchodců, kteří nemají co dělat a jen sledovat každé jejich slovíčko. Vůbec nepochopili podstatu věci. Bohužel, tak to vypadá nejen v ČRo2, ale i na politické scéně. Zavládla arogance a je to přesně podle slov pana Hoffmana z pondělního Jak to vidí, že my dole jsme jen ty "dojné krávy". Necháme si to všechno zase líbit? Ale nevím, jak jinak se bránit, když nás nikdo nebere vážně.

Žádné komentáře:

Okomentovat