neděle 11. března 2012

Gott na ČT. Od června bude mít vlastní pořad

6. 3.  2012  napsal server lidovky.cz

Mnohonásobný "zlatý slavík" Karel Gott bude v České televizi moderovat vlastní televizní pořad. Půjde o hodinovou relaci s názvem Kávu ti osladím podle jeho známé písně Kávu si osladím.

Pilotní díl televize odvysílá v sobotu 24. června od 20:00, tedy v hlavním vysílacím čase. Dvaasedmdesátiletý Gott tak vůbec poprvé kývl na vlastní televizní pořad, v němž se zhostí role moderátora. Mělo by jít o klasickou talk-show, do které si zpěvák bude zvát hosty. Půjde především o mladé zpěváky. Měl by s nimi také zpívat a poradit jim, jakým směrem se vydat dál.
"Natáčet začínáme v květnu," řekl Blesku Radan Dolejš, který bude společně s Karlem Šípem psát k pořadu scénář. Režii má na starost Petr Soukup a na scénáři a hudební dramaturgii se bude podílet i Gottův tajemník Jan Adam. Dolejš doplnil, že pořad by měl být čtvrtletník. Zlatý slavík by měl za jeden díl inkasovat 70 tisíc korun.
Gott se tak stane konkurentem své ženy Ivany Gottové, která uvádí pořad VIP zprávy na konkurenční FTV Prima, napsal dnešní Blesk.

odkaz http://www.lidovky.cz/karel-gott-bude-mit-porad-v-ceske-televizi-fgb-/ln-media.asp?c=A120306_081211_ln-media_sm

5 komentářů:

  1. Nepřipomíná vám to cosi? :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať si vysílá, co chce, na pořady tohoto typu jsem už dávno rezignovala.

      Vymazat
  2. V rozhlase prý to má na 3 roky (psal mi kdysi jeho neslavný tajemník J. Adam). A v TV nadosmrti smrťoucí? Je to trapas, dokud byly v rozhlase jenom jeho písničky čas od času, snesla jsem ho, ale od té doby, co má u JO a PD takovou protekci, se o KG nezajímám, ať je jakýkoliv, byť třeba dobrý. Leze i z ledničky a z konzervy. Už začínám věřit tomu, že platí Gott rozhlasu a TV, nikoliv media jemu.Nemá ani trochu sebekritiky, že ho lidi nemusejí poslouchat a vidět všude. A Ivanka? Ta je fakt!!! moc dobrá. Vidím, že nový ředitel Dvořák dělá vše pro to, aby tu Českou televizi zničil. U ČT 2 se mu to už podařilo.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý nedělní den.Ani já p.Gotta nemusím.Vždyť prodal,co se dalo.I ta jeho píseň Je jaká je,posloužila na název pořadu dvojky.Dnes ráno jsem poslouchala paní I.Devátou,ale nevydržela jsem.Pořad byl přerušovaný hloupo reklamou,dokonce opět straší p.Postránecký.Asi ho dobře zaplatili,tak si to musí odsloužit.Včera jsem dokonce viděla v televizi na 1 p.Kokmotase v pořadu J.Bohdalové.Je mi líto,že ČR2 Praze už není pomoci.

    OdpovědětVymazat
  4. ludmila avramopulosová12. března 2012 v 9:30

    No Kadel je holt všude. Asi ikona nebo co. Straší v rádiu, v reklamách a teď tedy bude mít svůj TV pořad. Už mě taky napadlo, co za tím vězí, že je všude. A to privilegium, které mu dává rozhlas tím, že opakuje jeho samochválící pořad hned druhý den odpoledne, to nemá nikdo. Když už opakovat, tak třeba v noci. Ale toto!!! Asi došli lidi,tak nasadili KG. Ta fantazie vedení.....
    Také jsem zapnula nedělní ráno s paní I.Devátou. O ní se ví, že umí dobře bavit. Ale "skvělá" dramaturgie zabije i ty nejskvělejší. Jednak musí moderátor neustále, asi v pravidelných intervalech, opakovat "tady dvojka, tady dvojka" a pak ty šíííílené telefonáty. To je fakt k nevydržení. Namísto, aby využili potenciál, který v paní Deváté je, plynulost pořadu narušují telefonáty, a pardon, ty plky, byď dobře myšlené, se nedají poslouchat.A opět se ozývá pan hříbeček Postránecký...a rovnou do hudby. To aby byla rána do hlavy pořádná, protože hudební produkce, opět a stále převážně katastrofální. Poslouchat se dalo až po sedmé, kdy byl hostem pan L.Trojan. Ale myslím, že paní Devátá nebyla ve své kůži. Stále trvá stav, kdy posluchači jsou rukojmí nahlouplých výmyslů vedení. Stále jedou ve svých špatně vyjetých kolejích.A určite jsou pyšní, a myslí, že jejich sláva.....asi neví, že polní tráva,a oni, že jsou tu pro nás.

    OdpovědětVymazat