sobota 22. června 2013

Čelem k masám - kritický pohled na změny v Českém rozhlase

22. 6. 2013 napsal Tomáš Urban v příloze "Víkend DNES" deníku mladá Fronta DNES



--------------- strana 1 ---------------------

---------------  strana 2 ---------------------
--------------- strana 3 ---------------------


--------------- strana 4 ---------------------

--------------- strana 5 ---------------------
--------------- strana 6 ---------------------

--------------- strana 7---------------------

--------------- strana 8 ---------------------

--------------- strana 9 ---------------------

--------------- strana 10 ---------------------


--------------- strana 11 ---------------------

--------------- strana 12 ---------------------


                                                         --------------- strana 13 ---------------------


3 komentáře:

  1. K tomu není co dodat. V tomto rozboru je naprosto všechno. Akorát jsem zase dostala vztek. To jsou ti vedoucí tak tupí? Nebo snad nejsou schopni své představy korigovat se smutným výsledkem své činnosti? Brání se "nařčení" z bulvarizace, ale je to skutečnost. Malér je v tom, že ti, kteří současnou situaci umožňují, rozhlas neposlouchají. Veškeré proslovy při styku pana Duhana s veřejností jsou příliš obecné. Pokud jsem je četla nebo slyšela, nikdy nezaznělo, co vedení udělá, všechno je zabalené do líbivých slov a zdůrazňování vlastní jedinečnosti.
    Na co je ta slavná Rada? Kdo z jejích členů si pustí rádio a poslouchá aspoň 3 hodiny denně, aby mohl posoudit, co vlastně svou nečinností umožňuje. Nebyli by tak bohorovní!
    To je ovšem všechno další hrách na stěnu.

    OdpovědětVymazat
  2. Pan Duhan, pokud má k dispozici mikrofon,se velmi rád staví do role všechápajícího taťky, který pro posluchače má pochopení, ALE, protože je spokojen sám se sebou, tím bičem nad námi práská. On je šéf...to, že říká bludy je mu jedno (viz pořad, kde navrhoval změnit stanici Dvojku na Reginu..(s tím,že Dvojka se mu taky nelíbí).Dodnes nechápu, proč se změnil název z Prahy na Dvojku (pan Ostrý nám vysvětloval, že tupý národ si plete Prahu s regionálním vysílám). Takhle nehorázně utráce peníze za přejmenování, dále za loga - nepovedená, ta vysmívaná panem Duhanem,byla příjemnější, atd.atd. To by se dalo psát donekonečna. A poslání Rady??? Je dané, ale ta praxe!!!! Stanice Praha vysílala jako Dvojka, hudba na Radiožurnálu vykopávková. Stal se ze mně velmi sporý posluchač Rozhlasu. Dvojku, kterou jsem měla naladěnou celotýdenně, poslouchám výjimečně - nenechám si ujít pana Novotného s panem Munzarem, pano Tomáše Černého, když se objeví, tak pan Tamchyna.Občas Mikroforum. Smutné to je.A taky ke zlosti, protože jsme bezmocní vůči mocipánům, kteří si natřepávají peříčka. Jsou placení z našeho, a my nic nezmůžeme...ach jo. Pěkné prázdniny.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten "všechápající taťka" - velice trefné. Ostatní - přesné. Pěkné prázdniny i Vám.

    OdpovědětVymazat