sobota 3. ledna 2015

"Vítězem" je ten, kdo jde přes mrtvoly za svým cílem s úsměvem na rtech

2. a 3. 1. 2015 napsali posluchači Nebrat,  Slávka  a Jaroslava v diskusi na webu stanice Český rozhlas Dvojka 

■     ■
Nebrat 
tak jsem si dal do Googlu Hanu Kofránkovou a dohledal záznam z projevu, kdy obdržela cenu . ./doporučuji všem koho zajímá budoucnost a vývoj v čro/, kde tato kouzelná dáma s nádhernou češtinou popisuje svůj odchod a naznačuje stav v čro ..
■     ■
Slávka 
Ano, souhlasím, skutečně vřele doporučuji všem, stojí to za to! René Zavoral stojí na záznamu vedle paní Kofránkové a za ta její slova by si měl nafackovat a stydět se !!! I celé vedení rozhlasu !!! Také jsem si dala do Googlu Median (jak doporučuje pan Hritz) a světe div se, podle posledních údajů Praze neustále klesá poslechovost, takže za co pak dostává vedení tak vysoké odměny? Za klesající poslechovost, za upadající kulturní úroveň, za "odejítí" všech kapacit a profesionálů z rozhlasu a jejich náhradu vyčpělými celebritami? Kde to jsme, to je úplně na hlavu!
■     ■

Jaroslava 
V rozhlase to bude fungovat pravděpodobně jako v celé společnosti: "vítězem" je ten, kdo jde přes mrtvoly za svým cílem s úsměvem na rtech. Slušní, skromní lidé, kteří něco umí, buď sami vyklidí pole, nebo jsou odstraněni pomocí různých intrik. Šéfové nemají rádi lidi schopnější, než jsou oni sami. Je otázka času, kdy další ctižádostivý a lačný peněz zatouží po jejich židli. Paradoxem pro ně je to, že to nebude nikdo z těch slušných a skromných (ti na to nemají žaludek), ale právě někdo z těch sebevědomých dravců (ti nemají soudnost, nejde jim o práci, jdou za kariérou). A jaký je výsledek? Úpadek. 3.1.2014 10:30
■     ■


Žádné komentáře:

Okomentovat