pátek 28. října 2011

Zdá se, že prezident republiky má obdobný názor jako spolutrpitelé ČRo2 Praha/Dvojka

28.10.2011 21:59 - 07. Po volbě ředitele 2011 -trvalý odkaz

Zdá se, že prezident republiky má obdobný názor jako spolutrpitelé ČRo2 Praha/Dvojka

28. října 2011

Prezident  Václav Klaus řekl ve svém projevu k výročí 28. října:
■      ■
„Svobodná a nezávislá média mají kontrolou politiky a politiků pro zdraví demokratické společnosti nezastupitelnou roli, ale některé u nás používané metody jsou spíše příznakem nemoci našich médií, než projevem jejich tolik potřebného racionálního fungování.“  
■      ■

Pane Petere Duhane, pane Jaromíre Ostrý, slyšeli jste to? Vaše letos narozená stanice je také příznakem nemoci našich médií, v tomto případě Českého rozhlasu!
Komentáře
[1]29.10.11 10:30:59Mirek Tengler
Předpokládám, že oba výše zmínění pánové pochopili slova pana prezidenta poněkud odlišněji. Jinak by totiž museli okamžitě rezignovat. Odhaduji proto, že pánové Duhan a Ostrý si slova pana prezidenta vyloží v tom symslu, že musí být ještě více otevření jediné správné politické linii - pochopitelně té hradní. Pan prezident pak možná na oplátku přijme pozvání do "úspěšného pořadu" pořadu Je jaká je. :-)
[2]30.10.11 20:23:00Šťovíčková
Ano,po panu prezidentovi,panu Petránkovi,přibývají další osobnosti např.Petr Štěpánek,J.Šiklová a jiní.Jen pánové Ostrý a Duhan nevidí,neslyší a stále pokračují v bezduchých pořadech Je jaká je,Nezatloukat ,odpolední KUKO se téměř nedá poslouchat.Bylo by na čase,kdyby už u těchto pořadů nastala nějaká změna.
[3]31.10.11 05:34:14Václav Votruba - www - 
A když změna - tak k horšímu. Stačilo mi deset minut žvatlání a už vím, že ráno novou moderátorskou dvojici poslouchat nebudu - na zprávy Radiožurnál, na klidný poslech Vltava.
[4]31.10.11 12:41:36Ludmila Vajďáková
Přesně ten samý pocit jako Vy, pane Votrubo, jsem ráno měla i já. Udělali by líp, kdyby nechali mluvit jen jednoho moderátora a ne aby se překřikovali, jako ve škole o přestávce. A ještě lepší by bylo, kdyby zkrátili Dobré ráno jen do osmi hodin a místo toho prodloužili pořad Jak to vidí. Jenže to je asi velký problém.
[5]31.10.11 14:08:23Eva Jančíková
Dobrý den, připojuji se i s manželem ke znechuceným posluchačům, kterým chybí stanice Praha a mnohé pravidelné kvalitní pořady. Neustále zřejmě platí pravidlo, že nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůře. Dnešní ranní moderátorská dvojice svým bezobsažným tlacháním způsobila, že jsem raději vyskočila z postele, vypnula rádio a odebrala se do práce o půl hodiny dříve, abych unikla trapně vnucované „pohodě“.
[6]31.10.11 14:48:12Tomáš Němec
Myslím, že vysílání ve dvojici v ranním čase může být v současné době na stanici Praha oživením. Neměl jsem dnes tolik času, abych poslouchal od pěti až do půl deváté. Nesoudil bych podle prvního dne. Nová dvojice Jitka Lukešová - Martin Gabriel nejenže ještě není sehraná, ale vysílala z toho studia poprvé. Není snadné se napoprvé orientovat v redakčním počítačovém systému a být sehraný s režijním pracovištěm. Druhá věc je, že dvojice mohla být sestavena ze současných zaměstnanců Českého rozhlasu, ale to asi pan Ostrý nechce. Potřebuje patrně někoho vyhodit. Uvidíme (uslyšíme) koho.
[7]01.11.11 08:13:42Pavel Charouz
Také jsem byl nemile překvapen novou dvojicí v ranním vysílání. Dělají ještě další reklamu na pořad Karla Gotta i s ukázkami minulého dílu. Nevím jestli je to to pravé. V další dvojici ohlášené na příští týden je z původních redaktorů Světla Magni, což je dobře, ale co ustatní? D. Brůhová, pan Burda a další původní rozhlasáci?

Žádné komentáře:

Okomentovat